Ben de tam bugun ara katı kaldirdim kalin yatak kullaniyorum ben.En aLtta ya, üşümemesi icin biraz kalin yüksek bir yatak olmalı sanki.
Ayla da iki gündür 7 8 kere uyanıyo ve dedigin gibi çok fazla ağlayarak uyanıyo sonrada çok zor dönüyo uykuya sebebi ne bilmiyorum gündüzde hiç uyumuyo bugun gündüz sadece 10 dk uyudu nasıl dayanıyor bilmiyorumKızlar biz 2 gecedir çok kötü durumdayız. Sürekli uyanıyor, en son yenidogan döneminde gece ağlayarak uyanmıştı ama dün gece yine ağlayarak uyandı ve kucağımda uyuyabildi sadece. 7-8 defa uyanıyor gece. Kakada mukus görüyorum sürekli. Günde 5-6 defa yapıyor kakasini. Mukus çok canımı sıkıyor. Az önce actim bezini, sadece mukus yapmış
Götürsem mi doktora bilemedim. Yazliktayiz şu an ve burda sadece bir tane çok dandik özel hastane var.
Ayla da iki gündür 7 8 kere uyanıyo ve dedigin gibi çok fazla ağlayarak uyanıyo sonrada çok zor dönüyo uykuya sebebi ne bilmiyorum gündüzde hiç uyumuyo bugun gündüz sadece 10 dk uyudu nasıl dayanıyor bilmiyorum
3.30 gibi uyandik bu saat oldu uyucak benide tüketti kendinide eşimin kuzeninin çocuğu var bizden 1 ay büyük çocuğu yere koysa orda uyur sorun bizimkilerde sanırım
çok zormuş boyle bebek oğlum melekmis meğerseBu tamamen şans canım. Ablamın küçük kız da öyle, şu an 3 yaşında hâlâ çok sever uyumayı. Zor çıkarıyoruz yataktan.
Bende alacağım da rica edersem foto yada link atar mısınız hangisi ona göre bende alayımDr Brown tavsiye ederim hemen alıştı kızım oğlum bir buçuk yaşına kadar kullanmıştı cnm
Benim kızımda bi haftadır sıralamaya başladı tutunacak ne bulursa yürüyor evdeSelam kızlar Kızıma bir aydır yumurta beyazı veriyordum sabahları yarım.İlk verdiğimde 3 gün kuralını uygulamıştım.Daha sonra da verdiğimde vücudunda birşey yoktu.Haftada üç gün veriyordum.Bir haftadır farkettirtim vücudunda büyük Küçük kırmızı sivilceler oluyor.Yumurtadan diye düşünüyorum yazın normalde bile alerji yapıyor insana İki gündür vermiyorum şimdi organik gezen tavuk yumurtası veriyorum Güçlü geliyor sanırım.Yumurta Alerji testine kAkadan Mı bakıyorlar.Ben bir test yaptırayım diyorum .? Bu arada Kızım da hala emekleme yok ama tutunup kendi başına kalkıyor ayakta durmayı seviyor iki gündür de adım atıyor yürütüyoruz ellerinden tutupta :)
Ayy masallah selimeSelam kizlar bayadir yazamıyordum bayramdi tatildi derken dün döndük evimize şükürnasilsiniz neler yapiyorsunuz sizde bebislerinizde iyidir insallah. Selim 9 ay 3 günlük oldu persembe gunu 9. Ay aşısına götüreceğim, bayramdan bir iki gün once emeklemeye basladi tosbigim 1 haftada inanilmaz ilerletti evi fır dönüyor 29 temmuzda da ilk kez bilincli olarak anne dedi o gunden beri ara ara anne inne falan diyor artik bazen de babababa onun dışında del del (gel) dedede bvu gibi bilimum anlamli anlamsiz seyler duyuyoruz kendisinden biseylere tutunup (ozellikle damacana) ayaga kalkiyor, yattigi yerden oturma pozisyonuna gecebiliyor falan filan bizde durumlar boyle, hala dişi cikmadi ama cok kaşınıyor çıldırıyor resmen bazen gunde 1 kere falan civik kaka yapiyor onu gorunce heh bu sefer diş geliyor heralde diyorum ama yine yok, birde cok isilik oluyor onu onleyemiyorum bi türlü nerdeyse her yeri kipkirmizi persembe gunu aile hekimine gosterecegim insallah isilikten baska bisey degildir
bende 3 gün gecikmiştim geçen ay korundugumuz halde çok korkmustum havadan olabilir olmayadabilir test yap bişey yoksa rahatlayimca olursun tek cocukmu senin.Ayy masallah selimeisiliktir benimkininde boynunda oldu bolca yika ilik suyla.. benimkinde hala emekleme yok pozisyon aliyor ileri geri yapiyor ama ilerleyemiyor hala,sanırım bana benzicek apalamadan yürümüşüm 9.ayda bizde dün döndük yollar yollar mahvetti bizi allahtan oto koltugumuz vardi yoksa ben 3 ay kendime gelemezdim sanirim yiğit mirza hic durmadi arabada kucakta.bizimde alt 2 dis cikti ustteki birtanesi cikti birtanesi patladi bugun epey atesli yavrum carpol sirkeli su yapiyorum hep.bende ara ara girdim okudum ama yazamadim internet cekmiyordu olduğumuz köyde
