2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Inan versem yiyebilecek bi bebege sahibim 🧿daha hic ağzını kitledigini görmedim denemeyi çok istiyorum ne zaman bırakacak diye🙄 cocuk d vitaminine bile agzini oyle bi aciyorki sanirsin ac yag iste yag 😂dış döneminde bi kaç kere biberon almadı sanırım damaklardan tutamadi onuda kaşıkla besledim
Maşallah aman nazar değmesin ne güzel. Yiyen çocuk çok iyi insanı yormuyor. Ayla da bazen bakıyorum iyi yiyo bazende yaptıgım herşey çöpe gidiyo artık valla tuza da basladım yavas yavas 1 yasına girmedi ama az tuzlu olunca bizim yemeklerden de veriyorum zaten iki üç lokma anca yiyor insallah düzelir zamanla yemesi

Dentinox kullanıyorum canım, kısa süreli bir rahatlama veriyor.

Ateş 39,5 olunca götürdüm hemen. Boğaz ve kulaklarda enfeksiyon başlıyor dedi. Antibiyotik başladık ☹
Geçmiş olsun canım. İyiki hemen götürmüşün ilerleden diş diyip beklememişin. Hemen toparlar insallah şimdi nasıl iyi mi Uzay

Kol altından eski usul cıvalı termometreyle ölçtüm.
38,3 çıktı. Ayakları bacakları soğuk, sadece alnı ve kol altları sıcak. Diş ateşi böyle mi oluyor kızlar? Biz hiç 37nin üstünde ateş görmemiştik. Ne olduğunu anlamadım. Hareketleri fln normal, başka bi sıkıntı yok.
Gecmis olsun.Atesi olan bebegin ayak ve elleri soguk olur Ayak ve el ısınmaya başlamışsa ateş düşüyordur.38.5'i gorurseniz ates düşürücü verin isterseniz.Genel durumunu takip edin. Eger ates düşmüyorsa mutlaka doktora gidin enfeksiyon benzeri olabilir çunku dis doneminde bagisiklik dusuyor mikrop kapabiliyorar ama ateş düşüyorsa ateş cok tehlikeli degil.Bu gece kendini belli eder. Uyku sırasında gece ates biraz daha yükselir. Ates düşürücüyü ihmal etmeyin.Doktor konusunda duruma gore hareket edersinizTabi yine doktorunuza danışın sonucta doktor değiliz yanlis bir yonlendirme yapmayalim.

Geçmiş olsun canım. İyiki hemen götürmüşün ilerleden diş diyip beklememişin. Hemen toparlar insallah şimdi nasıl iyi mi Uzay

Yani dışarıdan baksan bu çocuk mu hasta dersin canım, yiyor, oynuyor, gülüyor... ama ateş 38de çakılı kaldı. Düşmüyor. 4 saat arayla calpol-dolven çevirerek veriyorum ama yok düşmedi. Antibiyotiği de verdim, hala 38 :KK43:

Gecmis olsun.Atesi olan bebegin ayak ve elleri soguk olur Ayak ve el ısınmaya başlamışsa ateş düşüyordur.38.5'i gorurseniz ates düşürücü verin isterseniz.Genel durumunu takip edin. Eger ates düşmüyorsa mutlaka doktora gidin enfeksiyon benzeri olabilir çunku dis doneminde bagisiklik dusuyor mikrop kapabiliyorar ama ateş düşüyorsa ateş cok tehlikeli degil.Bu gece kendini belli eder. Uyku sırasında gece ates biraz daha yükselir. Ates düşürücüyü ihmal etmeyin.Doktor konusunda duruma gore hareket edersinizTabi yine doktorunuza danışın sonucta doktor değiliz yanlis bir yonlendirme yapmayalim.

Teşekkür ederim, enfeksiyonmus :KK43: yarına kadar devam.edecek gibi ateş.

