2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Maşallah akıllı bidiğima ben de alıştırma bardağını degistirdim bugün, meğer aventin sulugu yüzünden su içerken tıkanıyormuş çocuk, bunda hiç tıkanmadı.
Bu dişlerin hepsinde mi böyle olacak acaba bu çocuklar, bunun bi alışma evresi yok mu? Bizim de 5. diş gelecek, şimdiden belli ediyor gelişini.

Sen hangi sulukla değiştirdin cnm bizdeki de çok az akıtıyordu. Ya cnm hiç sorma her diş sıkıntılı geçiyo valla daha ikinci dişteyiz biz

Sen hangi sulukla değiştirdin cnm bizdeki de çok az akıtıyordu. Ya cnm hiç sorma her diş sıkıntılı geçiyo valla daha ikinci dişteyiz biz

Eczanede bebedor vardı onu aldım, 30tl fiyatı canım. Avente göre daha az su geliyor, bizimkinden çok geliyormuş meğerse.

Aynen canım Aminn insallah. Benim kızım herşeyden önemli küsen küssün. Kaldı ki ben kimseye kötü bi kelime kullanmadım saygısızlık yapmadım yani
Kesinlikle Sen once kizini dusunmen gerekiyor. Kayinvalidenin yaptigi cok yanlis. Kayinpederinin sonucu cikti mi?

İnşallah cnm valla çok kafaya takıyorum ama kaç aydır uğraşıyorum hem psikolojik hem bedenen yıprandım öyle de böyle de büyüyolar yaa
senin sağlığında önemli sonuçta bebeğine bakiyorsun aileyi çekip çeviren sensin sağlığı yerinde olsun kilo önemli değil canım venimkide hiç ek gida yemiyo ilk cocugumda çok takardim bunda daha rahatim mama iciyo napim gun gelecek onuda birakacak mecbur

Dr susuz kalmış dedi.Pek su içmeyi sevmiyor bizimki artık zorla elimizde suluk sürekli vermeye çalışıyoruz. İnş.canım hayırlı olur bu sene ücretsiz izin alacam inş.okula gitmeyi düşünmüyorum ama zaten okul açılmazsa başlarım ama uzaktan eğitim daha kolay olur sanırım.

Sağol canım aslında bir kaç ban yiyince olur olmaz önemsiz şeylerde biraz şevkim kırıldıydı ondan ara verdim .Evet ya çok yoğundu gerçekten son 1 ay .Öbür oğlum 10 aylık çıkardı ve sağlam çıkardıydı dişlerini buda öyle olacak sanırım. Kan sonuçları çıktı her şey normal dedi hemoglobin sanırım kansızlıkla ilgili olan değer o 11.3 çıkmış normal gözüküyor hiç vermedim ilaç ama başlayım olmazsa .Şu evi bir taşıyalım çok zor bebekle ev toplamak. Bir düzene girmemiz lazım.

Sağol canım eşim çok yoruldu cenazeden dolayı ablasının bütün işlerine o koştu boşta olan o olunca .Kan öyle çok kötü çıkmadı yani normal değerin altında değil ama ben hep pekmez katıyorum ek gıdaya belki etkisi vardır ..

Bizimde 6 aylıkken alttan iki dişi çıktı baska diş yok çok huzursuz üstler kabarık 2 aydır ama bi türlü çıkmadı ya

Bende yastık kullanmıyorum ama iki tane yastık var beşikte sırtını desteklemek için arkasına sıkıştırıyorum yan yatınca .

Canım 2 yaşına kadar kesinlikle önerilmiyor. İncecik bile olsa önerilmiyor. Ben kullanmıyorum.
Bende yastık kullanmıyorum ama iki tane yastık var beşikte sırtını desteklemek için arkasına sıkıştırıyorum yan yatınca .
ben yastığı yatagini biraz yukarda tutmak için kullaniyorum hala arada bile olsa kusuyor önceden çok kusardı ondan korkuyorum yoksa kullanmazdim sanırım.
Tesekkur ederim arkadaslar. Ben de kullanmiyorum ama bebis donup basini babasinin yastigina koyuyor. Ben de acaba kullanmaya baslasam mi diye dusunmeye baslamistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…