2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
U Umutt19 canim seninde hamile kaldiginda onceki bebeğin meme emmede zorlandimi? Benimki emerken ağlıyor gerci ust dislerimiz cikiyor ondanda olabilir ama hamile olunca sütün tadinda degisiklik oluyormu

Ayla da 6 aylıkken alttan iki dişi çıktı üstler hemen kabardı ama 3 ay olcak hala çıkmıyo üstler bekliyorum ne zaman cıkacak diye ama hic çıkarası yok😀
Evet bunu demek istemistim bende 😁 huysuzlugu aglamalari falan oluyor mu agri yapiyor mu acaba seliminde alt damagi cokkk uzun zamandır bembeyaz hatta gulunce sanki dişleri varmis gibi duruyor ama aslinda yok damagin arka tarafinda 2 tane diş belli oluyor ama yüzeye cikamadi gitti 😅

Ya kizlar birkaç gündür kızım gece uykusuna çok zor geciyor.Daha doğrusu geçmemek için direniyor.Bas bas bağırıyor .Nasıl bir ağlama.Kafasini geri atıyor ,kollarını ısırıyor.Boyle söylenir gibi sesler çıkarıyor .su veriyorum ısrarla reddediyor ama zorlayınca kana kana içiyor .Emzireyim diyorum.Emzirince direkt uykuya geçiyor .Resmen benimle mücadele veriyor .Elleriyle itiyor .Kalkıyor .Başını çeviriyor .Artık tutuyorum zorla ağzına veriyorum alınca dakikalarca emiyor aslında nasıl acıkmış .Sonra uyuyup kalıyor .Birkaç gündür hep böyle .Uyku saati yaklaşınca geriliyorum.

8. Ayda uyku gerilemesi oluyormuş. Bizde de durum çok farklı değil. 3 defa gündüz uykusuna yatan çocuk sadece 1 defa uyuyor artık. O da mecburiyetten, bayılacak yoksa. Gece de uyanıp kaka yapıyor 2 defa. Çok kötü durumdayız ama geçici oluyormuş, 4. aydaki gibi kalıcı değilmiş bu gerileme.

Aynen alışması lazım ama yok durmuyo tek basına. Bide seninkinin abisi var belki onunda etkisi vardır abisiyle oynar ona bakar falan benimki tek oldugu içinde durmuyo belkide
yok canım abisiyle henüz pek etkileşime geçemiyor ama zamanla tabi birlikte vakit geçirirler diye düşünüyorum.benimkide beni görünce saldırıyo hemem alsın diye ama bazen kaçıyorum😁tv açıyorum çocuk şarkıları onla oyalaniyo biraz bazen disliklerle bazen oyumcaklarla böyle idare etmeye çalışıyorum.

benim bidiklar😀

Eklentiler

• 20200812_142419.jpg
    20200812_142419.jpg
    109,1 KB · Görüntüleme: 46
Evet bunu demek istemistim bende 😁 huysuzlugu aglamalari falan oluyor mu agri yapiyor mu acaba seliminde alt damagi cokkk uzun zamandır bembeyaz hatta gulunce sanki dişleri varmis gibi duruyor ama aslinda yok damagin arka tarafinda 2 tane diş belli oluyor ama yüzeye cikamadi gitti 😅
Yok bizde beyazlık yok canım sadece kabarık duruyor bakalım artık ne zaman cıkarsa. Huysuzluk bizde hep var 😂

yok canım abisiyle henüz pek etkileşime geçemiyor ama zamanla tabi birlikte vakit geçirirler diye düşünüyorum.benimkide beni görünce saldırıyo hemem alsın diye ama bazen kaçıyorum😁tv açıyorum çocuk şarkıları onla oyalaniyo biraz bazen disliklerle bazen oyumcaklarla böyle idare etmeye çalışıyorum.
Oynamasalar da bence odada olması onun sesi hareketş falan onu oyalıyodur yine de canım. Benimki direk ağlıyo işte öyle kaçmaya falan fırsat bırakmıyorki😀

Ya evet uyku eğitimi isimizi kolaylastiriyor ama benimki kesintisiz hala uyumuyor geceleri.seninki nasil? Gerci biz bu yaz epey gezdik cocuk yerini yadirgadi gene iyi masallah.gittigimiz yerlerde memede uyudu hep ben gidince yanindan cildiriyordu çünkü şimdi evimizdeyiz birakip cikiyorum yine
Cnm ben yüzde kırk eğitim verebildim abiyle zor oluyor gece rüya öğünü yapıyorum artık uyurken emiyor daha iyi olmaya basladi

X