2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi çıktım muayeneden kızlar
Kese 14mm olmuş
Hcg 10,000
Dr boş gebelik olabilir şimdiye kalp atışı olmalıydı dedi kanaman yokmuş biraz daha belleyelim haftaya tekrar gel dedi :KK42::KK42:
Canim insallah haftaya doktora gidip bize guzel haberlerle donersin ama ultrason cihazlarida cok farkediyomus imkanin varsa baska bir doktora gitsen hem icin rahat eder biz sana ne desek bos stres yapiyosun su anda canim dualarimdasin

Herkese merhaba ,
Lekelenme olayını bende başlarda çok dert ediyordum bunda yaşadığım düşüğün etkisi ve düşük yaşarken hastanede gördüğüm muamelenin etkisi çok tabi. Ama zaten ilaçları alıp gereken tedbirleri yapınca beklemekten başka çaremiz yok. Olacaksa zaten olacak. İyi düşünmek lazım.
Bende Progestanı fitil olarak alıyorum, gün içinde ayakta kalırsam kaşık ağrısı oluyor birazda açık renk akıntı şuan 6+6 dün doktora gittim kesem büyümüş ama kese rahim arkasında olduğu için görüntü kalitesi düşük bu sebeple alttan bakalım muhtemelen kalp atımı vardır dedi bende istemedim bir hafta daha beklemeyi tercih ettim.

Bence bu süreçte en önemlisi doktor seçebilmek sizi dinlemesi telaşınızı anlaması ve endişeye düşürmeden gidişatı anlatabilmesi. Ben doktordan memnun kalmadım ve değiştiriyorum ve bu süreçtede olumsuz düşünmüyorum . Başa gelen her türlü çekiliyor Allah dermansız dert vermesin. Hamileliğim devam ederse tabi ki çok çok mutlu olurum devam etmezse de artık böylesi hayırlıymış der yeniden denerim. Allah sağlık versin yeter ki...

Benim ilk öğrendim 10 gün boyunca olmuştu geçmişti.
İki gündür bende yine başladı.
Alt karnım, kasıklarım hatta bazen organım bile ağrıyor çok ilginç.
Gaz felan olabilir diye avutuyorum kendimi.
Ya da rahmimiz büyüyor canım.
Yaa insan korkuyor işte benim arada bide kahverengi leke gelio ondan da korkuyorum

Şimdi çıktım muayeneden kızlar
Kese 14mm olmuş
Hcg 10,000
Dr boş gebelik olabilir şimdiye kalp atışı olmalıydı dedi kanaman yokmuş biraz daha belleyelim haftaya tekrar gel dedi :KK42::KK42:
Canım içini ferah tut benimde kesem 14 mm iken bebeği bile göremedi doktor 10 gün sonra tekrar gel dedi 3 gün önce gittim bebeği de kalp atışlarını da duyduk çok şükür

Beni anlatmissin. Misafir gelicek 1sate ben yemek falan yapmadan oturyorum nedeninide bilmiyorum cok halsizim cok. Ay tutulmasindan olabilirmi acaba ?
Bana ay may bahane hamile oldugumdan beri oyleyim bende :işsiz:
Bi anda enerjim sinerjim herbiseyim dustu.Esim gecen gun dedi artik cok durgunsun diye icimden bisey yapmak gelmiyo belkide havalardano_O

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar moral verdiniz Allah razı olsun
İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize inanın gece gündüz dua ediyorum..
Doktora bir süre gitmeme kararı aldım psikolojik olarak yıpranıyorum gerçekten o yüzden beklemedeyim şu saatten sonra

Bende bi de kahverengi akıntı gelio arada ondan da endişe ettim sanırım
Onu bi sormak lazim ya doktora, olasi bi dusuk tehlikesine karsi kisa bi sure ilac vererek durduyolar, Nokta kadar kan gormustum ilkinde kostum hemen panikle, 1 hafta kullandim cok sukur bi daha olmadi. Rahim duvarinda ufak bi kanamadan kaynaklanmisti.

