Uzun yol yapmadim daha ama yapacagim aksam 9da uyuyor o saatte cikariz hem serin olur rahat olur sabahta uyanir diye dusunduk bizdeKızlar bebelerle uzun yol yaptınız mı hiç araçla? Biz şöyle bi 18 saatlik yolculuk planlıyoruz kısmetse. Uyur uyumaz çıkıp sabah İstanbulda oluruz diyoruz gece uykusunda sorun yok çünkü.
Yurutec kullandik ama yurutecden daha vok hoppala ya koyuyorduk ziplamayi cok seviyor diye.yürüteç kullandı mı ? O yüzden mi parmak ucunda yürüyor acaba ?
Bizede doktot vicconun ilk adim ayakkabilarini onerdi. Aldik bakalim ins biran once ayak ucunda basmayi birakir.bnm kızda parmak ucunda yuruyordu yurutec sebebp oldu smdı alıstı sıralıyor bastırdım normal basarak sıralıyor artk tabı devmlı koymayı bırakdım zorda kalmadıkca
Canım emin ol bilmediğinden değil istemediklerinden yürümüyolar bizimki de sıralarken bi baktık bikac adım attı sonra hemen yürüdü, göre göre ögreniyolar ama cesaretleri geldiği hazır olduklarında yürüyolarBizede doktot vicconun ilk adim ayakkabilarini onerdi. Aldik bakalim ins biran once ayak ucunda basmayi birakir.
Kac aylikken yurudu canimCanım emin ol bilmediğinden değil istemediklerinden yürümüyolar bizimki de sıralarken bi baktık bikac adım attı sonra hemen yürüdü, göre göre ögreniyolar ama cesaretleri geldiği hazır olduklarında yürüyolar
10 aylıkken ufak ufak başladı canım şimdi baya ilerletti. Bide her çocuk başkadır canını sıkma elbet yürüyecek zamanı gelince hem emeklerken kontrol etmek daha kolay yürürken çok yoruyolarKac aylikken yurudu canim
Doğru diyorsun valla. Biz annelerin telasi bitmiyor. Ah bi donse, ah oturmayi ogrense, ah bi emeklese derken simdi ah bi yuruse diyiruz. Ama aslında herşey zamani gelince oluyir.10 aylıkken ufak ufak başladı canım şimdi baya ilerletti. Bide her çocuk başkadır canını sıkma elbet yürüyecek zamanı gelince hem emeklerken kontrol etmek daha kolay yürürken çok yoruyolar
Aynen öyle kendimize stres yapmakla kalıyoruz aslında her anlarının tadını cıkarmak lazım zaman çok çabuk geçiyor daha şimdiden bebeklik hallerini özlüyorum rabbim hepsinin güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah :)Doğru diyorsun valla. Biz annelerin telasi bitmiyor. Ah bi donse, ah oturmayi ogrense, ah bi emeklese derken simdi ah bi yuruse diyiruz. Ama aslında herşey zamani gelince oluyir.
Çoşkun hoca nasıl biraz sezeryancı mı? Memnun kaldınız mı?Ben Coşkun Şimşir e gidiyorum.
Bir tek aşıya gurebiliyoruz biz hastaneler hep koronoya ayrılmış durumda burda durum çok kötüKızlar nasılsınız , neler yapıyosunuz ? Bebekleri kontrole götürebiliyo musunuz ?
Bizde yeni doktora gittik uzun zamandır gitmemiştik kan testi yaptırdık çok şükür güzel çıktı değerler.Bir tek aşıya gurebiliyoruz biz hastaneler hep koronoya ayrılmış durumda burda durum çok kötü
İyi çok güzel yemek yemesi nasılBizde yeni doktora gittik uzun zamandır gitmemiştik kan testi yaptırdık çok şükür güzel çıktı değerler.
bazen iyi bazen kötü gününe göre değişiyo canım kilosu 10 kg çıktı . Senin bebeğin nasıl ?İyi çok güzel yemek yemesi nasıl
Hamdolsun diyelim idrar yolu enfeksiyonu geçirmeyi daha iyi olacaktı baya zayıflamıştı çok ateşlenmisti koronodan dolayı acilde baktılar ise yaramdı ertesi gün tekrar gittik anca anladılar 40 derecelerde zar zor indirdik ama toparladık baya vitaminlerini vermeyi unutuyorum ben ya çok hareketli iki haftadır yürüyor daha iki dk durmuyor bir oyana bir buyna :)bazen iyi bazen kötü gününe göre değişiyo canım kilosu 10 kg çıktı . Senin bebeğin nasıl ?
çok geçmiş olsun canım bebeğin hasta olması daha kötü oluyor elimizden bişey gelmiyor onlarda derdini tam anlatamıyor rabbim yavrularımızı korusun . Bizimki de 10 aylıkken yürümeye başladı o zamandan bu zamana kilo kaybı oldu hiç yerinde durmuyor peşinde koşmaktan yoruldum :)Hamdolsun diyelim idrar yolu enfeksiyonu geçirmeyi daha iyi olacaktı baya zayıflamıştı çok ateşlenmisti koronodan dolayı acilde baktılar ise yaramdı ertesi gün tekrar gittik anca anladılar 40 derecelerde zar zor indirdik ama toparladık baya vitaminlerini vermeyi unutuyorum ben ya çok hareketli iki haftadır yürüyor daha iki dk durmuyor bir oyana bir buyna :)