• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim istahimda acayip acik valla ne olcak sonum bilmuyorum tutmaya calisiyorum kendimi ama normalde tatliyla hiç aram yoktur canim tatlı çekiyor malesef.. ağır hasta olmuştum yaptıklarımı sayım sana deneyebilcegini dene :) elma kabuğu çayı, zencefil (çok az) ve bal, sıcak süt ve karabiber, nane limon, bide dediğim pekmez işte ahh ne zordu atlatması Allah şifa versin
Tesekkur ederim. Daha beter oluyorum gunden gune. Oksuruk kuruya dondu, karnim icim disima cikacak, bogaz falan kalmadi. :(

Günaydın kızlar kafam çok karışık kan sulandırıcı iğne kullanıyorum baştan beri ama doğum yaklaştıkça korkuyorum birkaç yerde okudum kanama çok yaparmış ilki sezeryan olduğu için mecbur buda öyle olacak sonuçta ameliyat acaba brnim gibi olup dr konuşan var mı benim kpntrolüm haftaya herşeyi sorucam nasipse ama içime kurt düştü bi kere:dua:

Günaydın kızlar kafam çok karışık kan sulandırıcı iğne kullanıyorum baştan beri ama doğum yaklaştıkça korkuyorum birkaç yerde okudum kanama çok yaparmış ilki sezeryan olduğu için mecbur buda öyle olacak sonuçta ameliyat acaba brnim gibi olup dr konuşan var mı benim kpntrolüm haftaya herşeyi sorucam nasipse ama içime kurt düştü bi kere:dua:
Canin bende kullaniyorum bugun konturolum var bakalim bende soracam herseyi

Canım sonrasında benide bilgilendirirsen sevinirim birde doğumdan sonrada kullanmaya devam eden çok oluyomuş iğneleri sana böyle bişey dedi mi doktorun
selam canım...ben ilk gebeligimde de kan sulandırıcı kullandım bunda da kullanıyorum...ilki sezeryan oldu ..doğum yapacağım gün öğlen 2 de vurmuştum..gece 1 de sezeryan doğum yaptım.. hicbir sıkıntı olmadi...doğumdan sonra kullanmadım iğne o kan pihtilasmasinin derecesine göre veriliyor...mesela.kuzenime kullan 10 gün daha dedi doktorumuz ama bana kullanma gerek.yok dedi ..için rahat olsun...ve son güne kadar da.gobekten yapıyorum igneyi

Gecmis olsun canim. Bende de kasilmalar olmaya başladı. Özellikle akşamları. Acaba yoruluyoruz ondan mi bilemiyorum. Istahsizim ama bebek için diyip yiyorum
Sagol canim.ben yiyemiyorum çok da midem bulaniyor.sürekli tansiyon düsuklugu yasiyorum bu aralar.benim 5 yasinda bir kizim var ve aksama kadar gercekten yoruluyorum

Nasilsini kizlar.bende daha canta hazirlamadim.yikamadim kiyafetleri çünkü.ikinci hamilelikte bir rahatlik geldi bana.ilkinde erkenden hazir etmistim.daha pijama alicam.bebek deterjani ve bakim ürunlerini almadim.yuruyemiyorum cok fazla esimin iznini bekliyom oda benden rahat daha var diye götürmuyor alişverise

selam canım...ben ilk gebeligimde de kan sulandırıcı kullandım bunda da kullanıyorum...ilki sezeryan oldu ..doğum yapacağım gün öğlen 2 de vurmuştum..gece 1 de sezeryan doğum yaptım.. hicbir sıkıntı olmadi...doğumdan sonra kullanmadım iğne o kan pihtilasmasinin derecesine göre veriliyor...mesela.kuzenime kullan 10 gün daha dedi doktorumuz ama bana kullanma gerek.yok dedi ..için rahat olsun...ve son güne kadar da.gobekten yapıyorum igneyi
Cevabın için çok sağol canım bana daha önceden tahlil falan yapılmadı pıhtılaşma için bakalım benim dr ne yapacak bende göbekten vuruyorum hala ama gerildikçe acıyor artık

Canım sonrasında benide bilgilendirirsen sevinirim birde doğumdan sonrada kullanmaya devam eden çok oluyomuş iğneleri sana böyle bişey dedi mi doktorun
Canim simdi geldim doguma kadar kullanilacak ignr dedi benim dr um sonrasini demedi kanama olayindan dolayi normal dogum yapamazsin cok zor o yüzden sezeryan dedi sezeryandada kanana olubiliyomus ama mudahale daha kolaymis bide isin ehli bi dr un yapmasi lazim sezeryani dedi risli olabiliyomus

Tesekkur ederim. Daha beter oluyorum gunden gune. Oksuruk kuruya dondu, karnim icim disima cikacak, bogaz falan kalmadi. :KK43:

Cok gecmis olsun canim hamilelikte ne zor olur simdi ins tez zamanda duzelirsin.

Ben de onumuzdeki hafta dusunuyorum cantami hazir etmeyi druma persembe gunu ‘ en az 5 hafta daha dikkat etmem
Gerekiyor degil mi ?’ diye sordum da kadin tabi o kadar icerde durursa dedi
Ondan en iyisi hazir etmek nolur nolmaz.
Kizima hic bir hazirlik yapmadim
Ablasi kasim17 de dogdu ondan zaten hersey duruyor. Kiyafetlerini yikayip kutulamistim tejrar bi yikamam gerekiyor. Boyle de insan bir tuhaf oluyor alinacak fln olmayinca.yavruma ait olan bi isimli emzigi olacak gibi. Iste bir de bebek arabasini ne yapacagimiza karar veremedik bu zamana kadar bugaboo kullandim ama simdi mecbur kardesbesigine gecmemiz lazim onda da pek icime sinen olmadi

Canim simdi geldim doguma kadar kullanilacak ignr dedi benim dr um sonrasini demedi kanama olayindan dolayi normal dogum yapamazsin cok zor o yüzden sezeryan dedi sezeryandada kanana olubiliyomus ama mudahale daha kolaymis bide isin ehli bi dr un yapmasi lazim sezeryani dedi risli olabiliyomus
Çok sağol canım inşallah sağlıkla kavuşuruz kuzularımıza :dua: senin kuzu nasılmış peki:anneadayı:

Back
X