• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu yalancı sancıları yaşayan var mı aranızda ? ben az önce sancı çektim bir dk kadar falan hatta eşimi uyandırayım diye düşündüm. ama geçti. çok erken değil mi ? 35. haftadan sonra falan başlar diye düşünmüştüm.
Akşam bende çektim kısa kısa kasilmalar falan.ben bebis dönmeye çalışıyor diye yorumladım. Su an rahatım.

Evet bende ilkinde yasamadim boyle seyler. Kafasi hep asagidaydi, bana bi rahatsizligi da yoktu. Her ne kadar sezaryen olsamda ben bile donsun diyorum yani :emir_bebek: bir de o kadar asagidaki her an cikacakmis gibi
Benim daha rahim agzima çok uzakmış erken doğma riskin fln yok dedi aynı şey banada oluyodu yürüyüş yap diyolar mümkün değil iki adım atsam bebek aşağıdan çıkcak gibi oluyo bu da normalmis artık yorulunca baskı yapmasi

kızlar bu yalancı sancıları yaşayan var mı aranızda ? ben az önce sancı çektim bir dk kadar falan hatta eşimi uyandırayım diye düşündüm. ama geçti. çok erken değil mi ? 35. haftadan sonra falan başlar diye düşünmüştüm.
Artık normal cnm bu haftalardan sonra olur zaten bu ay geçtimi şubat ayımız kaliyo o ay daha sık yaşarsın düzenli olmadıkça sorun yok

Gunaydin kizlar :anneadayı: iyice agirlastik galiba benim heryerim agriyo hic bisey yapmak istemiyorum ayağa kalkmak bile icimden gelmiyi :bicak:

Gunaydin kizlar :anneadayı: iyice agirlastik galiba benim heryerim agriyo hic bisey yapmak istemiyorum ayağa kalkmak bile icimden gelmiyi :bicak:
Günaydın canım bende aynı durumdayım özellikle geceleri yattığım zaman heryerim ağrıyo biraz iş yapayım nefes nefes kalıyom sanki erken başladı gibi geliyo bana

Günaydın canım bende aynı durumdayım özellikle geceleri yattığım zaman heryerim ağrıyo biraz iş yapayım nefes nefes kalıyom sanki erken başladı gibi geliyo bana

Ben de akşamları çok fena oluyorum,ağırlık karında gerginlik miskinlik,hoş çalıştığım için günün yorgunluğu da oluyor ama bu haftalar zor geçecek sanırım. Allah hepimize kolaylık versin

Aslında şu an kanıma girdin:) yarın devlet hastanesine gidip bi sorayim dahiliye ye ne dicek bakalım. Bu arada bugün inanılmaz anksiyetem tuttu carpintidan ötürü. Depresyonda gibiydim. Kansızlıktan kesinlikle yarın bakicam

Gidebildin mi dahileye?

Benim de ilk doğum agustostaydi:) ve ben orada giydiğim gecelikten birini koydum üzerine de ayriyeten sabahlık alıp kombin yaptım. Böylelikle yazlık gecelikleri de değerlendirmiş oldum. Siz de bu şekilde yapabilirsiniz

Bende fotoğraf için giydiğim geceliği yine foto için götürmeyi düşünüyorum ama diğerleri kısa olduğu için sabahlık kurtarır mi acaba? Bilemedim, biraz daha doğum yaklaşsın bakalım havaların durumuna göre karar vericem sanirim.

Hayirli aksamlar kizlar.bende grip oldum.oksüruk mahvediyo.aksamlari ben hep daha rahatsiz oluyorum.kasilmalarim oluyor.haftaya kontrole gidicem bakalim kizim nasil.cok iyi beslenemiyorum hala.istahsiz hamileyim.merak ediyorum gelisimini yavrumun

Çok geçmiş olsun, o ağrıyi çok iui bilirim kesinlikle. Ben de 27-28 (simdilerde hafifledi) çok siddetli yaşadim, doktoruma danistim kontrol oldum, normal bir durum oldugunu, dogum icjn bir nevi hazirlik oldugunu belirtti ancak yine de kontrollerini yapti, onun harkcinde orada herhangi bir ayrilma var mi onu görmek için ortopediye görünmek gerekir dedi, özel olarak bir ilac vermedi. Ayakta kaldikca artiyor bu agrilar, bir kac gün çok siddetli olduktan sonra yavasliyor, biraz daha sakinleşecektir insallah senin de. Gün icerisinde çok ayakta kalma dinlenmene onem ver, bu iyileşmeni kolaylastirabilir.
Çok sağol arkadaşım yanıtın için. Haftays ben de doktor kontrolünde de doracağım

Hayirli aksamlar kizlar.bende grip oldum.oksüruk mahvediyo.aksamlari ben hep daha rahatsiz oluyorum.kasilmalarim oluyor.haftaya kontrole gidicem bakalim kizim nasil.cok iyi beslenemiyorum hala.istahsiz hamileyim.merak ediyorum gelisimini yavrumun
Gecmis olsun canim. Bende de kasilmalar olmaya başladı. Özellikle akşamları. Acaba yoruluyoruz ondan mi bilemiyorum. Istahsizim ama bebek için diyip yiyorum

Aynen tahminimden de cok kisi gitmis gruptan, ama
Madem bu kadar kisi katildi neden burdan devam
Edilmedi de ayri bi grup kuruldu. Hepsini de cok ozledim ins hepsi de iyidir ins
Bende katılıyorum. Giden arkadaslar burayı hareketli bırakıyordu. En azından onları okuyarak günlerimizi geçiriyorduk.

Back
X