Hadi gözün aydın. İnşallah sağlıkla gelsin.Eki Görüntüle 2173125 buda mınığıimm
Ben Aksaray da yaptırdım il olan. 2.500 tl gibi uçuk bir fiyatı var. Piyasa fiyatı genellikle bu şekilde. Benim çok kötü durumdaydı ciddi leke sıkıntım var. İlaç tedavileri, kimyasal peeling cevap vermeyince ve iyileşme süresi çok uzun olunca sonunda bunu yaptırdım son çare olarak. İki seans ücreti bu. İyi olan kısa sürede iyileşiyorsun 1 hafta gibi. Ve lekeler gidiyor cildin çok güzel oluyor. Şimdi geri geldi. Ben mayıs gibi yaptırmıştım. Doğrusu kışın yaptırmak. Yanlışı orda yaptım doktoru dinlemeyerek.Eğer ciddi değilse leken yüzeyselse karbon peeling yaptır. Fiyatı uygun ve o da sonuç veriyormuş fakat ona bi kaç seans gidiyorsun sanırım.Bu lazeri ben de çok merak ediyorum. Burda ne q swicht yapıyorlar thulium yok. Nerde yaptırdın ne kadarsa yaptırdın? Benim de bebek 6 aylık olunca ilk işim bu olacak.
Değer çok yüksek. Kac haftalık gebelik şu anda haftan küçük se ve deger buysa ikiz olabilir mii diye düşün düm ben benim 5+1de öğren dim 623 du degerim senin baya yüksek korkma hamilesin.5 uzerindekilere hamilesin diyorlar sen yedi binlerden bahsediyorsun ilk hayırlı olsun benden sanaMerhaba kızlar doktordan geliyorum
Sat 14 haziran dün hcg 7,660 ama kese 8mm hcg ve kese uyumsuz dedi çok olumlu konuşmadı yarın tekrar kan testi yaptır dedi moralim çok bozuk
Ilkinde ufak bi lekelenmem olmustu, vajinal yoldan bakti rahim duvarinda ufak bi kananam olmustu, progestan 1 hafta kullandim mumkun oldukta vajinal yoldan kullan demisti doktor. Ise de devam ediyordum. Insallah kesilir hemenKizlar lekelenme seklinde kanamam var bu gün şükür kesede kan yok bebiş 1hafta geriden geliyor ama herşey yolunda dedi progestan ilaç verdiler dinlenme ayağa kalkma dedi doktor kullanan var mı
Merhaba kızlar doktordan geliyorum
Sat 14 haziran dün hcg 7,660 ama kese 8mm hcg ve kese uyumsuz dedi çok olumlu konuşmadı yarın tekrar kan testi yaptır dedi moralim çok bozuk
Benimle aynı haftada olup dr a gidin var mı? Eğer kese ve kalp atışı duyulmuşsa ben de gideyim bari yarın.
Bende de leke kaldı yüzümde. 5. Ayda ortaya çıktıklar inş bu sefer artmaz. Sürekli güneş kremi kullanıyorum yaz kış. Çok iyi korumak lazım.
Ben tam Laser tedavisine başlayacaktım buna hamile kalmışım allah işte bundan sonra yaptırım benimki koşun gidiyor yazı sorma.. benimki de 5. Aydan sonra oldu.
Gozun aydin :) ilk hamileligime gelcem cunku ben sizden gerideyim, bulanti baslamadi daha :) kuru ekmek tikmaktan 9 ay boyunca 24 kilo ile tamamladim. Kasma kendini miden neye musade ediyosa o. Cunku cekilecek cile degil o bulanti kusma. O kilolarin hepsi emzirme ile gidiyor. 2 li test yaptirilmasi farz olan bi test. Guzel bi sonuc cikarsa insallah, digerlerini yaptirmana gerek yok zaten.
Geçmiş olsun canım.Kizlar lekelenme seklinde kanamam var bu gün şükür kesede kan yok bebiş 1hafta geriden geliyor ama herşey yolunda dedi progestan ilaç verdiler dinlen ayağa kalkma dedi doktor kullanan var mı
.Boyle biseyi hic duymadim daha once. Yani dusuk olunca haftasina gore dis gebelikten falan supheleniyolar sanirim da yuksek olunca cok onemsemiyolar diye biliyorum. Benim de haftama gore hep yuksek cikiyordu, ilk gittigim doktor cogul gebelik olabilir demisti. Asil gittigim kendi doktorum da betahcg degerinin onemi yok bizim icin onemli olan keseyi gorduk mu gorduk, sonradan cogul gebelik olusabilir tabi, onu takipte gorucez, simdi bir de kalp atisini duyalim dedi.
Beb 6+3 te kalp atisini duydum. 5+6 ydi galiba keseyi gormustuk. Ikisi de karindan.
Ben lazer epilasyon yaptirdiktan sonra dudak ustunde leke olmustu. Biyik gibi sinir oluyorum. Kisin kayboluyo aynen yazin cikiyo.
Benim Seçil’e ama lazeri evlenmeden yıllar önce yaptırdım neden Doğumdan sonra çıksın ki ayrıca elmacık kemiklerinde de var.
