• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkürler cevabın için.çünkü ben ne zaman birşey sorcam genellikle cevap alamadım bu grupta:) ben 30+0da gitmiştim 1770 gr demişti. eğer dediğin gibi olursa çok güzel olur normal doğumda olabilir.inşallah sağlıkla alalım hepimiz kucaklarımıza.Bir de çalışıyor musunuz eğer öyleyse ne zaman ayrılacaksınız.
Ben aslında uzaktan takip ediyordumama grup sönünce yazayım dedim maşallah kilonuz iyiymiş. Ben çalışıyorum ama oldukça rahat bi işim var o yızden 32+0 da çalışabilir alacam 37 de zaten mecbur ayrılmak

Ben aslında uzaktan takip ediyordumama grup sönünce yazayım dedim maşallah kilonuz iyiymiş. Ben çalışıyorum ama oldukça rahat bi işim var o yızden 32+0 da çalışabilir alacam 37 de zaten mecbur ayrılmak
benim karnım çok sertleşti.zor hareket ediyorum taş gibi. o yüzden çok fazla kalamayacağım 34te ayrılacağım.

Bizim ogluşta 29.haftada 1390 gelmisti, acaba az mi ki diye surekli dusunuyorum ama doktorumuz gayet normal dedi, ben psikolojik olarak surekli tahin pekmez atiyorum:))
Bu hafta yine kontrolumuz var bakalim ne cıkacak..
çok teşekkürler cevabın için.çünkü ben ne zaman birşey sorcam genellikle cevap alamadım bu grupta:) ben 30+0da gitmiştim 1770 gr demişti. eğer dediğin gibi olursa çok güzel olur normal doğumda olabilir.inşallah sağlıkla alalım hepimiz kucaklarımıza.Bir de çalışıyor musunuz eğer öyleyse ne zaman ayrılacaksınız.

Bizim ogluşta 29.haftada 1390 gelmisti, acaba az mi ki diye surekli dusunuyorum ama doktorumuz gayet normal dedi, ben psikolojik olarak surekli tahin pekmez atiyorum:))
Bence biraz genetik cocuklarin dogumkilosu. Ablamin da benim de cocuklar hep minyon dogdu.bunsefer de daha kilolu olacagini dusunmuyorum. 29 haftada benimki 1200 du dr kilosu gayet yerinde demisti. Zaten bunlar tahmini ölcumler bir mm bile kaydirsalar bambaska degerler cikiyor. Hayirla saglikla gelsinler de tek❤️

Bu arada safak ins 62 tunceli=)

Bence de gercekten genetlk, degisiyor cocuguna gore. Önemli olan sağlıkla gelmeleri, hafif toplu doğması dogum sonrası ise yariyor diyorlar ama bebek sonuçta:)) en hassas en heyecanlı donemlere geldik belki de, ben şimdiden özlüyorum. Hepimiz sağlıkla kavuşalim.
Bu arada isimler konusunda net misiniz? Biz hala bulamadık oğluşa isim:( gercekten üzülüyorum bu duruma... bilindik olmasın, sakin, bilge bir isim ariyoruz:emir_bebek::kahve: o nasil oluyorsa artik:)))) bir triplerdeyiz:KK12:

Bence biraz genetik cocuklarin dogumkilosu. Ablamin da benim de cocuklar hep minyon dogdu.bunsefer de daha kilolu olacagini dusunmuyorum. 29 haftada benimki 1200 du dr kilosu gayet yerinde demisti. Zaten bunlar tahmini ölcumler bir mm bile kaydirsalar bambaska degerler cikiyor. Hayirla saglikla gelsinler de tek❤️

Bu arada safak ins 62 tunceli=)

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum ben kendimce yememi azalttim düzenli yiyorum sınırsız yemiyorum 4 meyve yiyorum 2ye düşürdüm ama bana sorun ne çok acikiyorum psikolojikmi anlamadim ama normalde bu kadar yemem bu ay da çok kilo alırsam valla son ayda yicem kusura bakmasın doktorum:KK53:

Günaydınlar herkes, kızlar son aylarda ne yapmak lazım sadece bol bol yürüyüş yapmak yeterli mi

yoo gayet normal maşallah. benim şekerim yüksek çıkıyor ondan ssnırım kilosu biraz fazla.

gunaydin herkese. bence kilolarini karsilastirmayin cunku herkesin genetik yapisi farklı kimimiz minyon kimimiz boylu posluyuz ona gore de değiştiğinden ve bu donemde anneler hassas oldugundan neden benim ki kilosu az ya da cok diye takiyor uzuluyor ondan bence karsilastirmayin. doktorunuz ne diyorsa ona kualk verin tecrubeme dayanarak belirtmek istedim. tesekkur ederim :anneadayı::KK200:

Kızlar günaydın, ben Nisan 2019 konusundan geliyorum. Heran sizede dahil olabilirim :). Sezeryan olacağım zaten. :(
İnşaallah iyisinizdir hepiniz.
Birşey soracağım.
Aranızda plesenta previa olup daha sonra yukarı çıkan düzelen var mı? :KK43:

Sağlıkla gelsin bebeğin, ben ne oldugunu bilmiyorum.açıkcası ama sen hep zamanında olacak diye osaklan, artik her şey çok hazırliklı oluyor, endişe etme şükür zor kisimlari atlatmissin. Dikkat et bebeginle kendine.

Kızlar günaydın, ben Nisan 2019 konusundan geliyorum. Heran sizede dahil olabilirim :). Sezeryan olacağım zaten. :KK43:
İnşaallah iyisinizdir hepiniz.
Birşey soracağım.
Aranızda plesenta previa olup daha sonra yukarı çıkan düzelen var mı? :KK43:

Kizlar hazirliklariniz nasil gidiyo grubumuz iyice sakinlesti arkadaslari cok merak ediyorum hepsinin dr randevusu vardi

Back
X