Yok canım gecikmedi adet günü yaptım.ilk testi de adetten 2gün önce yapmıştım onu da buraya attım şimdiregl gecikti mi bu testte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım gecikmedi adet günü yaptım.ilk testi de adetten 2gün önce yapmıştım onu da buraya attım şimdiregl gecikti mi bu testte
Teşekkür ederimhayırlı olsun :)
Gözün aydın hayırlı olsunSelam kızlar nihayet kan testi sonucumu öğrendim cuma vermiştim bugün çıktı 722 cumartesi randevu aldım gitmişken keseyi de göreyim diye umarım herşey yolunda gider
hayırlı olsun arkadasım. saglıkla kucagına al ınsallahBu da benim testim kızlar.2016 Temmuz anneleri topiğindeydim.çok güzel arkadaşlıklarımız oldu.birbirimize gidip geliyoruz :) şimdi kısmetse Aralık annesi olucam.ilk idrar testi yaptım battan 2 gün önce sonra kan verdim.43 çıktı.dün tekrar idrar testi yaptım koyulaşmış çizgi.demekki değerim yükselmiş diyorum.şuan 4 haftalık gösteriyor 6 haftalıkken doktora gitmeyi planlıyorum:)
canım gözünüz aydın. saglıkla kucagına al ınsallah.Selam kızlar nihayet kan testi sonucumu öğrendim cuma vermiştim bugün çıktı 722 cumartesi randevu aldım gitmişken keseyi de göreyim diye umarım herşey yolunda gider
canım bat 30 mart bugun kan vermek zorunda kaldm. idrar yolları enfeksıyonu ıcın doktora gıttım antıbıyotk verecektı doktor .hamıle olabılırım deyınce kan testı ıstedı 2 saate cıkar.limoncicegi41 senin bat tarihin neydi hadi seni bekliyorum :)
ayyy hadi inşallahhh güzel haberler bekliyorum :)) geçmiş olsun canımmcanım bat 30 mart bugun kan vermek zorunda kaldm. idrar yolları enfeksıyonu ıcın doktora gıttım antıbıyotk verecektı doktor .hamıle olabılırım deyınce kan testı ıstedı 2 saate cıkar.
Tskler cnm amincanım gözünüz aydın. saglıkla kucagına al ınsallah.
aaa küstüm beni beklemiyo musunnlimoncicegi41 senin bat tarihin neydi hadi seni bekliyorum :)
Güzel haberlerini bekliyoruz bu arada çıkmazsa da umutsuzluğa kapılma ben 7 gün önce antibiyotikten dolayı test yaptırmak zorunda kalmıştım çıkmamıştı ama şimdi hamileyimcanım bat 30 mart bugun kan vermek zorunda kaldm. idrar yolları enfeksıyonu ıcın doktora gıttım antıbıyotk verecektı doktor .hamıle olabılırım deyınce kan testı ıstedı 2 saate cıkar.
ikinci olacak nasipse çok zaman olmadı yani zamanı neyse o zaman olsun artık :)Hiç belli olmaz gerçekten beklemediğin bir anda oluverir.İnşallah hayırlı haberler verirsin bize.ne zamandır bekliyorsun
:))) heyecanla hem kendmın hemde burdakı herkesten guzel haberler duymayı beklıyorum.aaa küstüm beni beklemiyo musunn
çok mu silik ben mi göremedim acabaYok canım gecikmedi adet günü yaptım.ilk testi de adetten 2gün önce yapmıştım onu da buraya attım şimdi
ya valla bende heyecanlandım şimdi, bata 4 gün var ne yapsamGüzel haberlerini bekliyoruz bu arada çıkmazsa da umutsuzluğa kapılma ben 7 gün önce antibiyotikten dolayı test yaptırmak zorunda kalmıştım çıkmamıştı ama şimdi hamileyim
bat ne zamandı:))) heyecanla hem kendmın hemde burdakı herkesten guzel haberler duymayı beklıyorum.
Teorik olarak yaptıkları, son adet gününüzü baz almak. Yani örneğin son adet tarihiniz 18 şubatsa, bugün itibariyle bebeğiniz tam 5 haftayı doldurdu. Bütün kaynaklar bu şekilde hesaplıyor.Yaa açıkçası hesaplamaları pek anlamıyorum bebeği görmeden keseyi görüyor diyelim ki doktor diyo 5 haftalık aradan 2 hafta daha geçiyo gidiyosun bebek görünüyo diyo ki 5 hafta 2 günlüksün gibi..
inşallah canım hayırlısıyla:) senin bat kaç evet? beraber bekliyoruz burada:) belki Aralık annesiyiz deyi:))) heyecanla hem kendmın hemde burdakı herkesten guzel haberler duymayı beklıyorum.
aaa ama ben senin hamiş olduğunu sanmıştım önceki mesajlara bakayım kafam karıştı şimdi :)aaa küstüm beni beklemiyo musunn
ayy inşallahh yok canım ben de bat bekleyenlerden bir umut Aralık olur diye saf tutanlardanaaa ama ben senin hamiş olduğunu sanmıştım önceki mesajlara bakayım kafam karıştı şimdi :)
bak mesela bu :)))Oyle deme teslimiyet onemli rabbimin vardir bir bildigi.. oyle ya da boyle gebe kalabiliyorsun bu onemli kaldi ki daha net degil ne oldugu gorulmeyebilir benim.5 6 gun gectiginde goremedi bir hafta sonra gel dedi rahimde gormemiz lazim dedi gittim keseyi gorduk. Ne dedi tam olarak sana.