2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Kız bunlar azsa ben ölem.
Bugün sabah 2 omlet yemiş ki normalde aala yenez,doğduğundan beri bugun istemiş. 1 muz 1 elma 1 kase aycekirdeği akşam da 4 yk erişte ceyrek havuç rendesi, 1 biberon süt ve yatış.
Canım anca yazdım ya seninkide az yiyo ama anneanne de kg aldı demek ki yumurta yemiyo yerse anca sarısını onuda top top dye yer kuruyemiş seçiyo antep fıstığı sever geçen hurma aldım günkurusu incir falan yemedi😏 kg su daha 10700 yeni oldu tuçe sen hangini kullanıyosun balık yağı etiket yapamadım okursan yazarmısın

18:00 de akşam yemeği yedirecekmişim 20:00 de çorba yedirecekmişim 21:00 de yatacakmış 😁 30 dk geç uyuyunca ne oluyor onu çözemiyorum sordum cvp yok 😁

Sen biraz disiplinli yetiştiriyosun🤣mesela banada uyku saati hiç farketmez kaçta uyursa genelde 9 9 buçukta uykusu geliyo kendi istiyo ondan sana ayar olmuş gibi çok bilyosun ama çocuğun bak zayıf diye içinden geçirmediyse bende bişey bilmiyorum😂😂takılma sen mesela ben gittim diyetisyene günlük peynir yumurta yiyecek yemiyosa kek börek olarak vücuda girecek kuruyemişi akşam yemekten sonra ver tok tutar dedi

Sen biraz disiplinli yetiştiriyosun🤣mesela banada uyku saati hiç farketmez kaçta uyursa genelde 9 9 buçukta uykusu geliyo kendi istiyo ondan sana ayar olmuş gibi çok bilyosun ama çocuğun bak zayıf diye içinden geçirmediyse bende bişey bilmiyorum😂😂takılma sen mesela ben gittim diyetisyene günlük peynir yumurta yiyecek yemiyosa kek börek olarak vücuda girecek kuruyemişi akşam yemekten sonra ver tok tutar dedi
Emil de öyle diyordu, yumurta ywmiyorsa çorbada krepte ver yiyorsa sorun yok,

Emili çok arıyorum, livde biri ne gittim hiiiç beğenmedim, sağlık ocağı doktoru daha ilgiliydi.

Ayyy kıyamamm durur mu ki o kadar
Durduğu kadar😂 dedesi aşkı, o varken durur diye düşünüyorum, beni seviyormusun diye soruyoruz, hayır dedemi seviyorum diyor😂
Sen bal mısın diyoruz, hayır ben dedemin lekel (şeker) kızıyım diyor.
Dede varken akan sular duruyor yani😂😂

Canım anca yazdım ya seninkide az yiyo ama anneanne de kg aldı demek ki yumurta yemiyo yerse anca sarısını onuda top top dye yer kuruyemiş seçiyo antep fıstığı sever geçen hurma aldım günkurusu incir falan yemedi😏 kg su daha 10700 yeni oldu tuçe sen hangini kullanıyosun balık yağı etiket yapamadım okursan yazarmısın
Canım ocean kullanıyoruz biz . Haftada 3 gün dedi doktoru ben her gün veriyorum😄 doktoru dinlemeyip

Benimki kuruyemiş konusunda uzman😄 yiyor akşam sabah sürekli . Onun oğlu da zayıftı sonradan almış biraz . Ayrıca çocuk kendi isteği ile yiyormuş . Benim oğlana akşam yemekten sonra çorba yedirmeye çalışsam yüzüme tükürür . 19:00 da masadan kalkan çocuğa ne zaman çorbaveya yoğurtlu mama ( öyle diyor ) yedirip Kaçta uyuyacağım ki matematiğim almıyor 😂 kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş sanırım o hesap .ayrıca da bebesi sürekli hasta biri bitiyor diğeri başlıyor evden çıkarmıyor güya . Bağışıklığı düşük demekki ki geçmeyen bir hastalığı oluyor 😨

Son düzenleme:
Durduğu kadar😂 dedesi aşkı, o varken durur diye düşünüyorum, beni seviyormusun diye soruyoruz, hayır dedemi seviyorum diyor😂
Sen bal mısın diyoruz, hayır ben dedemin lekel (şeker) kızıyım diyor.
Dede varken akan sular duruyor yani😂😂
Yaaa çok geçmiş olsun 😔 neyi vardı neden ateşliydi yavrum

