Tubacim ateşlenince sirkeli su ateşi düşürmez çocuğa hapseder diye bir şey demişti bi dr ama bi araştır istersen canım, tam hatırlamıyorum ama sirkeli su yapmayın diyordu kadın
YesilElmaTT flowersp yazmış yeni gördüm canım pardon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tubacim ateşlenince sirkeli su ateşi düşürmez çocuğa hapseder diye bir şey demişti bi dr ama bi araştır istersen canım, tam hatırlamıyorum ama sirkeli su yapmayın diyordu kadın
Selam kizlar bayadir yazamıyordum bayramdi tatildi derken dün döndük evimize şükür nasilsiniz neler yapiyorsunuz sizde bebislerinizde iyidir insallah. Selim 9 ay 3 günlük oldu persembe gunu 9. Ay aşısına götüreceğim, bayramdan bir iki gün once emeklemeye basladi tosbigim 1 haftada inanilmaz ilerletti evi fır dönüyor 29 temmuzda da ilk kez bilincli olarak anne dedi o gunden beri ara ara anne inne falan diyor artik bazen de babababa onun dışında del del (gel) dedede bvu gibi bilimum anlamli anlamsiz seyler duyuyoruz kendisinden biseylere tutunup (ozellikle damacana) ayaga kalkiyor, yattigi yerden oturma pozisyonuna gecebiliyor falan filan bizde durumlar boyle, hala dişi cikmadi ama cok kaşınıyor çıldırıyor resmen bazen gunde 1 kere falan civik kaka yapiyor onu gorunce heh bu sefer diş geliyor heralde diyorum ama yine yok, birde cok isilik oluyor onu onleyemiyorum bi türlü nerdeyse her yeri kipkirmizi persembe gunu aile hekimine gosterecegim insallah isilikten baska bisey degildir
Tesekkur ederimTubacim ateşlenince sirkeli su ateşi düşürmez çocuğa hapseder diye bir şey demişti bi dr ama bi araştır istersen canım, tam hatırlamıyorum ama sirkeli su yapmayın diyordu kadın
Oyy 22 saat cok tabii ben 12 saate zor dayandim ateşi cok yuksek degilmis ama takip et tabi sürekli. Ben 40im ciktiktan sonra hic adet olmadim aynen bu gidisle emzirmeyi birakana kadar olmicam heralde diyorumBiz antalyadan erzurumun bir köyüne gittik 22 saat sürdü zulümdü resmen.evet cocukla cok zormus yolculuk sukur ki evimizdeyiz artik.benimde görünce yanimdaydi faydasi oldu sağolsun ama çoğu zaman bendeydi ben bilerek verdim durdum ona napimsirkeli su yapmiim ozaman canim bilmiyordum ben.elini yuzunu hep yikiyorum.38lerde ateşi
Sen dogumdan sonra hic adet olmadinmi? Benim bu 4.olacakti mayista geldi duzenli olarak
Hosbuldum canim bende sizleri ozledim valla yolculuk zor ama tatil güzeldi oyle diyeyim evet tosbigim birden büyüdü sanki çoğunu ayni zamanlarda yapmaya basladi simdi evde pesimde dolaniyo pıtır pıtır diş konusunda bende oyle diyorum bi yandan eninde sonunda cikacak bu diş sonucta azcik gec cikmasi benim yararimaCanım hoşgeldin, özlettin nasıl geçti yolculuğunuz, maşallah çok ilerlemiş Selim diş konusunda şanslı bile olabilirsin. Benum her yerim ısırık izi. Ne bulsa dişliyor.
korunmuyorsaniz olabilir istiyorsaniz insallah olur canim bende kizima hamileyken hiç hissetmedim 15 gun sonra öğrendim az daha beklesem doguma kadar öğrenmezdim galibaYok korumamistik insaallah bakalim canim.ardarada buyurler ama ben hic hamileymisim gibi hissetmiyorum nedense.havadan stresten falan gelmiyordur diyorum
Nasil yani geciktikten 15 gün sonrami öğrendin? Bende anca ozamanlarda yapayim diyorum da testkorunmuyorsaniz olabilir istiyorsaniz insallah olur canim bende kizima hamileyken hiç hissetmedim 15 gun sonra öğrendim az daha beklesem doguma kadar öğrenmezdim galiba
evet canim adet gününden 3 gün önce ilişki olmuştu nasilsa gebelik yoktur dedim adet günüm geldi mantar olmuştum kan testi yapti yoktu. ilaç kullandim ilactan adetim geccikti dedim baktim olmuyo 15gün sonra evde test yaptım ben şok tabi:)Nasil yani geciktikten 15 gün sonrami öğrendin? Bende anca ozamanlarda yapayim diyorum da test
Hayırlısı olsun hakkinizda ama ev kendinizinse neden satıp kiraya cikiyorsunuz anlayamadim.sadece güneş almiyor diyemi? Bu devirde de kiralar ates pahasi ne bileyimkızlar ya evimizi satıyoruz kiraya cikcaz büyük ihtimalle iyimi yapiyoz sizce evimiz güneş almiyo çocuklar için istiyoruz.
