- 10 Mayıs 2019
- 4.078
- 11.116
Anladım hasar oldugunu Tüp bebek yaptırIkizmi nasıl tutturabilirim 3 tane olsunlar bari benim huni kalici gibi aşar buyuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım hasar oldugunu Tüp bebek yaptırIkizmi nasıl tutturabilirim 3 tane olsunlar bari benim huni kalici gibi aşar buyuk
Bence erkek olursa daha tatlış olur ya ikisi yanyanaAyy insaallah kuzum sağlıkla sihhatle gelsin de gönlüm kizdan yana yiğidim abi oluyor gercekten ya saka gibi❤
canim oglum yaşından sonra hiç uyanmadı gece beslenmeyide bırakmıştık.kizimda iki hafta öncesine kadar çok güzel uyuyordu iki defa uyanıyordu mama içip uyuyordu yani uykunun arasında içiyordu ama diş çıkarıyor 4.geldi gündüzde 2.2.aksamda 1 saat uyuyo 1yaşına kadar dişlerini çıkarıp düzene girer canım uykuları.kizimi kucağa hiç alıştırmadım tabiki kucağıma aliyorum ama yerede birakiyorum yürüteçe koyuyorum oyalanmasi için oyuncak vb.biseyle ilgilenmiyormu.Peki ne zaman uyanmamaya basladı gece ya benimki gündüzde burnumdan getiriyo hep mızmız odadan cıksam ağlıyo hep yanında oturcam kucağımda gezdircem canıma okuyor yani tk gece sorun değil bide artık gündüz uyumuyo ya uyusa bile en fazla yarım saat oda iki kere toplam bir saat yok gündüz uykusu zor oluyo böyle de hiç dinlenemiyorum işimi gücümü zor zor yapıyorum
Ayyy hayırlı olsun canım.Saglikla kucağına alırsın inşallah ..Kızlar 2.yolda benim
Planlı değil miydi canım yaaAynen 6 gun oldu gecikeli.dedim yapim gitsin nasilsa yoktur dedim.hemencim cikiverdi cift cizgi ben şok
Ben şu içermekte zorlaniyorum dediğin gibi kendini geri atıyor ayaklarınla da vuruyor tepınıyor ben sulugu elleyince çıldırıyor cocuk onune birakiyorum alip icmeye calisiyor icemiyor icse ellemiycem hafif alttan destek yapiyorum sulugu alıp yere atiyor neyseki diger konularda boyle bi sikintimiz yok allahtanYa kizlar birkaç gündür kızım gece uykusuna çok zor geciyor.Daha doğrusu geçmemek için direniyor.Bas bas bağırıyor .Nasıl bir ağlama.Kafasini geri atıyor ,kollarını ısırıyor.Boyle söylenir gibi sesler çıkarıyor .su veriyorum ısrarla reddediyor ama zorlayınca kana kana içiyor .Emzireyim diyorum.Emzirince direkt uykuya geçiyor .Resmen benimle mücadele veriyor .Elleriyle itiyor .Kalkıyor .Başını çeviriyor .Artık tutuyorum zorla ağzına veriyorum alınca dakikalarca emiyor aslında nasıl acıkmış .Sonra uyuyup kalıyor .Birkaç gündür hep böyle .Uyku saati yaklaşınca geriliyorum.
benimkide uykuya dalmakta sorun yaşıyor yarim saat emziği kemiriyo ayaklariyla oynuyo söyleniyo ağlıyo geçici bi süreç olmasını diliyorum.Ya kizlar birkaç gündür kızım gece uykusuna çok zor geciyor.Daha doğrusu geçmemek için direniyor.Bas bas bağırıyor .Nasıl bir ağlama.Kafasini geri atıyor ,kollarını ısırıyor.Boyle söylenir gibi sesler çıkarıyor .su veriyorum ısrarla reddediyor ama zorlayınca kana kana içiyor .Emzireyim diyorum.Emzirince direkt uykuya geçiyor .Resmen benimle mücadele veriyor .Elleriyle itiyor .Kalkıyor .Başını çeviriyor .Artık tutuyorum zorla ağzına veriyorum alınca dakikalarca emiyor aslında nasıl acıkmış .Sonra uyuyup kalıyor .Birkaç gündür hep böyle .Uyku saati yaklaşınca geriliyorum.
Umarım öyledir .İpek 5 gündür yapıyor her uyku öncesi..benimkide uykuya dalmakta sorun yaşıyor yarim saat emziği kemiriyo ayaklariyla oynuyo söyleniyo ağlıyo geçici bi süreç olmasını diliyorum.
benimkiside 1 haftayi gecti ve şimdi hala uyumadı yarim saat ugrastim pes ettmUmarım öyledir .İpek 5 gündür yapıyor her uyku öncesi..
