2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232

aynı benim deli bugün dışarı çıktık hepimiz iyi giyimliyiz minnak altında kötü bir tayt üstünde dün banyodan sonra üşür diye annemin giydirdiği uzun kol zıbınla gezdik sosyetik yerde herkes baktı bize demişlerdir nasıl giydirmiş diye ayakkabı takıntısı bizde de var bi tane önü kapalı plastik terlik gibi bişeyler oluyoya ondan var asla çıkarmıyo ayağından gece bazen uykudan uyanıyo kı diyo ayakkabıya ağlıyo oturuyo kıııı diye geçenlerde gece ayakkabıyla yatırdığımı biliyorum benimki istisna dışı ama durum bu

Toz olan değil mi canım ben oğlumda kullanmıştım olmazsa şimdi de deneyim zaten doğal iyi aklıma getirdin tuce_tuce
Diş için mi bu yeni doktorun verdiği birde o toz tetagil var ikisini birlikte kullanıyoruz nehir . Köpek dişleri bu durumda şuan alt ve üst

Eklentiler

• image.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 24
  • 1CC6A4F3-2718-4022-9982-E830CB22CBE4.png
    403,4 KB · Görüntüleme: 21
  • CA4A946A-88E8-4679-94B2-BEAF1DA18D05.jpeg
    27,5 KB · Görüntüleme: 29
Benim oğlan aşırı temiz aşırı düzgün üzerine 1 damla birşey değse anında değiştirtiyor . Ev çok sıcak ve e bebekten aldığım beyaz badileri giydiriyorum 10 badi var günde 5 badi değişiyor . Şuan yaşadığımız şehirde su kıtlığı başladı kuraklık var suları sürekli kesiyorlar 2 gündür akşamları sabaha kadar su gidiyor . Makinada oğlanın badiler kaldı yarına 3 badi var sabah ağlar artık sıcakta evde şort tişört giydiririm bugün ilk kez kum havuza götürdük kuma girince elleri kirlendi diye şoka girdi kadın gülüyor benim oğlana zorla ellerini ıslak mendille sildirdi sonra yine kum dışarı çıkarken de seçenek sunuyorum dolaptan askıları alıyorum seç diyorum kendi seçiyor öyle giyiniyor . Ayakkabı olayı karışık ilk kez instragdam ayakkabı aldım çocuğa daha doğrusu oradan beğendim sayfanın internet sitesinden aldım numara doğru vermeme rağmen benim oğlanın ayağı çok etli ve taraklı olduğu için küçük geldi mecbur kaliteli giymesi lazım anladık Adidas’a gittik oradan da beğendiremedik ne olacak bilmiyorum Evdeki ayakkabıyı eşim genişlettirdi ayağına ağlayarak giydirdik yerlerde süründü bi saniye basmadı çıkartıp kafamıza atıyor

Canım benimkide öyle takıntılı bi damla bişey dökülsün cici cici diye ağlar, kum olayınada takık bu sene iki tatil yaptık ilkinde ne bastı ne dokundu ben kum oynar diye hayal etmiştim, ikincisinde yine bastı ıslak olan kuma ama elleri kum olunca ağladı her seferinde yıkadı çok zor oluyo öyle çocukta insanı yoruyo mesela ayakkabısından kum girince olduğu yerde kalıyo illa temizletiyo değişik huylar geçer heralde

Tabiki geçmeyecek

Ya kıyamam benimkininde böyle çok bekledi hatta diyodumya tam ucunda bi patlamadı diye ne kadar zor oluyor
Ayın 19 undan beri böyle duruyor nehir ya Sabah baktım sanırım çıkmış artık . Bizim çocuklar zor çıkarıyorlar

Her yeni gün bi umut azılar daha da berbat inş kolay atlatırsınız bende diş toplarını kullanıyorum belki rahatlatır
Valla bizim en kötü ön 2 diş çıktığı için artık gerisiı kolay gelmeye başladı küçük azılar mesela kolaydı dedim kendi kendime

Tadı nasıl içermi ki penolopeden keçiboynuzu pekmezi aldım içmiyo
Tadı bence güzel şeftali suyu gibi oğlum da gönüllü içmiyor. Üst üste çok şurup içti son zamanlarda tek onu içse alışırdı belki

Kızlar bizde emzirme olayı bitti mecbur tiksindirme olaylarına girdim acil bıraktık ama uyumuyor gündüz uykusunu bırakmak üzere bebek arabasında uyuttum iki gündür gezdirip uyutuyorum bugünde sabah arabada uyudu oğlumu bırakmak için çıkmıştım tüm gün ayakta bakalım nasıl çözüm bulacam ben

Bizde de emzirme bitince öyle olmuştu hala ara ara oluyor ve her gece 3.30 4.00 arasi uyanıyor ya acıkıyor ya da meme için ağlıyor 5 dakika sonra geri uyuyor. Ama hala akli memede.

Kızlar oğlum dün gece ateşlendi cumartesi akşam klimadan üşüttüğünü düşündüm o yüzden ateşlendi zannettim . Sabaha kadar kontrol ettim 37.5-38 hep böyle devam etti . Sabah zor kahvaltı yaptırdım oda yarısını ancak . Öğleden sonrada kontrole gittik doktor muayene etti diş sıkıntısından dedi . Ama inanılmaz kötü bir saniye susmuyor ve durmuyor sürekli hıh hıh söyleniyor ağlıyor . Üst köpek dişi cuma akşam patlamış alt 2 köpek dişi şiş üstteki de sanırım onu göremedim tam doktor da göremedi hiç benim bebe öyle bir ağladı ki doktor kusacak diye korktu çıkan dişe bakamadı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…