2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Onun kızı aynı benim bebekliğim Babannem anneme yoğurt yedir uyusun dermiş hahaha

Hiçbi şekilde yediremiyorum yoğurt yese keşke ne süt ne yoğurt nede peynir diyorumya daha 9.5 kg uykuya direniyo değişik bi çocuk ya doğduğunda da uyumazdı nasıl doğarsa öyle ilerliyo bakalım ömür boyu böyle olacak değilya diye kendimi rahatlatıyorum

Canım ben normal kan değerlerine hep baktırdım diyorumya en son aralık gibi baktırdım ilaç kullandık ocean kan damlası ve b12 sonra kontrole götürdüm yükselmiş elindekini bitirene kdar devam et sonra bırak dedi ekstra d vitamini dışında da vitamin öneren olmadı bende anlamıyorum benim götürdüğüm doktoru bıraktım sigortam bitince çokda götürmedim zaten hep huysuzdu biliyosun şimdide gündüZ uyumuyo onu çözemiyorum gece bi şekilde uyuytuyorum 20 :30 da uyutuyorum sabahta 7 de kalkıyo genel olarak ama gece mesela 1 saat ayaktaydı azılardan heralde ağrısı var gibi

İnş ondandır canım ve geçer şu huysuzluğu yoksa ben delirecem oğlum melekmiş onu anladım uyansada emer döner arkasını yatardı gün içinde de mızmız olsada böyle deli değildi ikinciyi yapmayın

Yapmayacağım zaten inşallah sürpriz falan olmaz

Hayret ediyorum valla nehir ya illa çocuğun depoları böyle düşsün birşeyleri sonra kullansınlar diye bekliyor bazı doktorlar . Bunu ben hamileykende yaşadım illa tüm depolar bitsin sonra doldururuz kafasına giren bir doktoru bu yüzden bırakmıştım . Çocuk sanki ne yiyor içiyorsa depoları düzgün olsun herşey birbirini tetikliyor sizin durumda . Yemiyor depoları boş huzursuz
Diş çıkarıyor huzursuz
Uykusuz huzursuz beynim yandı valla . Nutrigen diye bir takviye var yorumları çok iyi sanırım gölgenin oğluna da doktor önermişti yanlış mı hatırlıyorum ? Ama ben ondan alacağım bağışıklık güçlendiriyormuş ve iştah açıyormuş yorumları çok iyi . Oğlum geçen doktora gittiğimizde doktor söyledi 3 köpek dişi aynı anda çıkıyor çok zor diye . Ki bizim durum malum en basit dişleri bile çok zor çıkmıştı . Bi sprey jel verdi tetagil zaten kullanıyorduk . Spreyi tam dişlerinin üzerine denk getiriyorum biraz zor oluyor ama geceleri iyi şuan çok şükür . Aşırı kötü zamanları geçti .

Ay evet senle ben ne çektik dişten inş kolayca çıkarır bizim son 2 ama bi gelemedi

Bende almak istiyorum yorumlarını okumuştum herkes çok memnundu iştahta işe yaradığı söyleniyordu cidden doğru mu acaba
Doğru bizde de yaradı bence. Kullanmaya başladıktan sonra düzeldi iştahınız biraz. Ama tabi biz bi de kan şurubu kullandık onun da etkisi vardır

Kızlar çok dertliyim oğlum hiç bir ayakkabıyı beğenip giymiyor . İlk adımı viccodan almıştım onu giyindi severek sonra aynı markadan sandalet aldım görünce bile elimi itti giydirmedim sonra zorla ağlayarak giydirdim birkaç kere zorla giydirince düştü o öylece kaldı hiç giyinmedi . Crocs muadili bir marka buldum ondan aldım şuan onu giyiniyor . Ama hava serinleyecek diye spor ayakkabı aldım onu görünce denemeden kaldırıp attı asla giydirmiyoruz . Bugün mağazaya gittik kendi seçsin diye hiç birini denemek istemedi ağladı kendini yerlere attı adamlar şoka girdiler almadan çıktık Dışarı çıkacağız diye bi şort tişört verdim eşim giydirsin diye bu sefer şortu sevmemiş tişört giymiş şortu fırlattı giyinmedi . Ergen ergen hareketler öğlen çorbasını zor yedirdim öğleden sonra dışarı çıkacağız çıkmadan yoğurt yiyecek tam 20 dk uğraştım 3 kaşık zor yedirdim çok gerildim kızdım biraz bana küstü yüzüme bakmıyor . Aynı şeyi birkaç hafta önce eşime yaptı . Eşim saçlarını kenarları uzamış alayım dedi oda izin vermedi eşim duşta kızmış oğlum da küstü 2 gün eşimin suratına bakmadı adam işe gidince arkasından alkış yaptı gitti diye . Bana küstüğü için çok üzgünüm ağladım bugün çok doldum yazdım rahatladım biraz

2yaş krizleri geliyor yavaş yavaş bu da bir süreç geçecek inşallah.

Nutrigen hangisini kullanaaksın birkaç çeşidi var onun. Biz üzüm şurubunu kullanıyoruz

2yaş krizleri geliyor yavaş yavaş bu da bir süreç geçecek inşallah.

Nutrigen hangisini kullanaaksın birkaç çeşidi var onun. Biz üzüm şurubunu kullanıyoruz
Bende kara mürverli alayım demiştim . Ama tamamen bakmam incelemem lazım . İzne gidince kışlık alışveriş yapacağım oğluma lcw den filan . Aldıklarımı giyinmez diye korkuyorum Mağazaya onu da götürüp gösterip tercih yaptıracağım. Evdeki kıyafetleri de askıyı elimi alıp seçmesini sağlıyorum yoksa giyinmiyor delirtiyor beni Yanlız kıyafet böyle çözülüyor genelde ama ayakkabı olayı asla çözülmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…