2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kiz banada bi deli cesareti gelmedi değil hazır delirmişken 2.de çıksın aradan
valla benim ilk bebeğim 9 aylikken adetim gecikince oturup ağlıyordumama hamileligi dogumu çok zor geçen biriyim o yüzden olsa tabiki isterdim ikisi birlikte büyürdü en güzeli

valla benim ilk bebeğim 9 aylikken adetim gecikince oturup ağlıyordumama hamileligi dogumu çok zor geçen biriyim o yüzden olsa tabiki isterdim ikisi birlikte büyürdü en güzeli
Benimde kizim 6 aylıkken gecikti esimi evden kovuyodum ben tırsmışım adam gobek aticakti nerdeyse çok sinirlenmistim ama şimdi iş değişti sanki allahım sen aklımı koru

Benimde kizim 6 aylıkken gecikti esimi evden kovuyodum ben tırsmışım adam gobek aticakti nerdeyse çok sinirlenmistim ama şimdi iş değişti sanki allahım sen aklımı koru
ben inaniyorum eyluldede senin haberini alcaz sana yardim eden varsa sorun olmaz iste ne güzel

Valla bende istiyordum da bukadar erken olacagi hic aklima gelmezdi.saglikla gelsin InsaALLAH
Sendemi hemen düşünüyorsun

demekki düzeniydi adetin filan hayırlısı olsun canım benimde sezeryan ikinci daha kolay geçti benim iyileşme süreci ama aralarinda 4.5 sene var benimkilerin seninki bayağı yakın
Ya iste doğumdan sonra 4 ay falan adet gördüm duzenli sayilirdi ondan sonrada 30-31.gunlerde gelirdi hep
InsaALLAH benimde kolay geçer doğum (ben hala şoku atlatamadim yalniz,eşim de öyle)

Ya iste doğumdan sonra 4 ay falan adet gördüm duzenli sayilirdi ondan sonrada 30-31.gunlerde gelirdi hep
InsaALLAH benimde kolay geçer doğum (ben hala şoku atlatamadim yalniz,eşim de öyle)
ay canım ya insallah gebeliginde doğumunda kolay geçer doğum yapana kadar ne olup bitiyo anlamazsin ikinci bebekte ayrı bi güzel oluyo valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…