Surayada girip yazmak iskence olmus hersey karmakarisik
Avatarim yok niye yok yaparim.Freyahel hanım hoş geldiniz sizi görmek ne güzel..Avatariniz niye yok
Bebegin nasil buyuduler iyice artik
Ay masallah ya yasina girecekler.Büyüdü teyzesi kocaman oldu
Evet evet o güzel avatarlarından yap
Akışına bırak canım benim bebeğim daha yeni yeni dönmelere başlıyor her geçen gün yaptığı her hareketi heyecanla izliyoruz canları sağolsun inş en kısa sürede hepsini başarırlar sağlıklaKızlar bebeğim 10 haziran doğumlu emekliyo çok hareketli bi bebek ama desteksiz oturmayı daha başaramadık yani şöyle oturduğunda hareketi kısıtlanıyo diye oturmak istemiyo napsam bilemedim
Doğru söylüyosun canım en iyisi akışına bırakmak haklısınAkışına bırak canım benim bebeğim daha yeni yeni dönmelere başlıyor her geçen gün yaptığı her hareketi heyecanla izliyoruz canları sağolsun inş en kısa sürede hepsini başarırlar sağlıkla
Canım benimki 4 Haziran doğumlu emeklemiyor ama desteksiz oturabiliyor hatta doktor oturmuyor diye test yapmıştı ama bişey çıkmadı 2 hafta sonra oturmaya başladıKızlar bebeğim 10 haziran doğumlu emekliyo çok hareketli bi bebek ama desteksiz oturmayı daha başaramadık yani şöyle oturduğunda hareketi kısıtlanıyo diye oturmak istemiyo napsam bilemedim
Evet canım bende arada girip bakıyorum ama kimse girmiyorEskilerden kimse kalmamış herkeste bi koşuşturmaca
Ne güzel canım darısı bizim başımıza InşAllahCanım benimki 4 Haziran doğumlu emeklemiyor ama desteksiz oturabiliyor hatta doktor oturmuyor diye test yapmıştı ama bişey çıkmadı 2 hafta sonra oturmaya başladı
Aynen koşturmaca.bi bakindim ama yeni arkadaslar gelmis tanidik kimse yokEskilerden kimse kalmamış herkeste bi koşuşturmaca
Bu emekleme yurume bebelerin keyifylede ilgili.kizim hic emeklememisti oturdu oturdu aniden kalkti yurudu uzanmak falanda yoktu.bu bebegim mesela oo cok hizli cikti.ama evet eklemlerinden ses geliyor ara sira ben dra gittigimizde sormustum normal demisti.hatta bazen kaldiriken omuzundanda geliyordu o bitti.Benim kızım 30 Mayıs doğumlu ve emeklemiyor.. emekleme ve yürümenin bebeğin hazırbulunuşluğu ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Zamanı gelince emekler inşallah. Ama bazen bir problem olabilir mi diye de düşünüyorum. Çünkü otururken kendi emekleme pozisyonuna geçiyor ilerdeki birşeyi almak için uzanıyor ama bacaklarını birbirine doluyor ve kütür kütür ses geliyor eklemlerinden. Hani parmak eklemlerimizde çıtlama sesi olur ya onun daha güçlü hali.. böyle ses gelen var mı aranızda?
Keyfini bekliyoruz biz deBu emekleme yurume bebelerin keyifylede ilgili.kizim hic emeklememisti oturdu oturdu aniden kalkti yurudu uzanmak falanda yoktu.bu bebegim mesela oo cok hizli cikti.ama evet eklemlerinden ses geliyor ara sira ben dra gittigimizde sormustum normal demisti.hatta bazen kaldiriken omuzundanda geliyordu o bitti.
MerhabalarKızlar hadi bi canlanalım bu soruma herkes ama herkes cevap yazsın
Soru 1 = bebeklerimiz hemen hemen 10 aylık oldu bu 10 ayın kısa bi özetini yapın
Soru 2 = Ve bu ay içinde çocuğunuzu büyütürken iyiki şöyle yaptım dediginiz ya da bi daha ki çocuğumda asla şunu yapmam diyeceğiniz ne var
10 ay nasıl çabuk geçti ne ara büyüdü de 1 yaşına gelmek üzere paşam ben hiç anlamadım doyamadım sanki bebeklik hallerine bazen diyorum annecim hiç büyüme diye oğlumla bende büyüdüm sanki . Allah sağlık versin çok şükür bin şükür çok güzel geçti.