Canım ya burada senin yazdığını okuduktan sonra ben niye biberonla su vermiyorum dedim .Bebeğim susuz kalmış çünkü tahlil yaptırdık. Evde aventin biberonınu aldıydık duruyordu boş boş .Onla çok güzel su içiyor keşke önceden onla verseydim ben hep tutmalı bardak gibi şeyle birde tuzluk gibi küçük suluk var onla veriyodum. Onlada garibim çekiyordu ama bazen genzine kaçırıyordu. Şimdi bayağı içiyor çok şükür.Bende chicco nun alıştırma bardağını aldım da beceremiyor çekemiyo suyu. İçindeki tıpayo çıkarınca da çok fazla su gidiyo tıkanıyor çocuk. Tıpası takılıyken de kendisi pipet gibi çekmeli ki gelsin onu da beceremedi kenarda duruyor öyle hala daha biberonla içiyor suyu
Aynen canım suluklarla boğazına kaçıyor bende koydum kenara biberonla vermeye devam ediyorum 150 cc biberon neredeyse 2 biberon içiyor su öyle gün boyuCanım ya burada senin yazdığını okuduktan sonra ben niye biberonla su vermiyorum dedim .Bebeğim susuz kalmış çünkü tahlil yaptırdık. Evde aventin biberonınu aldıydık duruyordu boş boş .Onla çok güzel su içiyor keşke önceden onla verseydim ben hep tutmalı bardak gibi şeyle birde tuzluk gibi küçük suluk var onla veriyodum. Onlada garibim çekiyordu ama bazen genzine kaçırıyordu. Şimdi bayağı içiyor çok şükür.
Hadi bakalım istiyordun zaten cnm bende oğlum sekiz aylıkken hamile kalmıştım planlı şekildeTest yapcam 1 hafta gecsinde.evet tek cocuk olursa basim gözüm üstüne ama daha oğlum cok küçük olsun annem yaslanmadan buyuturuz diyoruz
evet en büyük sebep o.satinca daha iyi bi yer almaya şuanda bütçemiz musait degil kirauada ben gitmek istemiyorum.Hayırlısı olsun hakkinizda ama ev kendinizinse neden satıp kiraya cikiyorsunuz anlayamadim.sadece güneş almiyor diyemi? Bu devirde de kiralar ates pahasi ne bileyim
Oyy oyy zor olmadimi?yardimcin varmiydi? Araları 17ay ikiz gibilerdirHadi bakalım istiyordun zaten cnm bende oğlum sekiz aylıkken hamile kalmıştım planlı şekilde
Yok cnm nerde ysrdimci eşim sağolsun o da yoğun çalışıyor yine de yardım eder uyku eğitimi olmasaydı dördümuz de uykusuz kalırdık ikisini aynı anda uyutuyorum gündüz küçük abisinin gürültüsüyle uyuyor yatağa bırakıp cikiyorum abiyi kaçırıyorum odadan ağlayınca koşup iki pış pış yapıp tekrar kaçıyorum böyle böyle sekiz ay geçti ama coook zorrOyy oyy zor olmadimi?yardimcin varmiydi? Araları 17ay ikiz gibilerdir
Ya evet uyku eğitimi isimizi kolaylastiriyor ama benimki kesintisiz hala uyumuyor geceleri.seninki nasil? Gerci biz bu yaz epey gezdik cocuk yerini yadirgadi gene iyi masallah.gittigimiz yerlerde memede uyudu hep ben gidince yanindan cildiriyordu çünkü şimdi evimizdeyiz birakip cikiyorum yineYok cnm nerde ysrdimci eşim sağolsun o da yoğun çalışıyor yine de yardım eder uyku eğitimi olmasaydı dördümuz de uykusuz kalırdık ikisini aynı anda uyutuyorum gündüz küçük abisinin gürültüsüyle uyuyor yatağa bırakıp cikiyorum abiyi kaçırıyorum odadan ağlayınca koşup iki pış pış yapıp tekrar kaçıyorum böyle böyle sekiz ay geçti ama coook zorr
Hadi hayırlısı canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar 2.yolda benim
Amin canim.cok şaşkınım yaaHadi hayırlısı canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin