- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 33
Canım anca yazdım ya seninkide az yiyo ama anneanne de kg aldı demek ki yumurta yemiyo yerse anca sarısını onuda top top dye yer kuruyemiş seçiyo antep fıstığı sever geçen hurma aldım günkurusu incir falan yemediKız bunlar azsa ben ölem.
Bugün sabah 2 omlet yemiş ki normalde aala yenez,doğduğundan beri bugun istemiş. 1 muz 1 elma 1 kase aycekirdeği akşam da 4 yk erişte ceyrek havuç rendesi, 1 biberon süt ve yatış.
18:00 de akşam yemeği yedirecekmişim 20:00 de çorba yedirecekmişim 21:00 de yatacakmış30 dk geç uyuyunca ne oluyor onu çözemiyorum sordum cvp yok
Kuzumu boluya bıraktım, ilk kez ayrı uyuyacağızbir de 3 gündür ateşli kuzum
1 hafta duracaklar, hafta sonu gelecwkler inşallahDurur canım ama kaç gün durcak bende işe başlamadan çok hastaydım annemde kaldı o gece saolsun baktı sıkıntı olmaz inş
Ayyy kıyamamm durur mu ki o kadar1 hafta duracaklar, hafta sonu gelecwkler inşallah
Emil de öyle diyordu, yumurta ywmiyorsa çorbada krepte ver yiyorsa sorun yok,Sen biraz disiplinli yetiştiriyosunmesela banada uyku saati hiç farketmez kaçta uyursa genelde 9 9 buçukta uykusu geliyo kendi istiyo ondan sana ayar olmuş gibi çok bilyosun ama çocuğun bak zayıf diye içinden geçirmediyse bende bişey bilmiyorum takılma sen mesela ben gittim diyetisyene günlük peynir yumurta yiyecek yemiyosa kek börek olarak vücuda girecek kuruyemişi akşam yemekten sonra ver tok tutar dedi
Durduğu kadarAyyy kıyamamm durur mu ki o kadar
Canım ocean kullanıyoruz biz . Haftada 3 gün dedi doktoru ben her gün veriyorumCanım anca yazdım ya seninkide az yiyo ama anneanne de kg aldı demek ki yumurta yemiyo yerse anca sarısını onuda top top dye yer kuruyemiş seçiyo antep fıstığı sever geçen hurma aldım günkurusu incir falan yemedikg su daha 10700 yeni oldu tuçe sen hangini kullanıyosun balık yağı etiket yapamadım okursan yazarmısın
Benimki kuruyemiş konusunda uzmanSen biraz disiplinli yetiştiriyosunmesela banada uyku saati hiç farketmez kaçta uyursa genelde 9 9 buçukta uykusu geliyo kendi istiyo ondan sana ayar olmuş gibi çok bilyosun ama çocuğun bak zayıf diye içinden geçirmediyse bende bişey bilmiyorum takılma sen mesela ben gittim diyetisyene günlük peynir yumurta yiyecek yemiyosa kek börek olarak vücuda girecek kuruyemişi akşam yemekten sonra ver tok tutar dedi
Yaaa çok geçmiş olsunDurduğu kadardedesi aşkı, o varken durur diye düşünüyorum, beni seviyormusun diye soruyoruz, hayır dedemi seviyorum diyor
Sen bal mısın diyoruz, hayır ben dedemin lekel (şeker) kızıyım diyor.
Dede varken akan sular duruyor yani
Bilmiyorum cnm ,yarın gidecekler doktoraYaaa çok geçmiş olsunneyi vardı neden ateşliydi yavrum
Bizim bebe 7-.8. Aydan beri yer yatağında yatıyor, neredeyse 1 senedir de ablasıyla aynı odada ikea kura bed de yatıyor, ranza yaptık altta ipek üstte abla yatıyor.Ay kızlar ya birşey danışacağım size . Şimdi biz tayini uzatmak istedik eğer kabul olmazsa 2022 temmuzda tayine gideceğiz . Eğer kabul görürse 2023 Temmuzda . Oğlanım beşiğinden kurtulmaya karar verdim ben . 70*140 cm ve ben yanına uzanamıyorum dar oluyor artık . Ben mıckey benim bebe . Çocuk uykuya dalarken bana 40 kere çarpıyor gece de her yerim ağrıyor onun yanına uzanınca . Baza almak istiyorum. Eğer tayin durumu kabul olursa gitmezsek hemen almak istiyorum. Kenarına da katlanır korumalar trendyolda da gördüm onlardan almak istiyorum . Sorun olmaz diye düşünüyorumsizde durum nasıl
Bizimki de şuan beşiğin içinde ama yer yatağı gibi tamamen yerde içindeki yatağı çok ince oda beni zorluyor . Gece yanına çağırıyor yatıyorum biraz ama zorlanıyorum dar . Bende baza alayım dedim hem altını da kullanırımBizim bebe 7-.8. Aydan beri yer yatağında yatıyor, neredeyse 1 senedir de ablasıyla aynı odada ikea kura bed de yatıyor, ranza yaptık altta ipek üstte abla yatıyor.
Katlanır korkulukları kullanan arkadaşım vardı, sorun yaşamadılar.
Ben baza sevmiyorum, çocuga çocuk yatağı olmalı gibi geliyor, böyle seveceği içine sindireceği, belki de çocuklar benim gibi düşünmüyordurBizimki de şuan beşiğin içinde ama yer yatağı gibi tamamen yerde içindeki yatağı çok ince oda beni zorluyor . Gece yanına çağırıyor yatıyorum biraz ama zorlanıyorum dar . Bende baza alayım dedim hem altını da kullanırım
Bence şuan ipeğin umurunda değil aynı şekilde benim oğlanındaBen baza sevmiyorum, çocuga çocuk yatağı olmalı gibi geliyor, böyle seveceği içine sindireceği, belki de çocuklar benim gibi düşünmüyordurbelki de çocuklar için hiç önemi yoktur, bilemiyorum.
Bizimki büyüyyen beşikte ben de artık onu büyütmeyi düşünüyorum. Büyütüp senin dediğin gibi çıkan korkuluklardan takmayı düşünüyorumAy kızlar ya birşey danışacağım size . Şimdi biz tayini uzatmak istedik eğer kabul olmazsa 2022 temmuzda tayine gideceğiz . Eğer kabul görürse 2023 Temmuzda . Oğlanım beşiğinden kurtulmaya karar verdim ben . 70*140 cm ve ben yanına uzanamıyorum dar oluyor artık . Ben mıckey benim bebe . Çocuk uykuya dalarken bana 40 kere çarpıyor gece de her yerim ağrıyor onun yanına uzanınca . Baza almak istiyorum. Eğer tayin durumu kabul olursa gitmezsek hemen almak istiyorum. Kenarına da katlanır korumalar trendyolda da gördüm onlardan almak istiyorum . Sorun olmaz diye düşünüyorumsizde durum nasıl
Dar alanda yatmak çok zor oluyor ya dönüyor çarpıyor uykuya dalması daha geç oluyor vs vsBizimki büyüyyen beşikte ben de artık onu büyütmeyi düşünüyorum. Büyütüp senin dediğin gibi çıkan korkuluklardan takmayı düşünüyorum