Onu bi sormak lazim ya doktora, olasi bi dusuk tehlikesine karsi kisa bi sure ilac vererek durduyolar, Nokta kadar kan gormustum ilkinde kostum hemen panikle, 1 hafta kullandim cok sukur bi daha olmadi. Rahim duvarinda ufak bi kanamadan kaynaklanmisti.
Aman bacim sormayin doktorlara bisey laf oluyo sonra burda :KK70:

Merhaba kızlar ben tüp bebekle hamile kaldım tahmini 6 haftalık falanım bu hafta gidicem dr da benim kasıklarım ağrıuor bel ağrısıyla beraber normalmidir sizce
Gunleeimiz hemen hemen ayni normal canim bendede var
Her gittigimde doktora soruyorum ne zaman gecer diye.
Vucut kendini adet gorecek gibi hazirliyormus bu yuzden mis bi kac haftaya gececek dedi en son gittigimde
Yanliz bende asiri halsizlik var sizdede oyle mi

Gunleeimiz hemen hemen ayni normal canim bendede var
Her gittigimde doktora soruyorum ne zaman gecer diye.
Vucut kendini adet gorecek gibi hazirliyormus bu yuzden mis bi kac haftaya gececek dedi en son gittigimde
Yanliz bende asiri halsizlik var sizdede oyle mi
BENim bugün ilk defa oldu böyle ağrım da panik yaptım oturunca geçiyor halsizlik bendede var sen keseyi gördünmü

Arkadaşlar tekrar merhaba,
Ben de sessiz takipçilerdenim arada yazıyorum sizin kadar aktif olamıyorum şu bulantılar o kadar fena ki pc ekranına bakmak bile çoğaltıyor sanki :kusmuk:
bugün ilk randevuma gittim,doktorla son adet tarihini konuştuktan sonra ultrason için uzanmak üzereyken bi tarafta kızım "Kardeşimi görücem oleyyy" diye zıp zıp zıplarken,doktor hanım bizi çok hevesli görmüş olmalı ki "Muhtemelen minicik bi kesecik görücez,içinde bişe görmesek panik yok" dedi, sonrasında yüzünde koca bi gülümsemeyle "Ooo gayet güzel oluşmuş bi kese ve içinde de minicik kuru üzüm,hem de bak kalbi nasıl atıyor,seninki pek canlı,şaşırttı beni,kese de olması gerektiği yerde :KK15:" dedi, herşeyin yolunda olduğunu ve pıt pıt atan kalbini gösterdi bize:KK76: Erken haftalarda gebeler çok ısrarcı olmazsa kalp atışını dinletmediğini söyledi ben de ısrarcı olmadım zaten ses olayı için,zaten ultrason görüntüsünde farkettik kalp atışını:KK49:
Bulantılar için farklı bi folik asit önerdi ,içinde 350 mg zencefil varmış,bulantısı olanlarda güzel sonuçlar verdiğini söyledi,belki aranızda denemek isteyen olursa ismini de yazayım, NOMESİS PLUS (30 TABLET). Ben de alıcam umarım işe yarar da hayat kalitem bi parça yükselir. Ben bana açık havanın da iyi geldiğini farkettim bugun uzun süre dışarda vakit geçirince,eve dönerken eve gitmeyelim diye ısrar ettim,ağlamaklı oldum ama işe yaramadı evdeyiz:KK53:
Bi sonraki randevu herhangi bir problem olmadığı sürece 8 eylülde,gitmişken ikili test zımbırtısı da yapılacak,şimdilik beklemeye devam :KK59::KK59::KK59: Bulantılarım bittiğinde her türlü polemikte aktif rol almak üzere:rapci:

Doktorumu aradım leke geldigini soyledim sorun yok dedi olabilir dedi biraz dinlen ilaclarina devam et dedi lekem az az da olsa geliyor salı gidecem insallah ozamana kadar devam etmez dua edin lütfen herkes saglicakla kucağına bebislerini alsin

Doktorumu aradım leke geldigini soyledim sorun yok dedi olabilir dedi biraz dinlen ilaclarina devam et dedi lekem az az da olsa geliyor salı gidecem insallah ozamana kadar devam etmez dua edin lütfen herkes saglicakla kucağına bebislerini alsin
İlk hamileliğimde benim de ilk üç ay sık sık lekelenme kanamalar olmuştu,sıkıntısız 40. haftada aldım kızımı kucağıma,yeter ki bu durum sende strese sebep olmasın yoksa çok önemli bişey değil,emin olabilirsin..

X