- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 103
- 28
Benim ilki normaldi, muhtemelen buda normal olacak gibi![]()
bnim bu ilk olacak oyuzden bilmiyorum basma ne gelecek tedirginimde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilki normaldi, muhtemelen buda normal olacak gibi![]()
gunaydin en son 29 haftalikken gitmistim.1276 gr idi.ben cok iştahsiz bir gebeyim.yiyemiyorum dogru düzgun.sadece kahvaltida 1 haslanmis yumurta mutlaka yiyorum.onun disinda meyve yiyorum.aksamlari yemek bile yemiyorumArkadaslar hangi haftadayiz ve bebeklerimizin boy kilolari nasıl konusalim mi? Kimse yazmamış bence en cok konuşulması gereken konu.
Ve bebeklerimizin kilo almasi icin neler yapıyoruz yazalim birbirimize fikir edinelim.Ben mesela klişe et ,balik,sut vs. Besleniyorum hicbir ilac kullanmıyorum.Sabahlati ac karnına pekmez ve yatmadan mutlaka findik ceviz ve üzümlü yogurt yiyorum.Bebegimde 29.haftada 1300 gr.idi.suan 31.haftadayiz.
Canim bende 0_3 aylik takımlar aldım ve belki çabuk buyur diye 3.6 aylimta aldım.mart ayı soğuk olur diye 3 tane uzun köklü ve kısa köllü cit citli aldım.Kızlar bugün aldıklarıma bakarken farkettim 3 6 ay arası az şey almışım siz neler aldınız yazlık mı almak gerekir acaba![]()
Günaydın kizlarşimdi sira geldi yikayip ütüleyip canta hazirlamaya bu ay sonuna hazir olsun diyorum ben canta için benim erken doğum ihtimalim var
Ay ne guzel canım benim o kadar cok isim var ki anlatamam cantami hazirlayayim sonra evin temizlik işi var ben yapmayacam ama yinede zor geliyo insanagunaydin cnm smdiden hazirla her seyi hazir bulunsun malum ne olacagi belli olmuyor hic ben baya oldu her seyi hazirlayali smdi rahatim gun sayiyorum artik :)
Ay ne guzel canım benim o kadar cok isim var ki anlatamam cantami hazirlayayim sonra evin temizlik işi var ben yapmayacam ama yinede zor geliyo insana![]()
Oh ne guzel canim valla bizde eşim evde olunca yapmaya calisiyoruzham8leyken daha zor oluyor is yapmasi agirlastik artik bi utu bile insana zor gelyor bende cocugun dokabni hazrlarken arkadasm gelmisti butun utuleri yapti saolsun dolabi dİzdi ole evide gecen kaynanamla temizledik oyuzden rahatim smdi cantayida arkadasmla hazrlamistim tek basina yapmasi baya zor olyor cnm
Oh ne guzel canim valla bizde eşim evde olunca yapmaya calisiyoruz
Bence dogumdan sonra al kalanini.çunkü hemen buyuyorlar olmuyor.kilosuna boyuna göre alirsin.ben sadece hastane cikisi zibin aldim.kizimdan kalanlarda var.ama dogduktan sonra alicam begendiklerimi.birde hediye cok geliyor.Canım ben 0-3 aldım daha çok ama 3-6 az aldım büyüdükçe gelişim durumlarına göre alımır diye düşündüm hem gelecek hediyeleri de unutma:))
Aynen canim valla bende öyle düşünüyorumgecen gunde esim baya temizledi tyvaletleri yikadi evi supurdu balkon temizledi evin kapisinin onu sildi paspas etti ben oturdum okadarda etsin da sncta :) esinde vakit byldukca sana yardim eder cnm hamile halinle tek basna yorulma fazla yavas yavas edersniz her izinli gununde bisey yapsa gene iyidir butun isler de biter
30+3de gitmiştim 1800 gr di.doktorum bir hafta önde gidiyor dedi. Özel birsey yemiyorum evde ne pisirirsem. Meyve mi ve 1 kase yogurdumu yemeğe çalışıyorum.son 3 ayda kalsiyum ihtiyacı fazla oluyormuş.Arkadaslar hangi haftadayiz ve bebeklerimizin boy kilolari nasıl konusalim mi? Kimse yazmamış bence en cok konuşulması gereken konu.
Ve bebeklerimizin kilo almasi icin neler yapıyoruz yazalim birbirimize fikir edinelim.Ben mesela klişe et ,balik,sut vs. Besleniyorum hicbir ilac kullanmıyorum.Sabahlati ac karnına pekmez ve yatmadan mutlaka findik ceviz ve üzümlü yogurt yiyorum.Bebegimde 29.haftada 1300 gr.idi.suan 31.haftadayiz.
Canım benim ilk oğlumdan kalanlar da var ama ilk giydirecek pek yok sanırım onları verdim.ama haklısın çabuk büyüyorlar.Kızlar 0-3 az alın.. 1 ay ancak giymişti ilk oğlum.. 3-6 ay daha çok alın
Canım ben sanırım o hastane çıkışı olayını biraz abarttım 3 -6 6 -9 artık duruma göre büyümesine göre almak gerek.öyle yapayım hele saglıkla gelsinler de tüm kuzular..Bence dogumdan sonra al kalanini.çunkü hemen buyuyorlar olmuyor.kilosuna boyuna göre alirsin.ben sadece hastane cikisi zibin aldim.kizimdan kalanlarda var.ama dogduktan sonra alicam begendiklerimi.birde hediye cok geliyor.
Canım benim 29+6 da 1718 idi hep geriden gelirdi bir anda şükür aldı kilo.normal besleniyorum ama balık yiyemiyorum pekmez de maalesef..muz ceviz kaşar peyniri iyi kilo aldırıyor bebeğe.sağlıkla büyüsünler inşallah.32+2 simdi 28 ine kadar bakalım ne kadar büyüyecek.kontrole. daha var.Arkadaslar hangi haftadayiz ve bebeklerimizin boy kilolari nasıl konusalim mi? Kimse yazmamış bence en cok konuşulması gereken konu.
Canım doğumlar yaklaşıyor.ilki normaldi.bu ters inşallah döner hayırlısı olsun tabii.dönmezse sezaryen mecbur canım napalım .Sağlık olsun da.bakalim once hangimiz dogurucaz cnmdoguma az kaldi bende strese griiyorum simdiden ya sezeryanda korkutuyor normal dogudma korkutuyor bakalim hayrlisi artik ama en son bebek makat gelisti donmemisti hala eger donmezse mecvur sezeryan gbi druyor
Canım doğumlar yaklaşıyor.ilki normaldi.bu ters inşallah döner hayırlısı olsun tabii.dönmezse sezaryen mecbur canım napalım .Sağlık olsun da.
Canım normal istiyorum ama dediğin gibi hangisi hayırlı ise o olsun hepimiz için..benim arkadaşım da hamile ilki sezaryen aradan 5 yıl geçmiş.şimdi normal düşünüyor.sanırım bem yapamazdım sezaryen sonrası normali denemek cesaret.senin icin sezeryan hayiliysa o olsun cnm hakkimizda hayrlisi ins gonul donsun ister tbai ama donmezsede mecbur sezeryan son anda sanciyla bile cocuklar donebiliyormus ins doner cnm sen nornal istiyorsun zaten
Canım normal istiyorum ama dediğin gibi hangisi hayırlı ise o olsun hepimiz için..benim arkadaşım da hamile ilki sezaryen aradan 5 yıl geçmiş.şimdi normal düşünüyor.sanırım bem yapamazdım sezaryen sonrası normali denemek cesaret.