2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İftarda gebeligimin başından beri var. Bir kere ilaç almıştım hala da var.
Ama. Kanım koyu olması bilmiyorum testlerde mi çıktı... Genellikle kan testlerinde benim hep kan seviyem düşük çıkar.
Doppler testi genelde kan dolaşımında problem olduğunda isteniyormuş o yüzden kafama takıldı demek ki baya kanım koyulaşmış. İnşllh bir sorun çıkmaz.

Doppler testi genelde kan dolaşımında problem olduğunda isteniyormuş o yüzden kafama takıldı demek ki baya kanım koyulaşmış. İnşllh bir sorun çıkmaz.
Kanı sulandırmak icin dopplere kadar limonlu su icebilirsin. Sabah aksam 1 bardak yarım limonlu su hem tansiyonu dengeliyormuş hem kan dolaşımını hizlandiriyormus. Saraçoğlu hamile kadinlara oneriyordu. Ben de gunde 1 bardak içiyorum.

Maalesef idrar yolu enfeksiyonunu cok yoğun yaşadım ben de. Hatta kasilmalarim artmıştı meger enfeksiyondanmış. Tamcef isimli bir antibiyotik kullandım. Şükür tekrarlamadi. Gebelik kategorisi de b. Zararsız demişti doktorum.

canim cok gecmis olsun . Herkes hasta belki birsey kapmissindir iki hafta once bende de olmsustu sukur gecti. Bol su icmeye calis[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim, doğru düzgün bişey yiyemiyorum , yediklerimde çıkıyor zaten. su tüketmeye çalışıyorum bol bol E esramtirak

Günaydın kızlarr . İdrar yolu enfeksiyonu yaşıypr olabilir miyim bende diye düşündüm bu sabah. Yanma oldu , bilemedim açıkçası

Gebeliğin uzun süre bir kısmında hem enfeksiyon geçirip hemde kum döktüğüm için baya sıkıntı çekmiştim. Doktorum ilaçlardan sonra her gün belden aşağısını yıka en son bir lt suya 1 kahve fincanı sirke ekle bununla temizle demişti. Çok şükür o günden beri de yaşamıyorum.

İlk gebeliğimde kan sulandırıcı kullanarak sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim. Doktorunla konuş zaten ciddi boyuta yakınsa ya hap ya iğne veriyorlar ve limonun kan sulandırıcı etkisi var bence arkadaşın tavsiyesine de uy. Tahlili yaptırana kadar abartmadan limonlu su içebilirsin. Malum bizde her şeyin fazlası zararlı

Hayirli
Gunler hanimlar tatile girenlerin gözu aydinn.
Ben de sonunda kiyafetleri yikayip katlayip yerlestirdim. Bir yasimdaki kizimin kiyafetleri yaninda
Dev kaldi. Ay yavrum simdiden abla olacak
Ben daha hiç bir hazırlık yapmadım. Erken doğum tehlikesinden çalışabilir raporu da alamadım haftaya izne ayrılıyorum.

Kızlar Doğum yaklaşıyor, kolay Doğum yöntemleri arayışına girdim ben.. sizde okuduğunuz bildiğiniz şeyleri paylaşır mısınız? Benim şimdiye kadar okuduklarım;
1. Yürüyüş
2.merdiven inip çıkma
3. Son haftalara doğru hurma
4. Bol Meryem süresi oku
5. Kegel egzersizleri
6. Perine masajı

Ben yıkadım canadir hoşuma gitti.bunda devam ederim artik

Bunların yanın da dr müsade ediyorsa son haftalarda sık sık eşinizle ilişkiyi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…