2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar hamileligmiz iyi gitdigni miyde bulantilari olmasa bile gogus hassasiyetinden anlayabiliris. iciniz rat tutun.. gun icinde bin tane kotu fikir geliyo aklimiza. Ama kendimizi uzmemeye calisalim... Allahin izniyle bebislermizi kucagmiza aliris insallah...
1 ay sonra cinsiyetini merak etmeye baslaris allahim ne guzel duyular bunlar .. 3 nci hamileligim ama ilk hamileligmden farki yok heycanli we cok mutluyum..:nazar::emir_bebek:

Siz burdan doktorlara saydirirken hakaret ederken bir sey yok. Ben dedigimde kabahat oluyor. Saygi duymuyorum dusuncene. Duymak zorunda degilim. Istedigim saufayi takip ederim. Kurallara aykiri bir sey yapmadim. Tanimadigin bilmedigin bir doktoru bile yargilayabiliyorsun. Genellemeler yapiyorsun. Herkesin cocugu kendine. Elimden geldigince iyi bir cocuk yetistirdim. Yetistirmeye de devam edecegim. Benim cocugum buyudugunde senin yaptigin gibi bilmedigi alanda atip tutmayacak. Ben kendi alanimda oldukca yetkin bir insanim. Sadece kendi yetkin oldugum alanda iddaali konusurum.

Gecenlerde bi doktorun kafasinda kaldirim tasi kırdılar. Hangi ulkede yapilabilir bu. 45 derece ates diyor karisi belgeler var 38.5 la gelmis cocuk her tedavisi yapilmis 37.5 a dusmus. Üstelik cocugunun doktoruna da yapmiyor bunu. Uslubunuza dikkat edin diyen diger doktora yapiyor. Cocuklari da aglak aglak tv lere cikiyor. Bu ulkede doktora bu kadar siddet varken isine bu kadar emek veren insanlari kolayca karalayanlara tahammulum yok. Her meslekte oldugu gibi doktorlarin icinde de karaktersizi var buna lafim yok. Ama tanimadiginiz bilmediginiz bir doktoru kese bozuk demis diye hemen tahlil yapmak icin demistir demek hadsizliktir.
Bu sayfada insanlar heyecanını paylaşmak için bulunuyo.Tartışma yaratıp insanların sinirlerini bozmanıza gerek yok .Böyle uzun uzun polemik içeren yazılar yazmanız bile çok itici.En baştaki uslubunuz bile çok yanlış.

İyi akşamlar anneler bizde bugün keseyi gördük.benimde mide bulantım yok çok şükür birincidede hafif bulanıyodu hiç kusmamıştım.Bunun dışında hareketlerimde hiçbir kısıtlama yapmıyorum hasta değiliz hamileyiz sonuçta:)zaten küçük çocugum var surekli onu kaldır indir bugun biraz bel agrım oldu ama normaldir diye dusunuyorum.bebegi gormedik kalp atışı duymadık haftaya kısmetse

Gece gece nerden aklıma geldiyse canım etli pilav çekti ya kim yapacak şimdi.. bu aşerme mi oluyor acaba çok şaçma çünkü şu saatte aklıma gelmesi :)))

Birde şunu soylemek isterimki bebeği doğurup sağsalim görene kadar içimizdeki vesveselerbitmeyecek Allahın izniyle sagsalim bebişlerimizi doğururuz inş
Insallah canim ama doguncada bitmiyo malesef o vesveseler annelik böyle bisey galiba hepimizin bebisleri saglikla dogarlar saglikla buyurler insallah

Hayirli haberlerini bekliyorum canim hersey gonlunce ve guzel olsun ins

Onceki hamileliklerimdede boyleydi ilk hamileligimde dinlemedim doktoru surekli gezdim ama agridan duramiyordum kanamamda oluyordu surekli bu yuzden hastanedeydim cok sukur sorunsuz dogurdum.
Ikincide aklim basima geldi agir is yapmadim cok gezmedim dikkat ettim onuda sukur sorunsuz dogurdum
Bundada doktor surekli yat demedi agir is gezmek uzun yol hoplamak ziplamak ani hareket ve iliski yasak dedi.Mumkun oldugunca disari cikmiyorum.Iki is yapiyorum evde 10 dk dinleniyorum agrim sizim yok ama az yorulsam agrim basliyo dusecek gibi hissediyorum.Kabiz olmamaya calis dedi doktor bide ayaklarinin altina yastik koyarak yat dedi
Seninde mi asagida canim bebegin
Ins sag saglim aliriz kucagimiza topigimizdeki tum arkadaslar

Bende yatamiyorum cozumu yan yatarken bacaklarimin arasina kalin bir yastik koymakta buldum oyle cok rahatim
Yok canm ole bişey demedi normal herşey benim düşüklerim oldu tedbir amaçlı ilaçlar istirahat falan gerekirse 12 haftada rahime dikiş atılacak nasip artik hayirlisi

Arkadaşlar akıntılarınız takip ediyormusunuz rengi nasıl benmi evham yapıyorum anlamadim

X