- 10 Mayıs 2019
- 4.071
- 11.114
Amin canım teşekkür ederiz Biz bayağı saçlı doğdukMaşallah kuzuya Allah ım esirgesin benim kızda saç yok hala ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım teşekkür ederiz Biz bayağı saçlı doğdukMaşallah kuzuya Allah ım esirgesin benim kızda saç yok hala ya
Hahaha yiyorum bol bol vallahi çok tatlı bu bıdıklar. Çok çabuk büyümüyor mı ya 2 ay sonra 1 yasına girecekler şaka gibiSeni yemek lazimda lanet olası corona var uzaktan bile optum yazamıyorum annen yesin
Ben veriyorum canım vişne erik elma suyu falan biberona koyuyorum içiyo biraz şeker katmadan tabikızlar bebegine meyve hoşafı yapan varmi benim kiz hoc ek gida almiyo acaba bide onumu denesem en azindan vitamin alir
Maşallah aman nazar değmesin ne güzel. Yiyen çocuk çok iyi insanı yormuyor. Ayla da bazen bakıyorum iyi yiyo bazende yaptıgım herşey çöpe gidiyo artık valla tuza da basladım yavas yavas 1 yasına girmedi ama az tuzlu olunca bizim yemeklerden de veriyorum zaten iki üç lokma anca yiyor insallah düzelir zamanla yemesiInan versem yiyebilecek bi bebege sahibim daha hic ağzını kitledigini görmedim denemeyi çok istiyorum ne zaman bırakacak diye cocuk d vitaminine bile agzini oyle bi aciyorki sanirsin ac yag iste yag dış döneminde bi kaç kere biberon almadı sanırım damaklardan tutamadi onuda kaşıkla besledim
Geçmiş olsun canım. İyiki hemen götürmüşün ilerleden diş diyip beklememişin. Hemen toparlar insallah şimdi nasıl iyi mi UzayDentinox kullanıyorum canım, kısa süreli bir rahatlama veriyor.
Ateş 39,5 olunca götürdüm hemen. Boğaz ve kulaklarda enfeksiyon başlıyor dedi. Antibiyotik başladık ☹
Aminn canım çok sağol. Hepimizin yavrusu sağlıkla büyüsün insallah çok teşekkür ederim ❤❤Ayyy maşallah ya prensese...Nazar değmesin ..Çok tatliii..Güle güle ,sağlıkla buyusun Ayla inşallah ...
Siz nasıl oldunuz canım?Zamanla alışır canım zorlamamak lazım benim kızımda su içmiyor artık zorlamıyorum hoşaf ayran tarzı şeyler veriyorum bu ek gıda baya anneleri zorluyor kendileri yemeyi öğrense biran önce
Maasallah onaDün 10 aylık olduk teyzeler bayadır foto atmıyoruz özlemişinizdir diye düşündüm Eki Görüntüle 2692437 Eki Görüntüle 2692438 Eki Görüntüle 2692439
Gecmis olsun.Atesi olan bebegin ayak ve elleri soguk olur Ayak ve el ısınmaya başlamışsa ateş düşüyordur.38.5'i gorurseniz ates düşürücü verin isterseniz.Genel durumunu takip edin. Eger ates düşmüyorsa mutlaka doktora gidin enfeksiyon benzeri olabilir çunku dis doneminde bagisiklik dusuyor mikrop kapabiliyorar ama ateş düşüyorsa ateş cok tehlikeli degil.Bu gece kendini belli eder. Uyku sırasında gece ates biraz daha yükselir. Ates düşürücüyü ihmal etmeyin.Doktor konusunda duruma gore hareket edersinizTabi yine doktorunuza danışın sonucta doktor değiliz yanlis bir yonlendirme yapmayalim.Kol altından eski usul cıvalı termometreyle ölçtüm.
38,3 çıktı. Ayakları bacakları soğuk, sadece alnı ve kol altları sıcak. Diş ateşi böyle mi oluyor kızlar? Biz hiç 37nin üstünde ateş görmemiştik. Ne olduğunu anlamadım. Hareketleri fln normal, başka bi sıkıntı yok.
Geçmiş olsun canım. İyiki hemen götürmüşün ilerleden diş diyip beklememişin. Hemen toparlar insallah şimdi nasıl iyi mi Uzay
Gecmis olsun.Atesi olan bebegin ayak ve elleri soguk olur Ayak ve el ısınmaya başlamışsa ateş düşüyordur.38.5'i gorurseniz ates düşürücü verin isterseniz.Genel durumunu takip edin. Eger ates düşmüyorsa mutlaka doktora gidin enfeksiyon benzeri olabilir çunku dis doneminde bagisiklik dusuyor mikrop kapabiliyorar ama ateş düşüyorsa ateş cok tehlikeli degil.Bu gece kendini belli eder. Uyku sırasında gece ates biraz daha yükselir. Ates düşürücüyü ihmal etmeyin.Doktor konusunda duruma gore hareket edersinizTabi yine doktorunuza danışın sonucta doktor değiliz yanlis bir yonlendirme yapmayalim.
