- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 33
Abiye abüüüü diyor hayali abi ve ablası var
Benimkide abisine mum söktürüyo ya çok fena oğluma doğum günü hediyesi armut koltuk aldı dayısı tabi miniğede aldı bildiğin keyif yapıyo ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abiye abüüüü diyor hayali abi ve ablası var
Az diyecek kesin mama verebilir içi kalori yüklü günde 1 şişe içir diyecekÇok az hemde biliyorum ama yemeyen çocuk kırk takla da atsan yemiyo doktor ne diyecek bakalım
Senin kız keyifçi hahahahaBenimkide abisine mum söktürüyo ya çok fena oğluma doğum günü hediyesi armut koltuk aldı dayısı tabi miniğede aldı bildiğin keyif yapıyo ya
Bence az yiyor hemde baya az nehir yaaaa
Kız bunlar azsa ben ölem.Çok az hemde biliyorum ama yemeyen çocuk kırk takla da atsan yemiyo doktor ne diyecek bakalım
Senin kız su içse yarayanlardan mı acabaKilosu da 12.5 ama. Annem bakmaya başlayınca çocuk 1 ayda 2.5 kg aldı yanakları tombullaştı. Ama meyve ve kuruyemiş makarna dışında yediği bir şey yok.
Ya ne bakıyorsun onlara, aç falan değil, kimi çocuk uyanır kimi uyanmaz. Bu kadar. Sadece açlık değil ki terler üşür susar yorgundur anneyi babayı özlemiştir, oyına doymamıştır, yada sadece canı istemiştir.Kızlar yaaaa bugün inanılmaz sinir oldum . Benim oğlan gece uyanıyor mesela annneeee gidiyorum yanına elini tutturup dönüp uyuyor veya köpeği ver ineği ver diye birşeyler istiyor öyle uyuyor . Bir arkadaşımın oğlu 31 aylık emmeyi bırakınca gece kesintisiz uyumaya başlamış . Arkadaşım diyor ki senin çocuk aç ondan gece uyanıyor . Ben niye çocuğu erkenden uyutuyormuşum 20:30 çok erkenmiş
Ben zorlamıyorum ki yaaa dün gerçekten ilk kez çok oynadık ve morali çok iyiydi yoruldu hatta geç kaldık yatağa girmeye benim yastığımı istedi ona ağladı huzursuzluk çıkarttıYa ne bakıyorsun onlara, aç falan değil, kimi çocuk uyanır kimi uyanmaz. Bu kadar. Sadece açlık değil ki terler üşür susar yorgundur anneyi babayı özlemiştir, oyına doymamıştır, yada sadece canı istemiştir.
Çocuk 20.30 da uyur, ben robot gibi 8.30da uyutmasam da çoğu gün 7.30 -9.30 arasu uyutuyorum
Asla yok bence, eline koluna sağlık, sen artık kendine haksızlık etmeyi bırak canım. Sen çocuguna gayet iyi bakıyorsun.Yemekten kalktıktan 1 saat sonra yoğurtlu filan bir mama yapmam lazımmış yesin ki uyanmasınmış. Kendi oğlu akşam yemeğinden 2 saat sonra çorba içip öyle uyuyormuş geceleri hiç uyanmıyormuş Öğlen 1.5 ta uyuyormuş 3 saat uyuyormuş sonra 21:30 da uyuyormuş gece. Bizim düzen şöyle kızlar
08:30 sabah kahvaltı
Arada kuruyemiş yiyor
11:30 çorba veya bir önceki akşamdan kalan ana yemek
12:30 öğlen uykusu
14:00 kalkıyor
15:00 te yoğurt makarna , Puding, muhallebi , pankek Gibi birşey ( genelde yemek istemiyor bu öğün sırf yemeğe kadar aç kalmasın huzursuz olmasın diye zorluyorum yesin )
Sonra canı isterse dolabı açar birşey yemek ister meyve mesela
18:30 akşam yemeğe oturuyoruz 19:00 da kalkıyoruz ancak
Sonra tepsiye elma mandalina kefir ve kuruyemiş kurabiye koyuyorum eşimle odasına gidiyor ne kadar ne yemek isterse yiyor .
20:00 de yatağa giriyoruz kitap okuyup sohbet ediyoruz 20:30 da uyuyor .
Bu düzende bir gariplik mi var yaaaa
2 yaşındaki bebe açlıktan uyanmaz şekerim ya yok anlatamıyorum ben . Ben benim oğlumun nasıl yemediğini gelip burada hep anlatıyordum uykuyu red ettiği dalamadığı günler oldu anlattım . Günde 2 kere sokağa çıkıyoruz oynuyoruz yoruluyor uykusu gelen çocuğu neden zorla tutayım ben anlamadım salak mıyım çocuk uyusun ki bende bi duş alayım iki satır okuyayım vs vs . 18:00 de akşam yemeği yedirecekmişim 21:00 de yatacakmış 20:00 de çorba yedirecekmişimAsla yok bence, eline koluna sağlık, sen artık kendine haksızlık etmeyi bırak canım. Sen çocuguna gayet iyi bakıyorsun.
Benimki hiç bir yemiyor akşam sofraya bile oturmıyor ama gece uyanmıyor, onun yerine ablası uyanır
Bak geçen öğlen uykusunu red etmiş ( ki bence sabah geç kalktı çocuk onu hiç söylemiyor kadın ) 16:00 da öğlen uykusuna yatmış 18:00 de kalkmış 22:30 da geri uyumuş bak benim oğlum kessen uyumazdı o saatte yenidenAsla yok bence, eline koluna sağlık, sen artık kendine haksızlık etmeyi bırak canım. Sen çocuguna gayet iyi bakıyorsun.
Benimki hiç bir yemiyor akşam sofraya bile oturmıyor ama gece uyanmıyor, onun yerine ablası uyanır
Reflüyü engellemek için 1 saat önce mi yemeği kesiyorduk gölgetuce_tuce çocukları böyle sınıflandırmak istemem ama arkadaşının kolay bir çocuğu var. Bir de yatmadan önce yemek yemesi ilerde reflüye gastrite sebep olabilir. Senin düzenin gayet iyi hiç takılma böyle yorumlara ağzı olan konuşuyor işte
Evet canım bir de emerek uyutmamak gerek ama ben malesef orda hata yaptım yakında bırakıcaz inşallah onu daReflüyü engellemek için 1 saat önce mi yemeği kesiyorduk gölge
18:00 de akşam yemeği yedirecekmişim 20:00 de çorba yedirecekmişim 21:00 de yatacakmış 30 dk geç uyuyunca ne oluyor onu çözemiyorum sordum cvp yokEvet canım bir de emerek uyutmamak gerek ama ben malesef orda hata yaptım yakında bırakıcaz inşallah onu da
He de geç. Her çocuk farklı seninki 20.30da uyur benimki 9da. Akşam iyi yediyse bence hiö gerek yok tekrar çorbaya18:00 de akşam yemeği yedirecekmişim 20:00 de çorba yedirecekmişim 21:00 de yatacakmış 30 dk geç uyuyunca ne oluyor onu çözemiyorum sordum cvp yok