Gunaydin arkadaslar. Öğretmen arkadaşlarıma hayirli karneler diliyorum. Yoğun bir tatil bizi bekliyor. Bebek hazırlığında dolayı.
İki hafta Yeter insallah..
İftarda gebeligimin başından beri var. Bir kere ilaç almıştım hala da var.
Ama. Kanım koyu olması bilmiyorum testlerde mi çıktı... Genellikle kan testlerinde benim hep kan seviyem düşük çıkar.
Kanı sulandırmak icin dopplere kadar limonlu su icebilirsin. Sabah aksam 1 bardak yarım limonlu su hem tansiyonu dengeliyormuş hem kan dolaşımını hizlandiriyormus. Saraçoğlu hamile kadinlara oneriyordu. Ben de gunde 1 bardak içiyorum.
Slm kızlar bende dün kontrolden geldim. Ama biraz moralim bozuk kanım çok koyu, doppler testi istedi, bu ne demek oluyor bilen var mı. Bir de idrarımda bakteri çıktı var mı böyle problemleri olan ciddi midir kafama takıldı bütün gece.
Maalesef idrar yolu enfeksiyonunu cok yoğun yaşadım ben de. Hatta kasilmalarim artmıştı meger enfeksiyondanmış. Tamcef isimli bir antibiyotik kullandım. Şükür tekrarlamadi. Gebelik kategorisi de b. Zararsız demişti doktorum.
Gebeliğin uzun süre bir kısmında hem enfeksiyon geçirip hemde kum döktüğüm için baya sıkıntı çekmiştim. Doktorum ilaçlardan sonra her gün belden aşağısını yıka en son bir lt suya 1 kahve fincanı sirke ekle bununla temizle demişti. Çok şükür o günden beri de yaşamıyorum.
İlk gebeliğimde kan sulandırıcı kullanarak sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim. Doktorunla konuş zaten ciddi boyuta yakınsa ya hap ya iğne veriyorlar ve limonun kan sulandırıcı etkisi var bence arkadaşın tavsiyesine de uy. Tahlili yaptırana kadar abartmadan limonlu su içebilirsin. Malum bizde her şeyin fazlası zararlı
Slm kızlar bende dün kontrolden geldim. Ama biraz moralim bozuk kanım çok koyu, doppler testi istedi, bu ne demek oluyor bilen var mı. Bir de idrarımda bakteri çıktı var mı böyle problemleri olan ciddi midir kafama takıldı bütün gece.
Hayirli
Gunler hanimlar tatile girenlerin gözu aydinn.
Ben de sonunda kiyafetleri yikayip katlayip yerlestirdim. Bir yasimdaki kizimin kiyafetleri yaninda
Dev kaldi. Ay yavrum simdiden abla olacak
Hayirli
Gunler hanimlar tatile girenlerin gözu aydinn.
Ben de sonunda kiyafetleri yikayip katlayip yerlestirdim. Bir yasimdaki kizimin kiyafetleri yaninda
Dev kaldi. Ay yavrum simdiden abla olacak
Kanı sulandırmak icin dopplere kadar limonlu su icebilirsin. Sabah aksam 1 bardak yarım limonlu su hem tansiyonu dengeliyormuş hem kan dolaşımını hizlandiriyormus. Saraçoğlu hamile kadinlara oneriyordu. Ben de gunde 1 bardak içiyorum.
Kızlar Doğum yaklaşıyor, kolay Doğum yöntemleri arayışına girdim ben.. sizde okuduğunuz bildiğiniz şeyleri paylaşır mısınız? Benim şimdiye kadar okuduklarım;
1. Yürüyüş
2.merdiven inip çıkma
3. Son haftalara doğru hurma
4. Bol Meryem süresi oku
5. Kegel egzersizleri
6. Perine masajı
Ben kullandım hatta ondan önce Roxy matiği kullandım ama geren clean ile sanki daha yumuşak oldu ayrıca hoş bir koku kaldı. Zaten ikisi de zararsız. İnternet fiyatı kargolama ile daha pahalı şuna bim de gayet uygun alacak olanlara tavsiye ederim
Kızlar Doğum yaklaşıyor, kolay Doğum yöntemleri arayışına girdim ben.. sizde okuduğunuz bildiğiniz şeyleri paylaşır mısınız? Benim şimdiye kadar okuduklarım;
1. Yürüyüş
2.merdiven inip çıkma
3. Son haftalara doğru hurma
4. Bol Meryem süresi oku
5. Kegel egzersizleri
6. Perine masajı