2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232

Eklentiler

• D7E3A63F-D74D-4558-8BFC-5270D3B15430.jpeg
    D7E3A63F-D74D-4558-8BFC-5270D3B15430.jpeg
    141,1 KB · Görüntüleme: 35
Bu da benim testim kızlar.2016 Temmuz anneleri topiğindeydim.çok güzel arkadaşlıklarımız oldu.birbirimize gidip geliyoruz :) şimdi kısmetse Aralık annesi olucam.ilk idrar testi yaptım battan 2 gün önce sonra kan verdim.43 çıktı.dün tekrar idrar testi yaptım koyulaşmış çizgi.demekki değerim yükselmiş diyorum.şuan 4 haftalık gösteriyor 6 haftalıkken doktora gitmeyi planlıyorum:)
hayırlı olsun arkadasım. saglıkla kucagına al ınsallah

canım bat 30 mart bugun kan vermek zorunda kaldm. idrar yolları enfeksıyonu ıcın doktora gıttım antıbıyotk verecektı doktor .hamıle olabılırım deyınce kan testı ıstedı 2 saate cıkar.
Güzel haberlerini bekliyoruz bu arada çıkmazsa da umutsuzluğa kapılma ben 7 gün önce antibiyotikten dolayı test yaptırmak zorunda kalmıştım çıkmamıştı ama şimdi hamileyim

Yaa açıkçası hesaplamaları pek anlamıyorum bebeği görmeden keseyi görüyor diyelim ki doktor diyo 5 haftalık aradan 2 hafta daha geçiyo gidiyosun bebek görünüyo diyo ki 5 hafta 2 günlüksün gibi..
Teorik olarak yaptıkları, son adet gününüzü baz almak. Yani örneğin son adet tarihiniz 18 şubatsa, bugün itibariyle bebeğiniz tam 5 haftayı doldurdu. Bütün kaynaklar bu şekilde hesaplıyor. :nazar:

Oyle deme teslimiyet onemli rabbimin vardir bir bildigi.. oyle ya da boyle gebe kalabiliyorsun bu onemli kaldi ki daha net degil ne oldugu gorulmeyebilir benim.5 6 gun gectiginde goremedi bir hafta sonra gel dedi rahimde gormemiz lazim dedi gittim keseyi gorduk. Ne dedi tam olarak sana.
bak mesela bu :)))

X