2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
inip çıkıyor teyzeler, az önce düştü 36,7 şu an. Dolven aldırdım, bir daha çıkarsa dolven vericem. Diş bu, köpek dişleri çok kabarmış. Resmen gösteriyor neren acıyor diyince, baktım ağzına, jel sürdüm. Rahatladı biraz.
Oyy Allah kolaylık versin kuzum 😟
Jel ne kullanıyorsun canım

Kol altından eski usul cıvalı termometreyle ölçtüm.
38,3 çıktı. Ayakları bacakları soğuk, sadece alnı ve kol altları sıcak. Diş ateşi böyle mi oluyor kızlar? Biz hiç 37nin üstünde ateş görmemiştik. Ne olduğunu anlamadım. Hareketleri fln normal, başka bi sıkıntı yok.
bildigim kadariyla 38e kadar cikabiliyor diş yüzünden

inip çıkıyor teyzeler, az önce düştü 36,7 şu an. Dolven aldırdım, bir daha çıkarsa dolven vericem. Diş bu, köpek dişleri çok kabarmış. Resmen gösteriyor neren acıyor diyince, baktım ağzına, jel sürdüm. Rahatladı biraz.
Off inş.gecer kuzum zorlanıyor demekki ben 2.alt dış geliyor zannetmiştim 1 haftada 5 tane çıktı sok oldum ona rağmen kolay atlattık şükür üstte 4 altta 2 ama beli isilik olmuş belliki yine dış geliyor😬 korkudan çocuklarımızı doktora bile götüremiyoruz 😔

Kızlar bizim bi ayda beş diş çıkmıştı sonra dişler çıkmaz oldu iki ay oldu yeni diş yok. Alt damak çok kızarık hatta kan oturmuş gibi ama beyazlık yok. Ek gıda az alıyor günde iki kere yada üç ağırlıklı olarak mama veriyorum siz kaç kere ek gıda veriyosunuz bu arada.
4 ana öğün 3 ü mama olacak şekilde aralarda yoğurt meyve bazen meyvalı yoğurt uyku saatlerine gore değişiyor biz erken uyuyoruz canım gecede 1 kere mamaya kalkıyor yoğurt seviyorsa mamadan yogurt mayala istersen belki daha doyurucu olur inş.diste bir an önce çıkar rahatlar kuzu

kızlar bebegine meyve hoşafı yapan varmi benim kiz hoc ek gida almiyo acaba bide onumu denesem en azindan vitamin alir

4 ana öğün 3 ü mama olacak şekilde aralarda yoğurt meyve bazen meyvalı yoğurt uyku saatlerine gore değişiyor biz erken uyuyoruz canım gecede 1 kere mamaya kalkıyor yoğurt seviyorsa mamadan yogurt mayala istersen belki daha doyurucu olur inş.diste bir an önce çıkar rahatlar kuzu
Bunların hepsini bir günde yiyormu eğer öyleyse saat başı bir şeyler yediriyorsunuz ben her yemesinin ardından araya iki üç saat koyuyorum bunun uykusu var oyun oynaması var bilmiyorum ki nasıl yetişiyo

Tamam şimdi bi daha okudum anladım cnm kusura bakma dört öğün artı üç kez mama diye anladım ilk başta😀

Tamam şimdi bi daha okudum anladım cnm kusura bakma dört öğün artı üç kez mama diye anladım ilk başta😀
Inan versem yiyebilecek bi bebege sahibim 🧿daha hic ağzını kitledigini görmedim denemeyi çok istiyorum ne zaman bırakacak diye🙄 cocuk d vitaminine bile agzini oyle bi aciyorki sanirsin ac yag iste yag 😂dış döneminde bi kaç kere biberon almadı sanırım damaklardan tutamadi onuda kaşıkla besledim

Oyy Allah kolaylık versin kuzum 😟
Jel ne kullanıyorsun canım

Dentinox kullanıyorum canım, kısa süreli bir rahatlama veriyor.

bildigim kadariyla 38e kadar cikabiliyor diş yüzünden
Off inş.gecer kuzum zorlanıyor demekki ben 2.alt dış geliyor zannetmiştim 1 haftada 5 tane çıktı sok oldum ona rağmen kolay atlattık şükür üstte 4 altta 2 ama beli isilik olmuş belliki yine dış geliyor😬 korkudan çocuklarımızı doktora bile götüremiyoruz 😔

Ateş 39,5 olunca götürdüm hemen. Boğaz ve kulaklarda enfeksiyon başlıyor dedi. Antibiyotik başladık ☹

Bunların hepsini bir günde yiyormu eğer öyleyse saat başı bir şeyler yediriyorsunuz ben her yemesinin ardından araya iki üç saat koyuyorum bunun uykusu var oyun oynaması var bilmiyorum ki nasıl yetişiyo
Ben sabah kalkinca kahvaltı veriyorum ana öğün ..Sonra mama.Uyuyor uyanıyor .Bir kasa çorba.Sonra mama.Sonra bir uykusu daha var.Uyaninca meyve .Sonra yatmadan tekrar mama.Gece de iki defa mama.Mama ağırlıklı besleniyor İpek şu an .Ben bu şekilde veriyorum.Aralarda da bizim ogunlerimizden yiyor .O şekilde geçiyor günümüz ..

Dentinox kullanıyorum canım, kısa süreli bir rahatlama veriyor.

Ateş 39,5 olunca götürdüm hemen. Boğaz ve kulaklarda enfeksiyon başlıyor dedi. Antibiyotik başladık ☹
Geçmiş olsun😔 o ateş zaten beklenemezdi başındaymış tedaviye erken başlamış oldunuz çabuk toparlar

kızlar bebegine meyve hoşafı yapan varmi benim kiz hoc ek gida almiyo acaba bide onumu denesem en azindan vitamin alir
Ben arada veriyorum şekersiz pekmez le katı yemeklerin yanına güzel oluyor suyundan içiriyorum bari öyle sıvı beslensin diye

hiçbişey yemiyo meyvelerin tadinj bile bilmiyo nasıl alışacak bilmiyorum
Zamanla alışır canım zorlamamak lazım benim kızımda su içmiyor artık zorlamıyorum hoşaf ayran tarzı şeyler veriyorum bu ek gıda baya anneleri zorluyor kendileri yemeyi öğrense biran önce 🤷‍♀️

X