2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım hoşgeldin, özlettin nasıl geçti yolculuğunuz, maşallah çok ilerlemiş Selim diş konusunda şanslı bile olabilirsin. Benum her yerim ısırık izi. Ne bulsa dişliyor.

Oyy 22 saat cok tabii ben 12 saate zor dayandim ateşi cok yuksek degilmis ama takip et tabi sürekli. Ben 40im ciktiktan sonra hic adet olmadim aynen bu gidisle emzirmeyi birakana kadar olmicam heralde diyorum

Canım hoşgeldin, özlettin nasıl geçti yolculuğunuz, maşallah çok ilerlemiş Selim diş konusunda şanslı bile olabilirsin. Benum her yerim ısırık izi. Ne bulsa dişliyor.
Hosbuldum canim bende sizleri ozledim valla yolculuk zor ama tatil güzeldi oyle diyeyim evet tosbigim birden büyüdü sanki çoğunu ayni zamanlarda yapmaya basladi simdi evde pesimde dolaniyo pıtır pıtır diş konusunda bende oyle diyorum bi yandan eninde sonunda cikacak bu diş sonucta azcik gec cikmasi benim yararima

Yok korumamistik insaallah bakalim canim.ardarada buyurler ama ben hic hamileymisim gibi hissetmiyorum nedense.havadan stresten falan gelmiyordur diyorum
korunmuyorsaniz olabilir istiyorsaniz insallah olur canim bende kizima hamileyken hiç hissetmedim 15 gun sonra öğrendim az daha beklesem doguma kadar öğrenmezdim galiba

korunmuyorsaniz olabilir istiyorsaniz insallah olur canim bende kizima hamileyken hiç hissetmedim 15 gun sonra öğrendim az daha beklesem doguma kadar öğrenmezdim galiba
Nasil yani geciktikten 15 gün sonrami öğrendin? Bende anca ozamanlarda yapayim diyorum da test

kızlar ya evimizi satıyoruz kiraya cikcaz büyük ihtimalle iyimi yapiyoz sizce evimiz güneş almiyo çocuklar için istiyoruz.

Nasil yani geciktikten 15 gün sonrami öğrendin? Bende anca ozamanlarda yapayim diyorum da test
evet canim adet gününden 3 gün önce ilişki olmuştu nasilsa gebelik yoktur dedim adet günüm geldi mantar olmuştum kan testi yapti yoktu. ilaç kullandim ilactan adetim geccikti dedim baktim olmuyo 15gün sonra evde test yaptım ben şok tabi:)

kızlar ya evimizi satıyoruz kiraya cikcaz büyük ihtimalle iyimi yapiyoz sizce evimiz güneş almiyo çocuklar için istiyoruz.
Hayırlısı olsun hakkinizda ama ev kendinizinse neden satıp kiraya cikiyorsunuz anlayamadim.sadece güneş almiyor diyemi? Bu devirde de kiralar ates pahasi ne bileyim

Canım ya burada senin yazdığını okuduktan sonra ben niye biberonla su vermiyorum dedim .Bebeğim susuz kalmış çünkü tahlil yaptırdık. Evde aventin biberonınu aldıydık duruyordu boş boş .Onla çok güzel su içiyor keşke önceden onla verseydim ben hep tutmalı bardak gibi şeyle birde tuzluk gibi küçük suluk var onla veriyodum. Onlada garibim çekiyordu ama bazen genzine kaçırıyordu. Şimdi bayağı içiyor çok şükür.

Aynen canım suluklarla boğazına kaçıyor bende koydum kenara biberonla vermeye devam ediyorum 150 cc biberon neredeyse 2 biberon içiyor su öyle gün boyu

Hayırlısı olsun hakkinizda ama ev kendinizinse neden satıp kiraya cikiyorsunuz anlayamadim.sadece güneş almiyor diyemi? Bu devirde de kiralar ates pahasi ne bileyim
evet en büyük sebep o.satinca daha iyi bi yer almaya şuanda bütçemiz musait degil kirauada ben gitmek istemiyorum.

Oyy oyy zor olmadimi?yardimcin varmiydi? Araları 17ay ikiz gibilerdir
Yok cnm nerde ysrdimci eşim sağolsun o da yoğun çalışıyor yine de yardım eder uyku eğitimi olmasaydı dördümuz de uykusuz kalırdık ikisini aynı anda uyutuyorum gündüz küçük abisinin gürültüsüyle uyuyor yatağa bırakıp cikiyorum abiyi kaçırıyorum odadan ağlayınca koşup iki pış pış yapıp tekrar kaçıyorum böyle böyle sekiz ay geçti ama coook zorr

Ya evet uyku eğitimi isimizi kolaylastiriyor ama benimki kesintisiz hala uyumuyor geceleri.seninki nasil? Gerci biz bu yaz epey gezdik cocuk yerini yadirgadi gene iyi masallah.gittigimiz yerlerde memede uyudu hep ben gidince yanindan cildiriyordu çünkü şimdi evimizdeyiz birakip cikiyorum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…