2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende bi terapisti aradım randevu almak için kendimizi anlatırken 28 aylık için 2 ay daha bekleyebiliriz dedi erkek çocuklar kizlara göre 6 Ay daha yavaş ilerliyor dedi ya da öyle bisi dedi yani . Eğer 28 aylık kızım var deseydiniz evet bi geç kalınmışlik var terapiye başlayalım derdim dedi ama danışmanlık için neler yapabilirsiniz için yardımcı olurum vs bende randevu aldım sonra iptal ettim 2 Ay daha bekleyip öyle gideceğim çünkü az çok anlatacaklarıni biliyorum bende çok arastrp okuyorum ogreniriyorjm bu süreçte çünkü. Son bir haftadır 3 4 yeni kelime basladi(20 kelimesi fln vardi) kendi kendine .Nerde,geldimm, yokk gibi. Terapistte bu 2 ayınız hızlı bir gelişim gösterebilir demişti bakalım belkide öyle mi olucak bilmiyorum
Bol bol ilgi kitap oyun konuşma başka çaresi yok iki yaşından beri üstüne duse duse çok şükür 3lu cümlelere gecdim hiç konuşmayacak sanıyordum bana sürekli abla diyordu çünkü başka birşey diyemiyorum çok şükür şimdilik süper ilerliyoruz yoksa 30aylikken terapiste gitmeyi düşünüyordum inşallah sizinkide açılır

Valla biz 30 aylık olduk.. 2 aydır belkı daha fazla gıdıoruz.. Ama cok fark var.. Gecen arkadasım geldı dıo Kı 'Eymen in hırcınlıgı gitmiş, terapi işe yaramıs galıba, ıletısım kurulabılcek kıvamda gibi' dedi.. Bizimde hemen hemen 15kelıme var gibi tam telaffuz edemese de kendınce soyluyor.. Eskıden hiç sesi cıkmazdı.. 18 aylıkken ne anne ne baba bile demezdi.. Orda ben ustune dustum Bıraz anne baba demeye basladı.. Baktım bu kış hala 3kelımedeyız.. Dedım artık gidelim.. Eymen zaten prematüre oldugu ıcınde dikkat edıorm sizin bebeklerinzden Bi 2-3 ay sonra yapıo yapması gerekeni.. Bu zaten dezavantaj bizim için.. Üstüne eymenın cekıngenlıgı ve erkek olması bizi daha geriye atıyor.. Aslnda benım amacım biraz ilerlerse cumle kursa daha göturmucem terapiye.. Tuvalet egıtımıne kadar en azndn çiş yok kaka var gibi cumle ler kursa bırakırım terapiyi.. Cunku maddi yönden de belımızı cok büküyor..
Bugun de dede dedi.. Dedeye nene dio🤣🤣🤣
Yerim ya:) masallah ona grubumuzun abisi o annesi oyle deme . Iste hepsi konuşacaklar da bakalm sonra susmuyor yazarız buralara

Bol bol ilgi kitap oyun konuşma başka çaresi yok iki yaşından beri üstüne duse duse çok şükür 3lu cümlelere gecdim hiç konuşmayacak sanıyordum bana sürekli abla diyordu çünkü başka birşey diyemiyorum çok şükür şimdilik süper ilerliyoruz yoksa 30aylikken terapiste gitmeyi düşünüyordum inşallah sizinkide açılır
Masallah canm darısı bize bakalım elimden geleni yapıyorum kardeşi de 15 aylık oldu o da ondan ne gorurse yapmaya çalışıyor ama kız ile erkek arasında kesinlikle fark var bunu kızım olunca netledim

Herkese merhaba hanımlar nasılsınız ? Valla ben 2 yaş sendromuna yenildim ve sürekli ağlayan bir anne haline geldim. Siz de durumlar ne

Valla 32 aylık olduk nerdeyse.. Yavas Yavas azalıo sankı bizde.. Dahada akıllandıgını hıssedıorm.. Yavas Yavas söz dinlemelere basladı, her zmn degıl tabi😅 ama 2 yaşların başında bende huniyle gezıodum valla.. Bide dil terapisti etkısı mı nedir hala tam konusmasa da ıletısımımız guclendi.. Eskısı kadar hırçın degıl, meramını anlatabılıo işaretle de olsa.. Bence 3 yaşa dogru Bi rahatlama hissedicez gibime gelıo😅 yani sanırım 🤣

Valla 32 aylık olduk nerdeyse.. Yavas Yavas azalıo sankı bizde.. Dahada akıllandıgını hıssedıorm.. Yavas Yavas söz dinlemelere basladı, her zmn degıl tabi😅 ama 2 yaşların başında bende huniyle gezıodum valla.. Bide dil terapisti etkısı mı nedir hala tam konusmasa da ıletısımımız guclendi.. Eskısı kadar hırçın degıl, meramını anlatabılıo işaretle de olsa.. Bence 3 yaşa dogru Bi rahatlama hissedicez gibime gelıo😅 yani sanırım 🤣

Bizde de maşallah çok hareketli sürekli disarsini istiyor ağlama çok yok hergun yeni cumlerle bizi şaşırtıyor şimdilik iyiz

Oğlum 15 aylıktan beri kendini iyi ifade eden bir çocuk şuan 29 aylık. İnatlasmalarina artık dayanamıyorum. Kakasını vs söyleyen çocuk gitti . Nato kafa nato mermer, katır inatlı bir taş kafa dogurmusum sanki. Her şeyi biliyo anliyo ,kendini ifade edebiliyo ama hiç bir yapmıyor. Valla cahil biri oldam cin kaçmış içine diye hacı hoca gezicem o noktadayim

