- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
InsaALLAH canım ya aynen bide kizim olsun sağlıcakla aminay canım ya insallah gebeliginde doğumunda kolay geçer doğum yapana kadar ne olup bitiyo anlamazsin ikinci bebekte ayrı bi güzel oluyo valla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsaALLAH canım ya aynen bide kizim olsun sağlıcakla aminay canım ya insallah gebeliginde doğumunda kolay geçer doğum yapana kadar ne olup bitiyo anlamazsin ikinci bebekte ayrı bi güzel oluyo valla.
Valla bende istiyordum da bukadar erken olacagi hic aklima gelmezdi.saglikla gelsin InsaALLAH
Sendemi hemen düşünüyorsun
Düşünmüyordum aslında taki sen hamile kalana kadar ben heyecanlandım hazır bigiler tazeyken allahım neler diyorum biri beni durdursunDoğur valla rahata alismadan,ikiz gibi buyur giderler
O ister tabi horlayarak uyusam bende isterim 3 saatlik uykum elden gidiyaaaggggo zaman şimdiden sabırlar diliyorumcesaretine hayran oldum e eşinde istiyormuş ne beklicen
Aa çok sevindim canım sen zaten istiyordun bildiğim kadarıyla dogumdan sonra hiç korunmamıştun. Gözün aydın ikisi bir büyür nr güzel ❤❤Kızlar 2.yolda benim
rabbim gönlüne göre versin sağlıklı bi kızın olur inşallah benim ikinci kız lokumum benim.InsaALLAH canım ya aynen bide kizim olsun sağlıcakla amin
yaa seninkidemi öyle bu erkekler ne rahat kizim bazen sabaha kadar uyumuyo diyorumki haberin varmi sabahladik yüzüme bakıyor öyle ayy ben şimdi diyorumki kizda büyüse sabaha kadar uyanmadan yatsam işiniz zorO ister tabi horlayarak uyusam bende isterim 3 saatlik uykum elden gidiyaaagggg
Hahaha aynen valla erkekler tabi ister sabaha kadar kesintisiz uyuyorlar brn erkek olsam 4 de isterim 5 de Ama delirmişken ikisi bir büyüsün lafını begendimO ister tabi horlayarak uyusam bende isterim 3 saatlik uykum elden gidiyaaagggg
Hazır huni kafamdayken çıkar tak yapmayimHahaha aynen valla erkekler tabi ister sabaha kadar kesintisiz uyuyorlar brn erkek olsam 4 de isterim 5 de Ama delirmişken ikisi bir büyüsün lafını begendim
Valla sorma canim ben hala rüyada gibiyim.oglum 8 aylıkken kaldim gününü bile biliyorum cunku baska iliski olmadi direk yola ciktik o dediklerinin hepsini yasiyorum suan.amin canim baya zor olacak ama napalim sıkarız disimiziYesilElmaTT tubacım şok oldum Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel birlikte büyürler sadece üç yıl dişini sıkacaksın sonra rahata erersin çok değişik ya ben olsam hem şaşkın hem heyecanlı hem tedirgin hemde mutlu olurdum
Evet canim istiyorduk ama bukadar erken olabilecegi hic aklima gelmezdi.sanirim kalp atisini duyana kadar bu şok gecmeyecek bendeAa çok sevindim canım sen zaten istiyordun bildiğim kadarıyla dogumdan sonra hiç korunmamıştun. Gözün aydın ikisi bir büyür nr güzel ❤❤
Bu huni ne zaman çıkacak bende onu merak ediyorum galiba bu çıkınca baska huni gelecek keske ikiz olsaydı bidaha doğurmazdımHazır huni kafamdayken çıkar tak yapmayim
Alışırsın biraz zaman geçince yeni öğrendinya şoku atamadın canım hayırlı evlat olsun insallah birde kız olursa süper olur ❤ Yiğit abi oluyorEvet canim istiyorduk ama bukadar erken olabilecegi hic aklima gelmezdi.sanirim kalp atisini duyana kadar bu şok gecmeyecek bende
benimki kendi kendine uyumaya baslayinca bide gece uyanmamaya baslayinca rahatlamistim kızım çok fena ama ikiz olsa ben akilhastanesine giderdim kesinBu huni ne zaman çıkacak bende onu merak ediyorum galiba bu çıkınca baska huni gelecek keske ikiz olsaydı bidaha doğurmazdım
Ikizmi nasıl tutturabilirim 3 tane olsunlar bari benim huni kalici gibi aşar buyukBu huni ne zaman çıkacak bende onu merak ediyorum galiba bu çıkınca baska huni gelecek keske ikiz olsaydı bidaha doğurmazdım
Hasar yazmistimIkizmi nasıl tutturabilirim 3 tane olsunlar bari benim huni kalici gibi aşar buyuk
Aaa cok şaşırdım canim saglicakla gelsin insallah gözünüz aydın aralarinda 17 ay olacak birlikte buyuyeceklerKızlar 2.yolda benim
Ayy insaallah kuzum sağlıkla sihhatle gelsin de gönlüm kizdan yana yiğidim abi oluyor gercekten ya saka gibi❤Alışırsın biraz zaman geçince yeni öğrendinya şoku atamadın canım hayırlı evlat olsun insallah birde kız olursa süper olur ❤ Yiğit abi oluyor
Aynen hep ikizlerim olsun isterdim boylede ikiz gibi olacak.sagol canim aminAaa cok şaşırdım canim saglicakla gelsin insallah gözünüz aydın aralarinda 17 ay olacak birlikte buyuyecekler
Peki ne zaman uyanmamaya basladı gece ya benimki gündüzde burnumdan getiriyo hep mızmız odadan cıksam ağlıyo hep yanında oturcam kucağımda gezdircem canıma okuyor yani tk gece sorun değil bide artık gündüz uyumuyo ya uyusa bile en fazla yarım saat oda iki kere toplam bir saat yok gündüz uykusu zor oluyo böyle de hiç dinlenemiyorum işimi gücümü zor zor yapıyorumbenimki kendi kendine uyumaya baslayinca bide gece uyanmamaya baslayinca rahatlamistim kızım çok fena ama ikiz olsa ben akilhastanesine giderdim kesin