- 1 Mayıs 2018
- 377
- 363
masallah allah yardmcın olsun gebelernde annelernde alah saglıklı gunlerını gostersın ınsallah cocuklarmznBizimki emekliyor, tutunarak yan yan yürüyor. Ben yeni ilk adım sipariş ettim. Hafif yan basması var. Ilerlemesin diye. Umarım bir an önce yürür. Şu an gebelikle taşımak çok zor oluyor
Amin INŞALLAHmasallah allah yardmcın olsun gebelernde annelernde alah saglıklı gunlerını gostersın ınsallah cocuklarmzn
Merhaba kızım 31 mayıs doğumlu 6.dişinin ucu görünüyor. Beslenme konusunda kafam karışık biraz çok fazla emmek istiyor 3 öğün yemek yiyor. Çoğunlukla blw yöntemi kullanıyorum. Kıymalı şehriye çorbası ve kemik sulu tereyağlı yayla çorbası yapıyorum dönüşümlü. Onun dışında biz ne yersek yiyor. Kuru fasulye pilav sebze yemekleri yoğurdu çok severek yiyor. Elimde ne görse yemek yemek istiyor. Kilosu fazla biraz 14 kg. İdari izinler bitince işe başlayacam o yüzden gece emzirmeyi kesmek istemiyorum ama 2 3 saatte bir emiyor gece ve emzirmeden uyumuyor. Yürümeye başlayınca zayıflar diyor herkes ama emin olamıyorum.bizimkızın altı dısı oldu ama kımseyı degıl benı ısırıyor emeklıyor yurutecı kaldrdım sıralıyor ama yurutec yuzunden balerın gıbı parmak ucunda yuruyor bas dıyınce basıyor kılosu ıyı ama bn corba dıger yıyıceklerden versemde cok fazla yemıyor yogurt elma suyu khvltı ederken bızmle yedrıyorum az az yıyor tadımlık encok sıksık meme ıstıyor sızınkıler ymee konusunda nasıl
Merhaba bnm oglum bebekken oda cok kıloluydu ama yurumeye baslaynca normal kılosuna geldı kızım kılolu dogdu ama suan kılosu normal devam lı emzırıyorum geclerı ıkı saatte bır emer gunduz yogurt meyve rendelıyorum vrıyorum corbaa ıkı uc kasık yıyor cok ıstemıyor herseyden tadıyor fazla verdımmı en fazla dört kasık yer genelde emmek ıster khvltıda yumurta az peynır recel herseyden tadımlık tadıyor peynırı cok sevıyor pastorıze verıyorum allah saglık sıhat versın cumle bebeıslere her cocuk farklı oluyor bıde bu cok hareketlı duz duvara tırmnck oglum usluydu masallah subhnallah kızlar cok fenaMerhaba kızım 31 mayıs doğumlu 6.dişinin ucu görünüyor. Beslenme konusunda kafam karışık biraz çok fazla emmek istiyor 3 öğün yemek yiyor. Çoğunlukla blw yöntemi kullanıyorum. Kıymalı şehriye çorbası ve kemik sulu tereyağlı yayla çorbası yapıyorum dönüşümlü. Onun dışında biz ne yersek yiyor. Kuru fasulye pilav sebze yemekleri yoğurdu çok severek yiyor. Elimde ne görse yemek yemek istiyor. Kilosu fazla biraz 14 kg. İdari izinler bitince işe başlayacam o yüzden gece emzirmeyi kesmek istemiyorum ama 2 3 saatte bir emiyor gece ve emzirmeden uyumuyor. Yürümeye başlayınca zayıflar diyor herkes ama emin olamıyorum.