Daha iyiyiz canım çok şükür atlatıyoruz galiba tat ve koku alma geri gelmedi daha kızım grip gibi burnu tıkanıyor geceler zor geçiyo ama bunada şükürSiz nasıl oldunuz canım?
Masallah mavise, gercekten de ozlemistik prensesi annesi. Op Bizim yerimize bol bol.Dün 10 aylık olduk teyzeler bayadır foto atmıyoruz özlemişinizdir diye düşündüm Eki Görüntüle 2692437 Eki Görüntüle 2692438 Eki Görüntüle 2692439
Canim cok yukselmis atesi gecmis olsun. Serum falan baglamadilar mi? Ne yapman gerekiyormus dr ne dedi?Dentinox kullanıyorum canım, kısa süreli bir rahatlama veriyor.
Ateş 39,5 olunca götürdüm hemen. Boğaz ve kulaklarda enfeksiyon başlıyor dedi. Antibiyotik başladık ☹
Ben okuyamadim sonraki mesajlari cok vaktim olmuyor.Gecmis olsun.2 gune rahatlar antibiyotikleDentinox kullanıyorum canım, kısa süreli bir rahatlama veriyor.
Teşekkür ederiz amin valla yiyen cocuk güzelde doyduğunu bilmeyen zor yaa doyuyodur yani ne kadar midesi varki tabak bitimine doğru ter boşalıyor inan herkesin derdi farklı iste bizim 1.5 aydan az kaldı doğum gunune çok güzel planlarımız vardı ilk doğum gününe şimdi evde kutlicaz ailecek nasip dememisik neyse sağlık olsun nicelerini kutlarız sevdiklerimizleMaşallah aman nazar değmesin ne güzel. Yiyen çocuk çok iyi insanı yormuyor. Ayla da bazen bakıyorum iyi yiyo bazende yaptıgım herşey çöpe gidiyo artık valla tuza da basladım yavas yavas 1 yasına girmedi ama az tuzlu olunca bizim yemeklerden de veriyorum zaten iki üç lokma anca yiyor insallah düzelir zamanla yemesi
Masallah mavise, gercekten de ozlemistik prensesi annesi. Op Bizim yerimize bol bol.
Canim cok yukselmis atesi gecmis olsun. Serum falan baglamadilar mi? Ne yapman gerekiyormus dr ne dedi?
Geçmiş olsun canım çarşamba akşamdan beri bizde atesbile uğraşıyoruz. Baş boyun ve koltuk altında oluyor genelde. Dün gittik doktora idrar yolu enfeksiyonu çıktı baya yüksekmiş normalde yatırırdım ama iyi görünüyor diye yarış yapmadı antibiyotik başladık dün. Ama hala ayniyiz ilaç içince düşüyor iki saate tekrar yükseliyor ateşimizYani dışarıdan baksan bu çocuk mu hasta dersin canım, yiyor, oynuyor, gülüyor... ama ateş 38de çakılı kaldı. Düşmüyor. 4 saat arayla calpol-dolven çevirerek veriyorum ama yok düşmedi. Antibiyotiği de verdim, hala 38
Teşekkür ederim, enfeksiyonmus yarına kadar devam.edecek gibi ateş.
Allah allah düşer inşallah uyumadan canım.Yani dışarıdan baksan bu çocuk mu hasta dersin canım, yiyor, oynuyor, gülüyor... ama ateş 38de çakılı kaldı. Düşmüyor. 4 saat arayla calpol-dolven çevirerek veriyorum ama yok düşmedi. Antibiyotiği de verdim, hala 38
Teşekkür ederim, enfeksiyonmus yarına kadar devam.edecek gibi ateş.
Öperim canım çok sagol ❤❤Masallah mavise, gercekten de ozlemistik prensesi annesi. Op Bizim yerimize bol bol.
Canim cok yukselmis atesi gecmis olsun. Serum falan baglamadilar mi? Ne yapman gerekiyormus dr ne dedi?
Sevindim iyi olmanıza canım onlarda gelir zamanla inşallahDaha iyiyiz canım çok şükür atlatıyoruz galiba tat ve koku alma geri gelmedi daha kızım grip gibi burnu tıkanıyor geceler zor geçiyo ama bunada şükür
Aynen öyle canım ya bu korona bizim cocukları çok etkiledi ben mevlüt bile yapamadım hayırlısı bakalım inşallah bitse bu bi kurtulsak normal yaşantımıza dönsekTeşekkür ederiz amin valla yiyen cocuk güzelde doyduğunu bilmeyen zor yaa doyuyodur yani ne kadar midesi varki tabak bitimine doğru ter boşalıyor inan herkesin derdi farklı iste bizim 1.5 aydan az kaldı doğum gunune çok güzel planlarımız vardı ilk doğum gününe şimdi evde kutlicaz ailecek nasip dememisik neyse sağlık olsun nicelerini kutlarız sevdiklerimizle