2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
O ister tabi horlayarak uyusam bende isterim :KK70:3 saatlik uykum elden gidiyaaagggg 😜
yaa seninkidemi öyle bu erkekler ne rahat kizim bazen sabaha kadar uyumuyo diyorumki haberin varmi sabahladik yüzüme bakıyor öyle 😁ayy ben şimdi diyorumki kizda büyüse sabaha kadar uyanmadan yatsam işiniz zor🤣🤣

O ister tabi horlayarak uyusam bende isterim :KK70:3 saatlik uykum elden gidiyaaagggg 😜
Hahaha aynen valla erkekler tabi ister sabaha kadar kesintisiz uyuyorlar brn erkek olsam 4 de isterim 5 de😀 Ama delirmişken ikisi bir büyüsün lafını begendim😂😂

YesilElmaTT YesilElmaTT tubacım şok oldum😳 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel birlikte büyürler sadece üç yıl dişini sıkacaksın sonra rahata erersin çok değişik ya ben olsam hem şaşkın hem heyecanlı hem tedirgin hemde mutlu olurdum🙂
Valla sorma canim ben hala rüyada gibiyim.oglum 8 aylıkken kaldim gününü bile biliyorum cunku baska iliski olmadi direk yola ciktik😂 o dediklerinin hepsini yasiyorum suan.amin canim baya zor olacak ama napalim sıkarız disimizi

benimki kendi kendine uyumaya baslayinca bide gece uyanmamaya baslayinca rahatlamistim kızım çok fena ama ikiz olsa ben akilhastanesine giderdim kesin😁
Peki ne zaman uyanmamaya basladı gece ya benimki gündüzde burnumdan getiriyo hep mızmız odadan cıksam ağlıyo hep yanında oturcam kucağımda gezdircem canıma okuyor yani tk gece sorun değil bide artık gündüz uyumuyo ya uyusa bile en fazla yarım saat oda iki kere toplam bir saat yok gündüz uykusu zor oluyo böyle de hiç dinlenemiyorum işimi gücümü zor zor yapıyorum

X