2 haftaya kadar inşallah..Kizlar cantayi ne zaman hazirlamayi düşünüyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 haftaya kadar inşallah..Kizlar cantayi ne zaman hazirlamayi düşünüyorsunuz
Ciddiyim ne yazikkiCiddi misin 20 kilo da? Ben 8 kilo aldım ama kendimi yine de öok kilolu görüyorum.
Evet sadece ordan kurtariyorumZayıfsan sıkıntı yok ben zayıf değildim![]()
Tesekkur ederim. Daha beter oluyorum gunden gune. Oksuruk kuruya dondu, karnim icim disima cikacak, bogaz falan kalmadi.Benim istahimda acayip acik valla ne olcak sonum bilmuyorum tutmaya calisiyorum kendimi ama normalde tatliyla hiç aram yoktur canim tatlı çekiyor malesef.. ağır hasta olmuştum yaptıklarımı sayım sana deneyebilcegini dene :) elma kabuğu çayı, zencefil (çok az) ve bal, sıcak süt ve karabiber, nane limon, bide dediğim pekmez işte ahh ne zordu atlatması Allah şifa versin
Kiz-erkek anketi de yok, bas sayfadaki liste de. Herseyi kesip atmislarİyi akşamlar.. ah bu post nasıl toparlanacak yahu, artık popüler konu başlığı bile kaldırılmış dümdüz bir post olmuş))
Canin bende kullaniyorum bugun konturolum var bakalim bende soracam herseyiGünaydın kızlar kafam çok karışık kan sulandırıcı iğne kullanıyorum baştan beri ama doğum yaklaştıkça korkuyorum birkaç yerde okudum kanama çok yaparmış ilki sezeryan olduğu için mecbur buda öyle olacak sonuçta ameliyat acaba brnim gibi olup dr konuşan var mı benim kpntrolüm haftaya herşeyi sorucam nasipse ama içime kurt düştü bi kere![]()
Canım sonrasında benide bilgilendirirsen sevinirim birde doğumdan sonrada kullanmaya devam eden çok oluyomuş iğneleri sana böyle bişey dedi mi doktorunCanin bende kullaniyorum bugun konturolum var bakalim bende soracam herseyi
selam canım...ben ilk gebeligimde de kan sulandırıcı kullandım bunda da kullanıyorum...ilki sezeryan oldu ..doğum yapacağım gün öğlen 2 de vurmuştum..gece 1 de sezeryan doğum yaptım.. hicbir sıkıntı olmadi...doğumdan sonra kullanmadım iğne o kan pihtilasmasinin derecesine göre veriliyor...mesela.kuzenime kullan 10 gün daha dedi doktorumuz ama bana kullanma gerek.yok dedi ..için rahat olsun...ve son güne kadar da.gobekten yapıyorum igneyiCanım sonrasında benide bilgilendirirsen sevinirim birde doğumdan sonrada kullanmaya devam eden çok oluyomuş iğneleri sana böyle bişey dedi mi doktorun
Sagol canim.ben yiyemiyorum çok da midem bulaniyor.sürekli tansiyon düsuklugu yasiyorum bu aralar.benim 5 yasinda bir kizim var ve aksama kadar gercekten yoruluyorumGecmis olsun canim. Bende de kasilmalar olmaya başladı. Özellikle akşamları. Acaba yoruluyoruz ondan mi bilemiyorum. Istahsizim ama bebek için diyip yiyorum
Cevabın için çok sağol canım bana daha önceden tahlil falan yapılmadı pıhtılaşma için bakalım benim dr ne yapacak bende göbekten vuruyorum hala ama gerildikçe acıyor artıkselam canım...ben ilk gebeligimde de kan sulandırıcı kullandım bunda da kullanıyorum...ilki sezeryan oldu ..doğum yapacağım gün öğlen 2 de vurmuştum..gece 1 de sezeryan doğum yaptım.. hicbir sıkıntı olmadi...doğumdan sonra kullanmadım iğne o kan pihtilasmasinin derecesine göre veriliyor...mesela.kuzenime kullan 10 gün daha dedi doktorumuz ama bana kullanma gerek.yok dedi ..için rahat olsun...ve son güne kadar da.gobekten yapıyorum igneyi
Canim simdi geldim doguma kadar kullanilacak ignr dedi benim dr um sonrasini demedi kanama olayindan dolayi normal dogum yapamazsin cok zor o yüzden sezeryan dedi sezeryandada kanana olubiliyomus ama mudahale daha kolaymis bide isin ehli bi dr un yapmasi lazim sezeryani dedi risli olabiliyomusCanım sonrasında benide bilgilendirirsen sevinirim birde doğumdan sonrada kullanmaya devam eden çok oluyomuş iğneleri sana böyle bişey dedi mi doktorun
Tesekkur ederim. Daha beter oluyorum gunden gune. Oksuruk kuruya dondu, karnim icim disima cikacak, bogaz falan kalmadi.![]()
Çok sağol canım inşallah sağlıkla kavuşuruz kuzularımızaCanim simdi geldim doguma kadar kullanilacak ignr dedi benim dr um sonrasini demedi kanama olayindan dolayi normal dogum yapamazsin cok zor o yüzden sezeryan dedi sezeryandada kanana olubiliyomus ama mudahale daha kolaymis bide isin ehli bi dr un yapmasi lazim sezeryani dedi risli olabiliyomus
Benim 2-3 haftadır çok arttı. Doktorum koku, kaşıntı, renginde değişiklik yoksa normaldir. Bu haftalardan sonra ic çamaşırını ıslatacak kadar bile olabilir dedi. Bir de su gibi berrak ve cok olursa da hemen gel dedi.Kızlar akıntılarınız ne durumda
Cok şükür iyiymis canim tek isteğimiz o vaktinde sağlıcakla bebislerimize kavuşmakÇok sağol canım inşallah sağlıkla kavuşuruz kuzularımızasenin kuzu nasılmış peki
![]()
Sağlık olsun iki bebeğin peşine koştururken verirsin nasılsa..Ciddiyim ne yazikki![]()