2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bebelerle uzun yol yaptınız mı hiç araçla? Biz şöyle bi 18 saatlik yolculuk planlıyoruz kısmetse. Uyur uyumaz çıkıp sabah İstanbulda oluruz diyoruz gece uykusunda sorun yok çünkü.
Uzun yol yapmadim daha ama yapacagim aksam 9da uyuyor o saatte cikariz hem serin olur rahat olur sabahta uyanir diye dusunduk bizde

bnm kızda parmak ucunda yuruyordu yurutec sebebp oldu smdı alıstı sıralıyor bastırdım normal basarak sıralıyor artk tabı devmlı koymayı bırakdım zorda kalmadıkca
Bizede doktot vicconun ilk adim ayakkabilarini onerdi. Aldik bakalim ins biran once ayak ucunda basmayi birakir.

Bizede doktot vicconun ilk adim ayakkabilarini onerdi. Aldik bakalim ins biran once ayak ucunda basmayi birakir.
Canım emin ol bilmediğinden değil istemediklerinden yürümüyolar bizimki de sıralarken bi baktık bikac adım attı sonra hemen yürüdü, göre göre ögreniyolar ama cesaretleri geldiği hazır olduklarında yürüyolar

10 aylıkken ufak ufak başladı canım şimdi baya ilerletti. Bide her çocuk başkadır canını sıkma elbet yürüyecek zamanı gelince hem emeklerken kontrol etmek daha kolay yürürken çok yoruyolar
Doğru diyorsun valla. Biz annelerin telasi bitmiyor. Ah bi donse, ah oturmayi ogrense, ah bi emeklese derken simdi ah bi yuruse diyiruz. Ama aslında herşey zamani gelince oluyir.

Kızım 1 yaş 15 günlük oldu. Yürümüyor daha sıralıyor. Elinden tutunca bile yürüme isteği yeni geldi. Biraz etli bir bebek. Zorlanıyorum. Önceden adımını atarken bacağı titrerdi. Daha yeni yeni sağlam basıyor. Demek ki kemik kas yapısı daha yeni hazır olmaya başladı. Her çocuk farklıdır. Bence çok kafaya takmamak lazım.

Doğru diyorsun valla. Biz annelerin telasi bitmiyor. Ah bi donse, ah oturmayi ogrense, ah bi emeklese derken simdi ah bi yuruse diyiruz. Ama aslında herşey zamani gelince oluyir.
Aynen öyle kendimize stres yapmakla kalıyoruz aslında her anlarının tadını cıkarmak lazım zaman çok çabuk geçiyor daha şimdiden bebeklik hallerini özlüyorum rabbim hepsinin güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah :)

Benim ikinci bebeğim. 40 yaşında doğurdum. 8 dısi çıktı. Fakat midemi hamilelikte tek peynirle bastirdim. Kitap bakmayi seviyor. Kartlara bakıyor. Telefon istiyor vermiyoruz. Tv. İzlettirmiyorum. Haziran 20 doğumlu. Yasinda yürüdu çok şükür. Şubatta n beri siraliyordu. Top yuvarlamayi, saklambaç oynama yi seviyor. Belki fikir olur size aktiviteler

13 aylıkken yuruduk cok sukur ama smdı bır sanıye durmuyoz cok hıperaftıf 11 dişimiz oldu azılardn bırıde cıktı

bazen iyi bazen kötü gününe göre değişiyo canım kilosu 10 kg çıktı . Senin bebeğin nasıl ?
Hamdolsun diyelim idrar yolu enfeksiyonu geçirmeyi daha iyi olacaktı baya zayıflamıştı çok ateşlenmisti koronodan dolayı acilde baktılar ise yaramdı ertesi gün tekrar gittik anca anladılar 40 derecelerde zar zor indirdik ama toparladık baya vitaminlerini vermeyi unutuyorum ben ya çok hareketli iki haftadır yürüyor daha iki dk durmuyor bir oyana bir buyna :)

çok geçmiş olsun canım bebeğin hasta olması daha kötü oluyor elimizden bişey gelmiyor onlarda derdini tam anlatamıyor rabbim yavrularımızı korusun . Bizimki de 10 aylıkken yürümeye başladı o zamandan bu zamana kilo kaybı oldu hiç yerinde durmuyor peşinde koşmaktan yoruldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…