bızmkıde kapıdan duvardan tutunuyor yuruyor koltuklardan tutunuyor emeklıyor atom karınca gıbı bır sanıye durmuo koltukda duvara tırmanıyor komondo gıbı koltukdan koltuga atlıo masallah subhanaalhKızlar bebekleriniz yürüyo mu. Benimkinin 15 gün kaldı yaşına. Koltuk kenarlarında yürüyo, ilk arabasını sürüyo hatta sandalye falan da sürüyo yürüyerek ama biz elinden tutup yürütmeye çalışınca hemen poposunu yere koyuyo
Etrafımdakiler yürümüyor mu daha deyince bi anormallik mi var acaba dedim. 18inci aya kadar normal karşılanıyormuş. Ama işte insanlar sorunca sürekli tedirgin oldumbızmkıde kapıdan duvardan tutunuyor yuruyor koltuklardan tutunuyor emeklıyor atom karınca gıbı bır sanıye durmuo koltukda duvara tırmanıyor komondo gıbı koltukdan koltuga atlıo masallah subhanaalh
hayırlısı olsun cok zor allah yardımcın olsun alısır ınsallah hersey onlar ıcınYarın işe başlıyorum. Kızıma eşim bakacak eylüle kadar öğretmen olduğu için evde 7 yaşındaki kızımla beraber. İdari izinleri iptal ettiler bir anda değişti durumlar. Hiç hazır değilim ayrılmaya. Emerek uyuyor nasıl olacak bilmiyorum biberon siparişi verdim bugün. Hiç kullanmadık bugün 1 yaşına girdi. Artık inek sütü içebilir çok daralırsa biberonla vermeyi deneyecek eşim stres tavan. Bakalım illaki alışacağız. Başka yolu yok
bnmkıde 3saatte bır kalkıo emmeye saglıklı olsunlrda allah yardım ederHerkese selam kızlar,yazmayalı baya uzun zaman olmuş kızımdan fırsat bulup yazamadım herkesin bebeği iyidir inşallah,hazır konu gelmişken ben de biraz bahsedeyim kızımdan iki hafta sonra 1yaşına girecek benim kızım da..Emekliyor ve sıralıyor şu an daha yürümüyor.. Doğduğundan beri en çok sıkıntı çektiğim konu gece uykularımız hala bir düzene sokamadık..Doktor gece beslenmesini kes diyor ,deliksiz uyuması gerekiyor diyor benim kızım aksine daha çok uyanıyor ve daha sık emmek istiyor maalesef muzdaribim ben de bu konuda ama çok şükür onun sağlığı yerinde olsun bana yeter uykusuz da kalırım,bir gülüşüne hiç bir şeyi değişmem ..Onun dışında beslenme konusuna gelince emmenin dışında mama içiyor iki defa günde +çorba,yumurta ,meyve suyu gibi ek gıda veriyorum ben de
oglumda 17 ayda yurudu etrafın demelerı bıtmez stres kupu :)Etrafımdakiler yürümüyor mu daha deyince bi anormallik mi var acaba dedim. 18inci aya kadar normal karşılanıyormuş. Ama işte insanlar sorunca sürekli tedirgin oldum
masallah darısı bızım kızlara bnmkısı duvara tutunuyo sıralıo ınsallah oda yasıını karsılar 16 sında yasına gırcekKızlar merhaba benim kizim da 22 mayista yaşına girdi çok şükür. 11 aylıkken yürüdun biz de çok acelesi var hanfendinin koşmaya çalışıyor:) gece en fazla 3 saatte bir emiyor emerek uyuyor benim kide . Dogdugu günden beri nerdeyse doğru düzgün gündüz uyutamiyorum. Karnını doyuruyorum arada uyku öncesi banyo da yaptırıyorum fark etmiyor yatirdiktan 10 15 dk sonra kalkıyor arada sansliysam 1 saat uyuyor. Neyse asil konuya geleyim :))
Burda bir arkadaş vardı tekrar hamile kalmıştı. Acaba bebeği hala emiyor mu bıraktı mi . Mesajımı görürse bana bilgi verebilir mi acaba . Çünkü geçen hafta testte çift çizgiyi gördüm bende :)
Benim yegenim yaşına girdi 2 gün sonra yürüdü. Senin ki dr yürür yakında merak etmemasallah darısı bızım kızlara bnmkısı duvara tutunuyo sıralıo ınsallah oda yasıını karsılar 16 sında yasına gırcek
Emeklemesi falan nasıldı hemen yürümüş maşallahBenim yegenim yaşına girdi 2 gün sonra yürüdü. Senin ki dr yürür yakında merak etme
AmanınKızlar merhaba benim kizim da 22 mayista yaşına girdi çok şükür. 11 aylıkken yürüdun biz de çok acelesi var hanfendinin koşmaya çalışıyor:) gece en fazla 3 saatte bir emiyor emerek uyuyor benim kide . Dogdugu günden beri nerdeyse doğru düzgün gündüz uyutamiyorum. Karnını doyuruyorum arada uyku öncesi banyo da yaptırıyorum fark etmiyor yatirdiktan 10 15 dk sonra kalkıyor arada sansliysam 1 saat uyuyor. Neyse asil konuya geleyim :))
Burda bir arkadaş vardı tekrar hamile kalmıştı. Acaba bebeği hala emiyor mu bıraktı mi . Mesajımı görürse bana bilgi verebilir mi acaba . Çünkü geçen hafta testte çift çizgiyi gördüm bende :)
Hazir degildir henuz benimki 7 aylik emekledi 8 9 da siraladiginda ben tutunca otururdu 10.ayda kendi kalkti yurudu.tamamen o bi anlik cesareti bekliyorlar.zaten daha cok miniklerKızlar bebekleriniz yürüyo mu. Benimkinin 15 gün kaldı yaşına. Koltuk kenarlarında yürüyo, ilk arabasını sürüyo hatta sandalye falan da sürüyo yürüyerek ama biz elinden tutup yürütmeye çalışınca hemen poposunu yere koyuyo