2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bebeğim 10 haziran doğumlu emekliyo çok hareketli bi bebek ama desteksiz oturmayı daha başaramadık yani şöyle oturduğunda hareketi kısıtlanıyo diye oturmak istemiyo napsam bilemedim
Akışına bırak canım benim bebeğim daha yeni yeni dönmelere başlıyor her geçen gün yaptığı her hareketi heyecanla izliyoruz canları sağolsun inş en kısa sürede hepsini başarırlar sağlıkla

Doğru söylüyosun canım en iyisi akışına bırakmak haklısın

Kızlar bebeğim 10 haziran doğumlu emekliyo çok hareketli bi bebek ama desteksiz oturmayı daha başaramadık yani şöyle oturduğunda hareketi kısıtlanıyo diye oturmak istemiyo napsam bilemedim
Canım benimki 4 Haziran doğumlu emeklemiyor ama desteksiz oturabiliyor hatta doktor oturmuyor diye test yapmıştı ama bişey çıkmadı 2 hafta sonra oturmaya başladı

Benim kızım 30 Mayıs doğumlu ve emeklemiyor.. emekleme ve yürümenin bebeğin hazırbulunuşluğu ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Zamanı gelince emekler inşallah. Ama bazen bir problem olabilir mi diye de düşünüyorum. Çünkü otururken kendi emekleme pozisyonuna geçiyor ilerdeki birşeyi almak için uzanıyor ama bacaklarını birbirine doluyor ve kütür kütür ses geliyor eklemlerinden. Hani parmak eklemlerimizde çıtlama sesi olur ya onun daha güçlü hali.. böyle ses gelen var mı aranızda?

Bu emekleme yurume bebelerin keyifylede ilgili.kizim hic emeklememisti oturdu oturdu aniden kalkti yurudu uzanmak falanda yoktu.bu bebegim mesela oo cok hizli cikti.ama evet eklemlerinden ses geliyor ara sira ben dra gittigimizde sormustum normal demisti.hatta bazen kaldiriken omuzundanda geliyordu o bitti.

Keyfini bekliyoruz biz de ses gelmesi beni korkutuyor malum doktora da gidemiyoruz. İnşallah sizin doktorun da dediği gibi normaldir.

Kızlar hadi bi canlanalım bu soruma herkes ama herkes cevap yazsın
Soru 1 = bebeklerimiz hemen hemen 10 aylık oldu bu 10 ayın kısa bi özetini yapın
Soru 2 = Ve bu ay içinde çocuğunuzu büyütürken iyiki şöyle yaptım dediginiz ya da bi daha ki çocuğumda asla şunu yapmam diyeceğiniz ne var

10 ay nasıl çabuk geçti ne ara büyüdü de 1 yaşına gelmek üzere paşam ben hiç anlamadım doyamadım sanki bebeklik hallerine bazen diyorum annecim hiç büyüme diye oğlumla bende büyüdüm sanki . Allah sağlık versin çok şükür bin şükür çok güzel geçti.

❤ büyütürken de iyiki yaptığım dediğim şeyler ise 5 aylıkken odasını ayırdım iyiki ayırmıştım çok çabuk adapte oldu şimdi odasını yatağında uyumayı çok seviyo. Bide ne beşikte ne de ayakta sallamadım hiç bu uyku eğitimi veriyoken çok fayda sağladı bana. Doğduğundan itibaren kucağa alıştırmadım gerekli oldukça kucağıma aldım iyiki de böyle yapmışım

ikinci sorumun cevabı ise bi dahaki evladım da kesinlikle ama kesinlikle gece uyanıp ağladığında açlık dışında susmasi için aman sussun diye emip uyumasına alıştırmam bundan çok çektim geçen haftaya kadar gece uykusunda iki saate bir ağlayarak uyanip emerek uykuya dalıyodu sabaha kadar kaç kere kalktığımı uykusuzluğumu saymıyorum bile desteksiz uyumayı bilen bi bebek olduğu olduğu halde gece ki bu alışkanlığımısı zor yendik doktorum gece beslenmesini kes dedi bu şekilde uyku düzenini oturabildik
zaten Allah nasip ederse ikinci çocuğumu da 6. Ayından sonra büyüme ve gelişmesinde bi sıkıntı olmadığı sürece doktor onayı ile gece beslenmesini keserim uyku düzenini erkenden oturmuş olurum InşAllah .
Hadi kızlar sıra sizde şimdi

Merhabalar
Doğduğu zaman hiç böyle hayal etmemiştik.
Tatillere çıkacaktık
Gezip tozacaktik.
İlk virüs zamanına kadar her şey iyiydi.
Ama sonra virüs çıktı ve karamsarlık had safhada.
Derken silkelenip kendime geldim bu bir bulunmaz nimetti. Krizi fırsata çevirip sürekli baştan aldığım uyku eğitimine yeniden başladım
Ve tahminim bir hafta sonra işler dahada güzelleşecek.
Bende gereksiz yere kucağa almak ve her düştüğü zaman yanına koşmak gibi hatalar yapmadım.
Şimdi düşüyor kalkıyor.
Çom erken emekledi ve şimdi yürüme aşamasında adimlar atıyor.
İkinci çocuğum olsa kısmında söylediklerine katılıyorum.
Herşeykn başı eğitim diyorum. Gene yemek ve uyku eğitimi verir keyfime bakardm

Ve kızlar sağlık sorunu olmadığı sürece emeklemesine yürümesine takılmayın
Daha fazla caniniza okuyacaklar
Aa

2. Yi beşiğe koyup uyutma hayalim var. Şu an evet zamanında ağlasın sonra anamı ağlatmasın modundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…