Dün 10 aylık olduk teyzeler bayadır foto atmıyoruz özlemişinizdir diye düşündüm 😄Eki Görüntüle 2692437 Eki Görüntüle 2692438 Eki Görüntüle 2692439
Masallah mavise, gercekten de ozlemistik prensesi annesi. Op Bizim yerimize bol bol😘.

Ateş 39,5 olunca götürdüm hemen. Boğaz ve kulaklarda enfeksiyon başlıyor dedi. Antibiyotik başladık ☹
Canim cok yukselmis atesi gecmis olsun. Serum falan baglamadilar mi? Ne yapman gerekiyormus dr ne dedi?

Ben okuyamadim sonraki mesajlari cok vaktim olmuyor.Gecmis olsun.2 gune rahatlar antibiyotikle

Maşallah aman nazar değmesin ne güzel. Yiyen çocuk çok iyi insanı yormuyor. Ayla da bazen bakıyorum iyi yiyo bazende yaptıgım herşey çöpe gidiyo artık valla tuza da basladım yavas yavas 1 yasına girmedi ama az tuzlu olunca bizim yemeklerden de veriyorum zaten iki üç lokma anca yiyor insallah düzelir zamanla yemesi
Teşekkür ederiz amin valla yiyen cocuk güzelde doyduğunu bilmeyen zor yaa doyuyodur yani ne kadar midesi varki tabak bitimine doğru ter boşalıyor inan herkesin derdi farklı iste bizim 1.5 aydan az kaldı doğum gunune🥰 çok güzel planlarımız vardı ilk doğum gününe şimdi evde kutlicaz ailecek nasip dememisik neyse sağlık olsun nicelerini kutlarız sevdiklerimizle🥰

Masallah mavise, gercekten de ozlemistik prensesi annesi. Op Bizim yerimize bol bol😘.

Canim cok yukselmis atesi gecmis olsun. Serum falan baglamadilar mi? Ne yapman gerekiyormus dr ne dedi?

Sağol canım teşekkür ederim. İlaç verdi, bir şey demedi. Damar yolu bulmak çok zor bu çocukta o yüzden kan almayalım dedi. Takıp ediyorum umarım düşer :KK43:

Yani dışarıdan baksan bu çocuk mu hasta dersin canım, yiyor, oynuyor, gülüyor... ama ateş 38de çakılı kaldı. Düşmüyor. 4 saat arayla calpol-dolven çevirerek veriyorum ama yok düşmedi. Antibiyotiği de verdim, hala 38 :KK43:

Geçmiş olsun canım çarşamba akşamdan beri bizde atesbile uğraşıyoruz. Baş boyun ve koltuk altında oluyor genelde. Dün gittik doktora idrar yolu enfeksiyonu çıktı baya yüksekmiş normalde yatırırdım ama iyi görünüyor diye yarış yapmadı antibiyotik başladık dün. Ama hala ayniyiz ilaç içince düşüyor iki saate tekrar yükseliyor ateşimiz :KK43:
10 aydır hiç görmemiştik ateş çok zormuş inşallah çabucak iyileşir kuzucuklar :KK43:
Kakasi ek gıdadan sonra düzelmişti yine sıvı mukuslu ve gürültülü oldu alerjisi azalmıştı biraz hastalık yine eskiye çevirmez inşallah :KK43:

Allah allah düşer inşallah uyumadan canım.

Teşekkür ederiz amin valla yiyen cocuk güzelde doyduğunu bilmeyen zor yaa doyuyodur yani ne kadar midesi varki tabak bitimine doğru ter boşalıyor inan herkesin derdi farklı iste bizim 1.5 aydan az kaldı doğum gunune🥰 çok güzel planlarımız vardı ilk doğum gününe şimdi evde kutlicaz ailecek nasip dememisik neyse sağlık olsun nicelerini kutlarız sevdiklerimizle🥰
Aynen öyle canım ya bu korona bizim cocukları çok etkiledi ben mevlüt bile yapamadım hayırlısı bakalım inşallah bitse bu bi kurtulsak normal yaşantımıza dönsek

X