2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Park beşikte mi yatıyor acaba? Bebeğim de alt kata geçtiğinden beri file kısımlarını tırnaklıyor bazıları soyuluyor. Ondan olabilir. Vitaminlerinde ve beslenmesinde sıkıntı yoksa biraz daha bekleyin isterseniz. Hastaneler daha sıkıntı.

Aaa evet hiç aklıma gelmemişti filelerle oynuyo elleriyle baya eşim de tecrübeli bi arkadaşına sordu saçla tırnak aynıdır saçı uzuyosa dökülme yoksa bi sıkıntı yoktur muhtemelen dedi. 1 ay daha bekliyim ben en iyisi.

Canım birde kırılıyor da kendi kendine çabuk uzamz kesince daha çabuk uzuyor ben onu anladm

bızımkının tırnakları cabuk uzuyor ama dıslerımız 6 dıs oldu dort uste ıkı altta cok ısırıyo bnı kımseye ypmıyor bnı severken ısırıyor sıralamaya basladk masallh subhanallah yurutece koymuyorum artık ama bız kız cok yaramaz abısnde hıc yorulmazdm bu fena

Rutin aylık kontrole giden var mı kızlar? 9 aya gidemedik. Sanırım 9 aylıkken kan vs alıp bakıyorlardı diye hatırlıyorum

Merhaba kızlar nasılsınız :)
Bizler iyiyiz çok şükür bebişler de büyüdü artık çocuk kıvamına geldıler :))
Oğlum 23 Mayis dogumlu dogum gunune az kaldi
Simdiye kadar 2 dis cikardi, koltuk kenarlarinda siraliyor fakat tam anlamiyla yurumuyor henuz :)
Asiri asiri hareketli bir cocuk istegi olmayinca kendini yerden yere atiyor
Bizde durumlar bu sekilde siz neler yapiyorsunuz ?
Bir de cocuklarinizla ne gibi aktiviteler yapiyorsunuz ?
Oyuncaklariyla oynuyoruz , hamur yapip eline veriyorum mincikliyor , legene su koyuyorum oynuyor , kurdelerle oynuyoruz. Ayrica tv bakmayi cok seviyor reklamlar vs ciktigi zaman gozunu almiyor.
Dil gelisimini geciktirdigine dair yazi okumustum endiselendim bu konuda siz neler yapiyorsunuz ?

Benim kızım da 31 mayıs doğumlu 4 diş çıkardı 2 alttan yan yana 2 üstten yanlardan. Sıralıyor ama yürümeye korkuyor gibi. Evde abladan kaynaklı bir sürü oyuncak var onlarla oynuyor kitaplara bakıyor bende okuyorum ona. Arp var müzikli oyuncak onu çok seviyor wc ye gideceğim zaman onu açıyorum yoksa hemen peşimden geliyor reklam zararlı gerçekten ama 2 aydır neredeyse evdeyiz açık oluyor ister istemez tv ye bakmıyor pek ama reklam sesini duyunca emmeyi bile bırakıyor

Merhaba canım 4 Haziran doğumlu oğlum emekliyor yürümüyor daha çok yaramaz oturmak istemiyor hep yürütüyoruz gezdiriyoruz 2 altta 4 üstte dişi var herşeyi ağzına götürüyor dişleri kaşınıyor çizgi film izlemeyi çok seviyor oyuncakları da hep ağzına götürüyor oyun hamuru versem eline ne olucagini hiç düşünemiyorum

bu bebeler hepimizi cebinden çıkarır diplomalı doğuyor mübarekler

Oh maşallah , zaten simdiye kdar uslu sakin bebik gormedim simdikiler boyle afacanlar demek ki

Merhaba kızım 30 Mayıs dogumlu. Emekliyor sıralıyor yürüme arkadaşı ile yürüyor henuz tek başına yürümüyor. Fazlasıyla hareketli her yeri karıştırmak istiyor ve kendi başına oynamak istemiyor bu konuda çok yoruluyorum. TV açmıyoruz ama ekran görürse gözlerini hiç ayirmiyor.bu süreçte çok fazla görüntülü arama yaptık o yüzden telefona çok meraklı..

Kızlar bebeklerinize ayakkabı giydiriyo musunuz? İlk adım ayakkabısı diye bişey görüyorum ama bazı uzmanlar ayakkabıyla yürümeye başlamasını doğru bulmuyolar yalın ayak diyolar. Bizimkine mümkün değil zaten ayakkabı giydirmek görünce bile korkuyo kafam çok karışık

Yürümeye başladıktan sonra evin dışında giyebileceği elastik ayakkabı ilk adım dedikleri numarası küçük oluyor tek farkı bu bence. Yürümeye başladıktan sonra alıcam ben zaten hiç dışarı çıkmıyoruz. Benim kızım da çorap düşmanı bir ayağındakini kesin çıkarıyor. Çıplak ayakla yeri kavrayıp yürümesi daha kolay ama üşür diye evde çorap giydiriyorum ben çıkartana kadar en azından

Rutin aylık kontrole giden var mı kızlar? 9 aya gidemedik. Sanırım 9 aylıkken kan vs alıp bakıyorlardı diye hatırlıyorum
bana yasında gelın dedı valla esım hast calısıo habıre kovıdlı cıkıo guvenıpde nasl goturcez yasına gırıne kdr ummetı muhammed kurtulur ınsallah su vırusden cocuklarada nefes aldırırz

1 ay corapla yada ev patikleriyle yurudu hatta bahcede bile patikle gezdi ama aldim tabi ki artik disarda mecbur ayakkabi evde corap patik yuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…