Mirac destekcim olsa hemen yapicam. Büyük seneye okula baslicak. Onu okula getir götür. Zaten bebek iki yaşında olcak o zaman. Birde hamilelik yada yeni bebek yapamam. Yalnızım çünkü. Anca dört sene falan ara vermek lazım. Bizde tam tersi büyük oglum on bucukta uyur. Maşallah diyim.
Küçük hala sallıyorum ayağımda. Uyku konusunda çok inatçı. Hiç sevmio. Küçük çok yoruyor beni. Son zamanlarda terlik olayını bende benimsedim.
Bı terlik buldum. Plastik ama acitmaz cinsten bişey
isabet ettiriyorum yanından teğet gecio. Rüzgarı bile yetio
. Küçük uyursa bayatlayan cayimdan içerim artk. Yada soda iceyim ben en iyisi. Film izlemek falan hayal oldu bizde yaaa. Önceden ne çok film izlerdik. Bı film açalım diyoruz küçük zırt pırt emmeye kalkiyo. Yada benim uykum gelio falan. Buyuk oğlum bebekken saat dokuzda uyurdu. Ne büyük nimetmis meğer
. Allah bana ilk çocuğum tecrebesizim diye acımış galiba.
. Sürekli bı bas agirisi ile geziyorum. Emzirmesem her gece ağrı kesici içerim o derece. Üç günde bı falan bı parol içiyorum. Hamdolsun . Allah sağlık versin. Napalim. İdare ediyoruz
annemi çok özledim. Pandemi yüzünden üç aydır görmüyorum. Sanki hayatta tek amacım yemek bulaşık çamaşır temizlik çocuk bakımı gibi hissediyorum. Hiç bı rahatlaticak faaliyet olmadığı için hayatımda. Bu rutin işler bile artk çok büyük bi yük gibi geliyor.