❤ büyütürken de iyiki yaptığım dediğim şeyler ise 5 aylıkken odasını ayırdım iyiki ayırmıştım çok çabuk adapte oldu şimdi odasını yatağında uyumayı çok seviyo. Bide ne beşikte ne de ayakta sallamadım hiç bu uyku eğitimi veriyoken çok fayda sağladı bana. Doğduğundan itibaren kucağa alıştırmadım gerekli oldukça kucağıma aldım iyiki de böyle yapmışım
ikinci sorumun cevabı ise bi dahaki evladım da kesinlikle ama kesinlikle gece uyanıp ağladığında açlık dışında susmasi için aman sussun diye emip uyumasına alıştırmam bundan çok çektim geçen haftaya kadar gece uykusunda iki saate bir ağlayarak uyanip emerek uykuya dalıyodu sabaha kadar kaç kere kalktığımı uykusuzluğumu saymıyorum bile desteksiz uyumayı bilen bi bebek olduğu olduğu halde gece ki bu alışkanlığımısı zor yendik doktorum gece beslenmesini kes dedi bu şekilde uyku düzenini oturabildik
zaten Allah nasip ederse ikinci çocuğumu da 6. Ayından sonra büyüme ve gelişmesinde bi sıkıntı olmadığı sürece doktor onayı ile gece beslenmesini keserim uyku düzenini erkenden oturmuş olurum InşAllah .
Hadi kızlar sıra sizde şimdi
Benden 1 tane dahaEki Görüntüle 2614332 merhaba
kizlar belli oluyo mu bilmiyorum ama
testi
yaptım 2.cizgi hemen silik cikti
10 dk sonra felanda böyle dagilma oldu
2.cizgi silikte olsa belli oluyo hala
hamile olabilir miyim sizce ne dusunuyosunuz
Pazartesi testi tekrarlamayi düşünüyorum
2. Yi beşiğe koyup uyutma hayalim var. Şu an evet zamanında ağlasın sonra anamı ağlatmasın modundayımKızlar hadi bi canlanalım bu soruma herkes ama herkes cevap yazsın
Soru 1 = bebeklerimiz hemen hemen 10 aylık oldu bu 10 ayın kısa bi özetini yapın
Soru 2 = Ve bu ay içinde çocuğunuzu büyütürken iyiki şöyle yaptım dediginiz ya da bi daha ki çocuğumda asla şunu yapmam diyeceğiniz ne var
10 ay nasıl çabuk geçti ne ara büyüdü de 1 yaşına gelmek üzere paşam ben hiç anlamadım doyamadım sanki bebeklik hallerine bazen diyorum annecim hiç büyüme diye oğlumla bende büyüdüm sanki . Allah sağlık versin çok şükür bin şükür çok güzel geçti.
❤ büyütürken de iyiki yaptığım dediğim şeyler ise 5 aylıkken odasını ayırdım iyiki ayırmıştım çok çabuk adapte oldu şimdi odasını yatağında uyumayı çok seviyo. Bide ne beşikte ne de ayakta sallamadım hiç bu uyku eğitimi veriyoken çok fayda sağladı bana. Doğduğundan itibaren kucağa alıştırmadım gerekli oldukça kucağıma aldım iyiki de böyle yapmışım
ikinci sorumun cevabı ise bi dahaki evladım da kesinlikle ama kesinlikle gece uyanıp ağladığında açlık dışında susmasi için aman sussun diye emip uyumasına alıştırmam bundan çok çektim geçen haftaya kadar gece uykusunda iki saate bir ağlayarak uyanip emerek uykuya dalıyodu sabaha kadar kaç kere kalktığımı uykusuzluğumu saymıyorum bile desteksiz uyumayı bilen bi bebek olduğu olduğu halde gece ki bu alışkanlığımısı zor yendik doktorum gece beslenmesini kes dedi bu şekilde uyku düzenini oturabildik
zaten Allah nasip ederse ikinci çocuğumu da 6. Ayından sonra büyüme ve gelişmesinde bi sıkıntı olmadığı sürece doktor onayı ile gece beslenmesini keserim uyku düzenini erkenden oturmuş olurum InşAllah .
Hadi kızlar sıra sizde şimdi