- 16 Ocak 2018
- 1.795
- 1.579
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HaydaaaaaŞimdi çıktım muayeneden kızlar
Kese 14mm olmuş
Hcg 10,000
Dr boş gebelik olabilir şimdiye kalp atışı olmalıydı dedi kanaman yokmuş biraz daha belleyelim haftaya tekrar gel dedi
icimden geceni soylicem, gercekten cok samimi soyluyorum bunu, insallah da bu isin sonunda bebegin kalbinin attigini goreceksin.. ben ne uzmanim, ne cok bilgiliyim, ne alimim hicbiri degilim. Ultrason dedigimiz cihaz ses dalgalariyla tahimini goruntu veren bi cihaz, bebegin 3,500 kilo olculuyor 2,900 doguyor vs vs. Tahmini deger yani canim. Hani haftaya alalim dusurelim gorulmedi kalp atisi derse doktorun, tek doktorla sinirli kalma olur mu? Benim icimden gecen gayet saglikli bir bebegin olacagi.. insallah gorecegiz :)Şimdi çıktım muayeneden kızlar
Kese 14mm olmuş
Hcg 10,000
Dr boş gebelik olabilir şimdiye kalp atışı olmalıydı dedi kanaman yokmuş biraz daha belleyelim haftaya tekrar gel dedi
Hakkında hayırlısı olsun . Inşallah sağlıklı bir bebeginolur yanılmıştır dr.Şimdi çıktım muayeneden kızlar
Kese 14mm olmuş
Hcg 10,000
Aman bacim gozunu sevim doktorlarimiza bisey ney deme laf oluyo sonraooo buralar dolmuş taşmış
Allahım güzel haberler bekleyen herkese gönlündekini versin.. ne kdr üzülme desek boş,insanın içi içini yiyiyor. ama benim tek tavsiyem kötü bir yorumda 1 doktorla yetinmemek. çünkü örneklerini çok gördük.
bugun çok gıcık eden bir bulantım var şu zamana kadar hiç çıkarmadım ve çıkarmak istemiyorum
Aman bacim gozunu sevim doktorlarimiza bisey ney deme laf oluyo sonra
Aynen oyle kizimi dogumdan bir saat once 3300 olctu bi saat sonra kizim dogdu 2670.nerde 630 gricimden geceni soylicem, gercekten cok samimi soyluyorum bunu, insallah da bu isin sonunda bebegin kalbinin attigini goreceksin.. ben ne uzmanim, ne cok bilgiliyim, ne alimim hicbiri degilim. Ultrason dedigimiz cihaz ses dalgalariyla tahimini goruntu veren bi cihaz, bebegin 3,500 kilo olculuyor 2,900 doguyor vs vs. Tahmini deger yani canim. Hani haftaya alalim dusurelim gorulmedi kalp atisi derse doktorun, tek doktorla sinirli kalma olur mu? Benim icimden gecen gayet saglikli bir bebegin olacagi.. insallah gorecegiz :)
Aynen benim kizda 3500 dedi dogdu 2900 iste :) 600 kayip bizde deAynen oyle kizimi dogumdan bir saat once 3300 olctu bi saat sonra kizim dogdu 2670.nerde 630 gr
Yok kırmızı degil yatıyorum zaten suanlik yok aksam neden geldi hiç fikrim yokCnm dinlen kıpırdamadan yat bazen olabiliyor öyle cnm kırmızı değilse korkma
İnşallah canım inşallahBir şey yoktur inşllh stres yapmayın randevunuza kadar uzanın dinlenin çok bir şey yapmayın bence.. daha gelmez inşllh..
Amin inşallahZor zamanlar geçirmişsiniz. İnşallah bebiş bütün sıkıntıları siler, atar.
Progrstsn kullanıyorum doktor demediği halde ilişki bıraktık ne olur ne olmaz diyeAkinti kirmizi olmadikca korkmayin
Doktornizla paylasin durumu.
Bende olmustu gecen hamileligimde. Doktorum progesteron werdi bide iliskiyi yasaklamisti.
Aman doktorlara laf soylemeyekte bizim kizlarda arayalim kabahati bosver bacimAynen benim kizda 3500 dedi dogdu 2900 iste :) 600 kayip bizde de
Dr una danış canm proteston az geliyordur ilacını yükseltir ben 200luk günde 2 tane kullaniyorumYok kırmızı degil yatıyorum zaten suanlik yok aksam neden geldi hiç fikrim yok
Hmm anladım canım aynen denk gelrsek grusmeyı isterım guzel olurcanım ben amasya merkezde yaşadım ama annemler şimdi suluovada oralıyım:)amasya küçük yer dolaşırken bile gormusuzdur denk gelirsek görüşelim ne güzel olur tanışırız.
o kanli ay tutulmasindan sanirim hepimizde var anacimbende icim bir hos hersey yapasım var ama hic birsey yapasim yok. hem keyfim var hem yok. ne yerdeyim ne gokte. istahim da yok zorla yiyorum iciyorum.
İnşallah canım bana ulaşsın elmada sızlerede gonderırımKizzzzz Amasyalilarrrrr
Tum topige elma yollayin bebelerimiz guzel olsun