Oğlum 15 aylıktan beri kendini iyi ifade eden bir çocuk şuan 29 aylık. İnatlasmalarina artık dayanamıyorum. Kakasını vs söyleyen çocuk gitti . Nato kafa nato mermer, katır inatlı bir taş kafa dogurmusum sanki. Her şeyi biliyo anliyo ,kendini ifade edebiliyo ama hiç bir yapmıyor. Valla cahil biri oldam cin kaçmış içine diye hacı hoca gezicem o noktadayim

İnat bizde de var.. Eymende kakasını gösterirdi şimdi göstermio.. Alıstı mı acaba beze dıodum içimden.. Demekkı herkeste aynı durummuş🤷‍♀️

Bu arada kreş araştırmalarına basladım.. Eylule inşallah kreşe gitcek eymen😍 içim içime sıgmıo.. Büyüdüler vallahi😢

Benim büyük oğlum oyledi çok zor iki yaş sendromunu derin yaşıyor biraz daha sabır et zamanla geçiyor

İnat bizde de var.. Eymende kakasını gösterirdi şimdi göstermio.. Alıstı mı acaba beze dıodum içimden.. Demekkı herkeste aynı durummuş🤷‍♀️

Bu arada kreş araştırmalarına basladım.. Eylule inşallah kreşe gitcek eymen😍 içim içime sıgmıo.. Büyüdüler vallahi😢
Ekim de 3 yaş olacak ben de yazdırmak istiyorum. Eşim Marmaris'e tayin olduğu için burada fiyatlar inanılmaz uçuk. Napcaz bilmiyorum

Benim büyük oğlum oyledi çok zor iki yaş sendromunu derin yaşıyor biraz daha sabır et zamanla geçiyor
Valla bağırıp oturup ağlıyorum sonra 🤦🏻‍♀️ kafamı duvarlara vurmak istiyorum. Yaaa ben kocaman kadınım duygularımı regule edemiyorum ama 2 yaşındaki bebekten duygularını duzenlemesini bekliyorum

Ekim de 3 yaş olacak ben de yazdırmak istiyorum. Eşim Marmaris'e tayin olduğu için burada fiyatlar inanılmaz uçuk. Napcaz bilmiyorum
Oyun grubuna verirsin sende belli saatlerde oyun gurupları oluyor 4yasi beklersen devlet anaokulu alıyor ben 4yasi bekliycem iki büyük çocuğum var ve dersaheneye gittiyor büyüdükçe masrafları daha agir hayat şartları çok agirlasdi

Valla İstanbulda da farksız.. Uçmuş durumda kreş fiyatları.. Valla vermesek mi diye dusunuyorm ama Eymen çok çekingen.. Hem biraz açılsın istiyorum, sosyalleşsin istiyorum.. Hemde konussun ıstıorm, zaten cekıngen mizacı cok etkılıo konusamamasında aslında bence.. O yuzden bu sene yarım gün de olsa şart bize sanki.. Ama Bi sorun varki aklımı yiyip bitiriyor.. Evimin karsısındaki kreş bezsiz istio.. Yazın halledemezsem tuvalet eğitimini diye tırsmıyor değilim🙄

Valla İstanbulda da farksız.. Uçmuş durumda kreş fiyatları.. Valla vermesek mi diye dusunuyorm ama Eymen çok çekingen.. Hem biraz açılsın istiyorum, sosyalleşsin istiyorum.. Hemde konussun ıstıorm, zaten cekıngen mizacı cok etkılıo konusamamasında aslında bence.. O yuzden bu sene yarım gün de olsa şart bize sanki.. Ama Bi sorun varki aklımı yiyip bitiriyor.. Evimin karsısındaki kreş bezsiz istio.. Yazın halledemezsem tuvalet eğitimini diye tırsmıyor değilim🙄
Öğrenir merak etmeyin havalarda ısınıyor ya as yavaş başlayın benim ki 21aylikdi birakis o birakis zaten alincak gibi değil bezler çok pahalı 10gun zoru var başlarsanız bir iyiki ogrentmisim dersiniz

Öğrenir merak etmeyin havalarda ısınıyor ya as yavaş başlayın benim ki 21aylikdi birakis o birakis zaten alincak gibi değil bezler çok pahalı 10gun zoru var başlarsanız bir iyiki ogrentmisim dersiniz

Bncede işeye sıça öğrenecek eninde sonunda.. Bayramdan snra baslıcam inşallah.. Bakalm ne olcak yazarm sizede😊

Nerdeyse her yer bezsiz kabul ediyo. Ben de bu yaz halletmeyi planlıyorum. Nisanin ortası gibi başlarım halıyı kaldırıp. İslanmayi ve üzerine kaka bulaşmasını bir deneyimlesin bakalım

Benim oğlum da uyumsuz huysuz sürekli ağlayan ne desem hayır deyip bağırıp ortalığı yıkan bir çocuk oldu. Ama ne hikmetse dışarda ya da evdeki misafirin yanında süper uyumlu mutlu sevimli bir çocuk:sinirli: kardeşiyle de hiç anlaşamıyor yanına yaklaşınca ittirip düşürüyor her saniye kavga gürültü bağrış çağrış... Bez değiştiricem anne duuu yapmaaa diye bağırıyor kaçıp kapıya vuruyor ağlıyor.. Allahım duyan zanneder zincire vurduk her gün dövüyoruz

Hele babasını hiç istemiyor aylardır yanına yaklaşınca diiiit deyip kaçıyor adamdan. Bir zamanlar aşıktı babasına

Büyüğü 29 aylık küçüğü 10 aylık. Ben kafayı yiyorum :KK75:

X