Ay kızlar ya birşey danışacağım size . Şimdi biz tayini uzatmak istedik eğer kabul olmazsa 2022 temmuzda tayine gideceğiz . Eğer kabul görürse 2023 Temmuzda . Oğlanım beşiğinden kurtulmaya karar verdim ben . 70*140 cm ve ben yanına uzanamıyorum dar oluyor artık . Ben mıckey benim bebe . Çocuk uykuya dalarken bana 40 kere çarpıyor gece de her yerim ağrıyor onun yanına uzanınca . Baza almak istiyorum. Eğer tayin durumu kabul olursa gitmezsek hemen almak istiyorum. Kenarına da katlanır korumalar trendyolda da gördüm onlardan almak istiyorum . Sorun olmaz diye düşünüyorum 🤔 sizde durum nasıl

Ay kızlar ya birşey danışacağım size . Şimdi biz tayini uzatmak istedik eğer kabul olmazsa 2022 temmuzda tayine gideceğiz . Eğer kabul görürse 2023 Temmuzda . Oğlanım beşiğinden kurtulmaya karar verdim ben . 70*140 cm ve ben yanına uzanamıyorum dar oluyor artık . Ben mıckey benim bebe . Çocuk uykuya dalarken bana 40 kere çarpıyor gece de her yerim ağrıyor onun yanına uzanınca . Baza almak istiyorum. Eğer tayin durumu kabul olursa gitmezsek hemen almak istiyorum. Kenarına da katlanır korumalar trendyolda da gördüm onlardan almak istiyorum . Sorun olmaz diye düşünüyorum 🤔 sizde durum nasıl
Bizim bebe 7-.8. Aydan beri yer yatağında yatıyor, neredeyse 1 senedir de ablasıyla aynı odada ikea kura bed de yatıyor, ranza yaptık altta ipek üstte abla yatıyor.
Katlanır korkulukları kullanan arkadaşım vardı, sorun yaşamadılar.

Bizim bebe 7-.8. Aydan beri yer yatağında yatıyor, neredeyse 1 senedir de ablasıyla aynı odada ikea kura bed de yatıyor, ranza yaptık altta ipek üstte abla yatıyor.
Katlanır korkulukları kullanan arkadaşım vardı, sorun yaşamadılar.
Bizimki de şuan beşiğin içinde ama yer yatağı gibi tamamen yerde içindeki yatağı çok ince oda beni zorluyor . Gece yanına çağırıyor yatıyorum biraz ama zorlanıyorum dar . Bende baza alayım dedim hem altını da kullanırım

Bizimki de şuan beşiğin içinde ama yer yatağı gibi tamamen yerde içindeki yatağı çok ince oda beni zorluyor . Gece yanına çağırıyor yatıyorum biraz ama zorlanıyorum dar . Bende baza alayım dedim hem altını da kullanırım
Ben baza sevmiyorum, çocuga çocuk yatağı olmalı gibi geliyor, böyle seveceği içine sindireceği, belki de çocuklar benim gibi düşünmüyordur😂 belki de çocuklar için hiç önemi yoktur, bilemiyorum.

Ben baza sevmiyorum, çocuga çocuk yatağı olmalı gibi geliyor, böyle seveceği içine sindireceği, belki de çocuklar benim gibi düşünmüyordur😂 belki de çocuklar için hiç önemi yoktur, bilemiyorum.
Bence şuan ipeğin umurunda değil aynı şekilde benim oğlanında 😃 ilerde umurlarında olma ihtimali çok yüksek ama 😁 eşim öyle diyor 😆 benim bebemin şuan hayattaki tek amacı 2 yaş ergenliğini dolu dizgin yaşamak 😄 bugün akşam kefir bardağını yıkadım diye yere yattı ağlıyor bende konuştum hala aynı kalktım içeri gittim sessizce içeri geldi 😁😁 gece uyanıp ineğim köpeğim bebeğim diye ağlıyor tutturuyor gecenin köründe

Bizimki büyüyyen beşikte ben de artık onu büyütmeyi düşünüyorum. Büyütüp senin dediğin gibi çıkan korkuluklardan takmayı düşünüyorum

X