Haa buarada kizlar ben 5 gün geciktim ya korkuyorum bitaraftan yok ya hava degisimidir dimi
Hergun yıkıyorum canim ya ama yok gecmiyor kollarinda falanda var sinirimi bozuyor kizarikliklarAyy masallah selimeisiliktir benimkininde boynunda oldu bolca yika ilik suyla.. benimkinde hala emekleme yok pozisyon aliyor ileri geri yapiyor ama ilerleyemiyor hala,sanırım bana benzicek apalamadan yürümüşüm 9.ayda bizde dün döndük yollar yollar mahvetti bizi allahtan oto koltugumuz vardi yoksa ben 3 ay kendime gelemezdim sanirim yiğit mirza hic durmadi arabada kucakta.bizimde alt 2 dis cikti ustteki birtanesi cikti birtanesi patladi bugun epey atesli yavrum carpol sirkeli su yapiyorum hep.bende ara ara girdim okudum ama yazamadim internet cekmiyordu olduğumuz köyde
Haa buarada kizlar ben 5 gün geciktim ya korkuyorum bitaraftan yok ya hava degisimidir dimi
Biz antalyadan erzurumun bir köyüne gittik 22 saat sürdü zulümdü resmen.evet cocukla cok zormus yolculuk sukur ki evimizdeyiz artik.benimde görünce yanimdaydi faydasi oldu sağolsun ama çoğu zaman bendeydi ben bilerek verdim durdum ona napimHergun yıkıyorum canim ya ama yok gecmiyor kollarinda falanda var sinirimi bozuyor kizarikliklaryigitin emeklemesi de yakindir bence cunku selimde oyle yapiyordu sonra bir kere gitti ertesi gun iki kere ileri gitti derken ilerletti baktik emekliyor siz nereye gittiniz canim ? Biz antalyadan döndük cok fazla trafik yoktu ama valla cocukla coook zormuş yolculuk yanimda kayinvalidem olmasa yapamazdim galiba selimde hic durmadi uykuya falan cok zor gecti canim sirkeli su degilde sadece su yapsan ? Sirkeli su ic atesi yukseltiyormus hic bi doktor önermiyor yinede sen bilirsin doktoruna sor istersen.. hava degisimi olabilir adet herseyden etkilenir stres hava degisimi vs.. peki benim hala hic adet olmamam
Test yapcam 1 hafta gecsinde.evet tek cocuk olursa basim gözüm üstüne ama daha oğlum cok küçük olsun annem yaslanmadan buyuturuz diyoruzbende 3 gün gecikmiştim geçen ay korundugumuz halde çok korkmustum havadan olabilir olmayadabilir test yap bişey yoksa rahatlayimca olursun tek cocukmu senin.
tek çocuksa ikinci olur iste canim hayırlısı olsun.benim iki tanede 3. olcagi için korktum bide rahatsizligimda var. 1haftayi bekleme zaten 5 gün geçmiş varsa mutlaka çıkar korunmuyormuydunuz.Test yapcam 1 hafta gecsinde.evet tek cocuk olursa basim gözüm üstüne ama daha oğlum cok küçük olsun annem yaslanmadan buyuturuz diyoruz
Yok korumamistik insaallah bakalim canim.ardarada buyurler ama ben hic hamileymisim gibi hissetmiyorum nedense.havadan stresten falan gelmiyordur diyorumtek çocuksa ikinci olur iste canim hayırlısı olsun.benim iki tanede 3. olcagi için korktum bide rahatsizligimda var. 1haftayi bekleme zaten 5 gün geçmiş varsa mutlaka çıkar korunmuyormuydunuz.
Ayy masallah selimeisiliktir benimkininde boynunda oldu bolca yika ilik suyla.. benimkinde hala emekleme yok pozisyon aliyor ileri geri yapiyor ama ilerleyemiyor hala,sanırım bana benzicek apalamadan yürümüşüm 9.ayda bizde dün döndük yollar yollar mahvetti bizi allahtan oto koltugumuz vardi yoksa ben 3 ay kendime gelemezdim sanirim yiğit mirza hic durmadi arabada kucakta.bizimde alt 2 dis cikti ustteki birtanesi cikti birtanesi patladi bugun epey atesli yavrum carpol sirkeli su yapiyorum hep.bende ara ara girdim okudum ama yazamadim internet cekmiyordu olduğumuz köyde