Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doppler testi genelde kan dolaşımında problem olduğunda isteniyormuş o yüzden kafama takıldı demek ki baya kanım koyulaşmış. İnşllh bir sorun çıkmaz.İftarda gebeligimin başından beri var. Bir kere ilaç almıştım hala da var.
Ama. Kanım koyu olması bilmiyorum testlerde mi çıktı... Genellikle kan testlerinde benim hep kan seviyem düşük çıkar.
Kan sulandirici alıyor muydun. Doktoruna danis. Onamli olabilirDoppler testi genelde kan dolaşımında problem olduğunda isteniyormuş o yüzden kafama takıldı demek ki baya kanım koyulaşmış. İnşllh bir sorun çıkmaz.
Kanı sulandırmak icin dopplere kadar limonlu su icebilirsin. Sabah aksam 1 bardak yarım limonlu su hem tansiyonu dengeliyormuş hem kan dolaşımını hizlandiriyormus. Saraçoğlu hamile kadinlara oneriyordu. Ben de gunde 1 bardak içiyorum.Doppler testi genelde kan dolaşımında problem olduğunda isteniyormuş o yüzden kafama takıldı demek ki baya kanım koyulaşmış. İnşllh bir sorun çıkmaz.
Maalesef idrar yolu enfeksiyonunu cok yoğun yaşadım ben de. Hatta kasilmalarim artmıştı meger enfeksiyondanmış. Tamcef isimli bir antibiyotik kullandım. Şükür tekrarlamadi. Gebelik kategorisi de b. Zararsız demişti doktorum.Slm kızlar bende dün kontrolden geldim. Ama biraz moralim bozuk kanım çok koyu, doppler testi istedi, bu ne demek oluyor bilen var mı. Bir de idrarımda bakteri çıktı var mı böyle problemleri olan ciddi midir kafama takıldı bütün gece.
gecmis olsun.Slm kızlar bende dün kontrolden geldim. Ama biraz moralim bozuk kanım çok koyu, doppler testi istedi, bu ne demek oluyor bilen var mı. Bir de idrarımda bakteri çıktı var mı böyle problemleri olan ciddi midir kafama takıldı bütün gece.
Ben daha hiç bir hazırlık yapmadım. Erken doğum tehlikesinden çalışabilir raporu da alamadım haftaya izne ayrılıyorum.Hayirli
Gunler hanimlar tatile girenlerin gözu aydinn.
Ben de sonunda kiyafetleri yikayip katlayip yerlestirdim. Bir yasimdaki kizimin kiyafetleri yaninda
Dev kaldi. Ay yavrum simdiden abla olacak
Deneyeceğim teşekkür ederim.Kanı sulandırmak icin dopplere kadar limonlu su icebilirsin. Sabah aksam 1 bardak yarım limonlu su hem tansiyonu dengeliyormuş hem kan dolaşımını hizlandiriyormus. Saraçoğlu hamile kadinlara oneriyordu. Ben de gunde 1 bardak içiyorum.
10 gün iğne aldım şimdi hap alıyorum.Ki
Kan sulandirici alıyor muydun. Doktoruna danis. Onamli olabilir
Benim de erken Doğum riskim vardı 28 haftadan beri evdeyim, şimdi 34 ün içindeyim.. Doğum yaklaştıkça heyecanlanıyorumBen daha hiç bir hazırlık yapmadım. Erken doğum tehlikesinden çalışabilir raporu da alamadım haftaya izne ayrılıyorum.![]()
Ben yıkadım canadir hoşuma gitti.bunda devam ederim artikBen kullandım hatta ondan önce Roxy matiği kullandım ama geren clean ile sanki daha yumuşak oldu ayrıca hoş bir koku kaldı. Zaten ikisi de zararsız. İnternet fiyatı kargolama ile daha pahalı şuna bim de gayet uygun alacak olanlara tavsiye ederim
Bunların yanın da dr müsade ediyorsa son haftalarda sık sık eşinizle ilişkiyi öneririm.Kızlar Doğum yaklaşıyor, kolay Doğum yöntemleri arayışına girdim ben.. sizde okuduğunuz bildiğiniz şeyleri paylaşır mısınız? Benim şimdiye kadar okuduklarım;
1. Yürüyüş
2.merdiven inip çıkma
3. Son haftalara doğru hurma
4. Bol Meryem süresi oku
5. Kegel egzersizleri
6. Perine masajı
Evet hem mekanik etki hemde orgazm olmak oksitosin hormonu salgılatıyor..Bunların yanın da dr müsade ediyorsa son haftalarda sık sık eşinizle ilişkiyi öneririm.