Bizimde hic cikmadi henüz canim ama bence gec cikmasinin etkisi pek yok, zamaninda cikaranlar bebislerde de peş peşe devam etme durumu oluyorKızlar benim kız gibi hala diş çıkarmayan var mı ya? Kızım 8 buçuk aylık hala tık yok hafif şişmiş duruyor öyşe fazla da şişmemiş yani. Hepsi biranda gelip çok zorlıycak diye acayip korkuyorum valla. Bari yavaş yavaş çıksaydı iyiydi de yok tık yok
Uzun süre değil herseyden çabuk sıkılıyor ya oynuyor biraz ama oynarken de ben yanında olcam illa babası bile varsa ben mutfaga gidince basıyo çığlığı çok alıştı bana galiba hep yanımda olmak istiyo tamam güzel birşey ama insanda bunalıyo bazen şöyle odada oturup biraz tek basına oynasın istiyorumcanim oglum yaşından sonra hiç uyanmadı gece beslenmeyide bırakmıştık.kizimda iki hafta öncesine kadar çok güzel uyuyordu iki defa uyanıyordu mama içip uyuyordu yani uykunun arasında içiyordu ama diş çıkarıyor 4.geldi gündüzde 2.2.aksamda 1 saat uyuyo 1yaşına kadar dişlerini çıkarıp düzene girer canım uykuları.kizimi kucağa hiç alıştırmadım tabiki kucağıma aliyorum ama yerede birakiyorum yürüteçe koyuyorum oyalanmasi için oyuncak vb.biseyle ilgilenmiyormu.
Ayla da 6 aylıkken alttan iki dişi çıktı üstler hemen kabardı ama 3 ay olcak hala çıkmıyo üstler bekliyorum ne zaman cıkacak diye ama hic çıkarası yokBizimde hic cikmadi henüz canim ama bence gec cikmasinin etkisi pek yok, zamaninda cikaranlar bebislerde de peş peşe devam etme durumu oluyor
Cnm Alya bütün uykulara geçişte öyle uyutmaya korkuyorum artık cnm uyutmak istemiyor artık o derece uyumuyor kesinlikle kucağımda zor tutuyorum kafası geri atıyo beni itiyo ayaklarını tutuyo tutuyo bırakıyo uyumak istemiyor ama gözünden de uyku akıyorYa kizlar birkaç gündür kızım gece uykusuna çok zor geciyor.Daha doğrusu geçmemek için direniyor.Bas bas bağırıyor .Nasıl bir ağlama.Kafasini geri atıyor ,kollarını ısırıyor.Boyle söylenir gibi sesler çıkarıyor .su veriyorum ısrarla reddediyor ama zorlayınca kana kana içiyor .Emzireyim diyorum.Emzirince direkt uykuya geçiyor .Resmen benimle mücadele veriyor .Elleriyle itiyor .Kalkıyor .Başını çeviriyor .Artık tutuyorum zorla ağzına veriyorum alınca dakikalarca emiyor aslında nasıl acıkmış .Sonra uyuyup kalıyor .Birkaç gündür hep böyle .Uyku saati yaklaşınca geriliyorum.
tek başına bırakıyorum etrafta ağzına alıp yutacagi ne varsa kaldiriyorum buna alışması lazım bence ilerdede bu durum devam ediyor böyle.Uzun süre değil herseyden çabuk sıkılıyor ya oynuyor biraz ama oynarken de ben yanında olcam illa babası bile varsa ben mutfaga gidince basıyo çığlığı çok alıştı bana galiba hep yanımda olmak istiyo tamam güzel birşey ama insanda bunalıyo bazen şöyle odada oturup biraz tek basına oynasın istiyorum
Ben baya kullandım aslında iki kutu bitirdik geçmişti ama yine oldu olmazsa bidaha aldırıyımBizimki de tekrarladı canım maalesef
Mantar çok zor geçen bir şeymiş. Biz geçti sanıyoruz görünmeyince ama geçmiyormuş aslında. 2-3 gün daha kullanmamız lazimmis geçince. Ben bu sefer biraz uzun süre kullanıcam.
Aynen alışması lazım ama yok durmuyo tek basına. Bide seninkinin abisi var belki onunda etkisi vardır abisiyle oynar ona bakar falan benimki tek oldugu içinde durmuyo belkidetek başına bırakıyorum etrafta ağzına alıp yutacagi ne varsa kaldiriyorum buna alışması lazım bence ilerdede bu durum devam ediyor böyle.