Bol bol ilgi kitap oyun konuşma başka çaresi yok iki yaşından beri üstüne duse duse çok şükür 3lu cümlelere gecdim hiç konuşmayacak sanıyordum bana sürekli abla diyordu çünkü başka birşey diyemiyorum çok şükür şimdilik süper ilerliyoruz yoksa 30aylikken terapiste gitmeyi düşünüyordum inşallah sizinkide açılırBende bi terapisti aradım randevu almak için kendimizi anlatırken 28 aylık için 2 ay daha bekleyebiliriz dedi erkek çocuklar kizlara göre 6 Ay daha yavaş ilerliyor dedi ya da öyle bisi dedi yani . Eğer 28 aylık kızım var deseydiniz evet bi geç kalınmışlik var terapiye başlayalım derdim dedi ama danışmanlık için neler yapabilirsiniz için yardımcı olurum vs bende randevu aldım sonra iptal ettim 2 Ay daha bekleyip öyle gideceğim çünkü az çok anlatacaklarıni biliyorum bende çok arastrp okuyorum ogreniriyorjm bu süreçte çünkü. Son bir haftadır 3 4 yeni kelime basladi(20 kelimesi fln vardi) kendi kendine .Nerde,geldimm, yokk gibi. Terapistte bu 2 ayınız hızlı bir gelişim gösterebilir demişti bakalım belkide öyle mi olucak bilmiyorum