Lazer tedavisi varsa valla ben de yaptirmak isterim dogumdan sonra. Yalniz benim dogum lekesi degil. Dogum lekesi icin de, annemde olmus erkek kardesimde. Yuzu cok lekelenmis hamileyken, anaannem dogumda kendi sacinla yuzunu terini sil gecer demis. Annem de dogumda kendi saciyla silmis yuzunu, sonra hic leke falan kalmamis.
Gözün aydın. Hayırlı olsun.Kızlar doktordan geliyorum 13,7 mm kese büyüklüğü su an 5+2 dedi doktorumuz kesenin içinde bebek oluşmuş herşey çok güzel dedi. Ayrıca 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı :) çok şükür :)
Cnm sağlık ocağındaki doktorla telefonda konuştum 278 dedi daha çok yeni 4 haftalık aralığında dedi ben de merakla pazartesiye bekliyorumCanim 278 cikmasi mumkun degil sat a gore.Ya testi yapanda yanlislik var ya sen yanlis yazdin.Tekrar bi kontrol edip yazar misin merak ettim
Cunku benim sat 17 haziran senden bi gun sonra yani 4+4 de baktirdim en son 2400 du.Suan 5+5 deyim
Sonucunu netten gördüm şimdiCanim 278 cikmasi mumkun degil sat a gore.Ya testi yapanda yanlislik var ya sen yanlis yazdin.Tekrar bi kontrol edip yazar misin merak ettim
Cunku benim sat 17 haziran senden bi gun sonra yani 4+4 de baktirdim en son 2400 du.Suan 5+5 deyim
O zaman sayfaları okuma keyfin kaçıyorsa herkes senin düşüncende olamaz yani. Kime minnet duyacağımıza sen karta veremeZsin. Sen iyi doktorla karşılaşmışsın. Biz iyilere zaten laf etmedik ama kötü drlar hastayı tersleyen yüzüne bakmayan Yok mu? Bınları inkar edemezsin heralde. Her mesleği yapan kişiler de iyi var kötü var tabii ki. Biz de bunu konuştuk. Sen neden celallendin ki? Ayrıca tabii ki drların önemini en az senin kadar biliyor ve saygı gösteriyoruz. Burda konu işini iyi yapmayan drlardı. Ayrıca kişilerin düşüncesine sugınduymayacaksan sayfayı takip etmezsin olur biter. Kimseye minnet duyın diye emredemezsin.önce üslubuna dikkat edersen seviniriz.Vallahi su sayfalarda doktora atip tutan olunca keyfim kaciyor. Sanki kendiniz isinizi her seyiyle mukemmel yapiyorsunuz. Aranizda yurt disinda yasayanlar vardir. Bu kadar kolay uzman doktora gidebileceginiz bi sistem yok. Illa ben doktorun her hareketini yargilicam diyorsaniz universite giris sinavina girip yuzde 1lik dilime girin 6 yil tip fakultesi ustune dunyanin en zor 2 sinavi kabul edilen tusu kazanin uzerine yuzlerce nobet zorlu egitim tez yazin uzmanlik sinavini gecin mecburiye gidin. Sonra gunde 100 tane hasta bakin. Bunlari yapmak bana zor gelir diyorsaniz hosunuza gitmeyen bir durum oldugunda doktor istediginiz yorumu yapmadiginda yetersiz doktor demeyin bi zahmet. Hemen doktoru suclamak ne kolay ya. Ben de ameliyat oldum. Tiroid kanserinden doktorlar hayatimi kurtardi. Hatta kanser atlatma sonrasi hamile kaldim. Doktorsuz kalmak istemiyorsaniz azicik minnet duyun.
Evet cnm birkaç hafta önce bende de vardı lekelenme şükür gelip geçti, her şey normla demişti doktor progestan kullandım bende vajinal yoldanKizlar lekelenme seklinde kanamam var bu gün şükür kesede kan yok bebiş 1hafta geriden geliyor ama herşey yolunda dedi progestan ilaç verdiler dinlenme ayağa kalkma dedi doktor kullanan var mı
Ayy bravo ya sayfayı takip etmemek hiç aklıma gelmemişti.O zaman sayfaları okuma keyfin kaçıyorsa herkes senin düşüncende olamaz yani. Kime minnet duyacağımıza sen karta veremeZsin. Sen iyi doktorla karşılaşmışsın. Biz iyilere zaten laf etmedik ama kötü drlar hastayı tersleyen yüzüne bakmayan Yok mu? Bınları inkar edemezsin heralde. Her mesleği yapan kişiler de iyi var kötü var tabii ki. Biz de bunu konuştuk. Sen neden celallendin ki? Ayrıca tabii ki drların önemini en az senin kadar biliyor ve saygı gösteriyoruz. Burda konu işini iyi yapmayan drlardı. Ayrıca kişilerin düşüncesine sugınduymayacaksan sayfayı takip etmezsin olur biter. Kimseye minnet duyın diye emredemezsin.önce üslubuna dikkat edersen seviniriz.
Hala takip ettiğine göre senden yüksek olduğu kesin. Hadi bebeğin hayırlı olsun.Ayy bravo ya sayfayı takip etmemek hiç aklıma gelmemişti.