2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hayirli olsun

Hazir degildir henuz benimki 7 aylik emekledi 8 9 da siraladiginda ben tutunca otururdu 10.ayda kendi kalkti yurudu.tamamen o bi anlik cesareti bekliyorlar.zaten daha cok minikler
Benim kız geç bastı kalcasınon biri diğerinden az gelişmişti oyüzden hiç basmoyordu nerdeyse 6 .aya kadar ikigün sonra yaşına girecek pek emeklemeyi sevmiyor ama kanepede sıralamayı seviyor kendi beşiğinde falan kalkıyor ayakyltayken kendi ellerini bırakıp ayakta duruyor ama adım atmaya korkuyor ellerimi ettiriyor tutmamı istemiyor ne zaman yürür bilmiyorum yaşını geçer kesin dimi

Amin inşallah canım baya korkuyor ama tutmamıda istemiyor kanepede sıralıyor ama ondada dengesini kaybediyor ama azimli bizim kız kendi kendine kalkmaya çalışıyor:)

Amin inşallah canım baya korkuyor ama tutmamıda istemiyor kanepede sıralıyor ama ondada dengesini kaybediyor ama azimli bizim kız kendi kendine kalkmaya çalışıyor:)
bizim ki kendı kendıne kalkıo tutunup yurutecını bugun kendı ıterek ucdort adım attık ıns yasını karsılar ayın 16 dogum gunu

Kızlar bebelerle uzun yol yaptınız mı hiç araçla? Biz şöyle bi 18 saatlik yolculuk planlıyoruz kısmetse. Uyur uyumaz çıkıp sabah İstanbulda oluruz diyoruz gece uykusunda sorun yok çünkü.

Kızlar bebelerle uzun yol yaptınız mı hiç araçla? Biz şöyle bi 18 saatlik yolculuk planlıyoruz kısmetse. Uyur uyumaz çıkıp sabah İstanbulda oluruz diyoruz gece uykusunda sorun yok çünkü.
Biz 15 saatlik gece yolculuğu yaptık benim oğlumun gece uykuları düzenli degil o yuzden zorluk yaşadım hem uykuya dalmada zorlandı hemde oto koltuğunda rahat edemedi.

Biz şehir içinde bile sıkıntı yaşıyoruz o araba hiç durmayacak uzun yol düşünemiyorum çok daha küçükken 3 saatlik bi yolcukuk yaptık sıkıntı olmamıştı büyüdükçe sıkıntılar artıyor oturmayı sevmiyor sürekli yatmak istiyor o yüzden oto koltuğu nasıl olur bilemiyorum bizim için. Siz çıktınız mı yola nasıl geçti

Merhaba kizlar bizde 14 haziranda 1 yasina girdik. Koltuk kenarlarındayürüyor ama parmak ucunda yürüyor. Parmak ucunda yurumeyi nasil biraktiricam bilmiyorum. Parmak ucuna basmasa kendi basina yuruyecek ama.

Merhaba kizlar bizde 14 haziranda 1 yasina girdik. Koltuk kenarlarındayürüyor ama parmak ucunda yürüyor. Parmak ucunda yurumeyi nasil biraktiricam bilmiyorum. Parmak ucuna basmasa kendi basina yuruyecek ama.

yürüteç kullandı mı ? O yüzden mi parmak ucunda yürüyor acaba ?

bnm kızda parmak ucunda yuruyordu yurutec sebebp oldu smdı alıstı sıralıyor bastırdım normal basarak sıralıyor artk tabı devmlı koymayı bırakdım zorda kalmadıkca

10saatlik bir yolculuk yaptık 6aylıkken biraz zorladı illaki sıkılıuyor ,uykuya dalmakta güçlük çekiyor falan ama biz yetişkinler bile aynı şeyi yaşıyoruz öyle değil mi uzun yolculukta bunaluyoruzz..

Merhaba benim oğlumu anlattın sanki yaşına girdik hala yürümüyor paşam

Biz bugün 1.5 saatlik bir yolculuk yaptık onda bile çok zorlandık.. hareketli bir bebek ve sürekli oto koltuğunda oturmak istemiyor

Biz bugün 1.5 saatlik bir yolculuk yaptık onda bile çok zorlandık.. hareketli bir bebek ve sürekli oto koltuğunda oturmak istemiyor
bnmkısı evde durmuyor ck hareketlı bır sanıyede heryerı ındırıyor tm bambam cadı oglum ck usluydu bu fena uzun yolculuk dusunemıyrum bn hıc oglumu zaten araba tutuyo bırde mınık kuzu evde kalmayı tercıh edıyorum hatta su donemde babaannesı dedesı ıstıyor ama bulasır dıye gıtmeye dahı korkuyorum ama ınsanlar anlamıyor su surecde saglık lı olsunlarda evınızde olun demıyorlar

Evet maalesef bu süreçte etrafta zorlayan insanlar var.. ama bir bebek için en iyisini annesi bilir hareketli bebek zor oluyor ama sıkıacak vakit yok çok keyifli

evet bu süreçte etrafımdaki anlayışsız insnlardan bende çok şikayetçiyim benimkiside atta atta diye geziyor evde, sürekli dışarıyı istiyor

Geçsin yaşini ne olacak korkusunu yendigi gun minik adimlari baslar : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…