• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bazen 1 saat nadiren 2 saate çıktığı oluyor. Sabah 7 buçukta kalkıyor öğlen 12 civarında uyuyor akşamda 9 uyuyor genel düzen bu şekilde. Sizde nasıl uykular kaç saat uyuyor?
Sabah 8 de kalkiyo oglen 1 gibi 2 saar uyuyo aksam 10 gibi yatiyo canim fakat bizim uyku surekli uyandigi icin bi ise yaramiyo boyle uyumasi ama oglen islerimi hallediyorum o yonden iyi

Sabah 8 de kalkiyo oglen 1 gibi 2 saar uyuyo aksam 10 gibi yatiyo canim fakat bizim uyku surekli uyandigi icin bi ise yaramiyo boyle uyumasi ama oglen islerimi hallediyorum o yonden iyi
Öğlen uyumalari iyi oluyor. Uyumadığı günler çok zorlanıyorum. Bu ara akşam uyumak istemiyor ya. Bir sürü huyu değişti düzenleri değişti. Huysuz bir çocuk oldu çıktı ya

Öğlen uyumalari iyi oluyor. Uyumadığı günler çok zorlanıyorum. Bu ara akşam uyumak istemiyor ya. Bir sürü huyu değişti düzenleri değişti. Huysuz bir çocuk oldu çıktı ya
Ya bide yzij sicakta cocuk bakmak daha zor bence gercekten hic halim yok yatim uzanim istiyorum hele ev isi yapmak sicakta beni mahvediyo

3-4 gundur yavas yavas ogle uykularini birakmaya basliyoruz kendiliginden artik istemiyo

Slm kızlar
Bez olayı bende de handikap,bezi cıkartıyor heryerde,gecen ay lcw de kasada sıra beklerken magaznın ortasına isedi:S
rezalet.
Sonra o bezi topladık,magazya isediği icin(ihtisaslı cocugum)bez kuruydu,eve 100 mt kala yolda bez düstü:D
Aldık cöpe attık eve kucakta bezsiz girdik:D
O günden beri fırsatını buldugu an bezin cırtcırtlarını acıyır
Ama hala lazımlga faln oturayım gibi derdi yok.
Gönlünce oraya buraya cögdüreyim istiyor benim kız:D
Kısmetse eylülde krese baslıyorz,bezli.
Müdüre hanım burda bıraktırırız dedi,bakalım ins.
Topu onlara attım:D

Benimde ilk defa perşembe günü öyle ağladım eşim üzerinden azıcık söylenerek Allahtan eşim anlayışlı da sakinleştirdi. İnatlaşma gibi değil gözümüzün içine baka baka yapıyor ya tepki ölçüyor resmen bakalım bir şey diyecekler mi diye mesela kumandayı atma diyorum ama artık 3 kere atıyor ondan sonra atma diyorum. Ben atma deyince daha hızlı atıyor be gülerek atıyor gelde sinir olma yani :)
Bizde abur cubur yiyemedigi için gel arabaya gidelim diyoruz öyle geliyor :)
2 yas sendromunda ilk okudugum kitapta,bebekler ma ekini anlamaz.
Etkisiz elemandır onlar icin me /ma.Yapma desek de yapmaları bundanmıs.
Bunu yapman dogru değil demek gerekiyor.
Ben o sinir harbinde bukadar kibar olamadıgımdan,bunu yapmıyoruz,atmıyorz gibi söylüyıorum:)
Belki faydası olur:)

Slm kızlar
Bez olayı bende de handikap,bezi cıkartıyor heryerde,gecen ay lcw de kasada sıra beklerken magaznın ortasına isedi:S
rezalet.
Sonra o bezi topladık,magazya isediği icin(ihtisaslı cocugum)bez kuruydu,eve 100 mt kala yolda bez düstü:KK70:
Aldık cöpe attık eve kucakta bezsiz girdik:KK70:
O günden beri fırsatını buldugu an bezin cırtcırtlarını acıyır
Ama hala lazımlga faln oturayım gibi derdi yok.
Gönlünce oraya buraya cögdüreyim istiyor benim kız:KK70:
Kısmetse eylülde krese baslıyorz,bezli.
Müdüre hanım burda bıraktırırız dedi,bakalım ins.
Topu onlara attım:KK70:
Hayal ettim ve atesim 40 dereceye cikti😅

2 yas sendromunda ilk okudugum kitapta,bebekler ma ekini anlamaz.
Etkisiz elemandır onlar icin me /ma.Yapma desek de yapmaları bundanmıs.
Bunu yapman dogru değil demek gerekiyor.
Ben o sinir harbinde bukadar kibar olamadıgımdan,bunu yapmıyoruz,atmıyorz gibi söylüyıorum:)
Belki faydası olur:)
Oda işlemiyor bizde. Neler denemedim ki atarsan kırılabilir bozulabilir, kullanamayız. Birde bizim afacan camdan balkondan eline ne geçerse attığı için fazlaca şey denedik bu konu da. Üstüne 7 katta oturuyoruz. Attığı şeyler genelde bir daha kullanılamaz halde oluyor. Bir kere babası elinden zor telefonu aldı atacaktı. Gelde tepki verme bir şey söyleme yani :)) Tehlikeli böyle atlaman. Yok yani ancak bir şey söylemezsek ya da dikkatini o an başka bir şeye cekersek bırakıyor. He unutuyor mu asla. 5 dakika sonra gene aklına geliyor gene yapıyor yani. 2 yaş sendromu geçene kadar idare edeceğiz bebekleri Napalım böyle kabul ettim artık :)

Bu arada kızlar oğlum dün ilk defa anne dedi. 22 aydır duymak istediğim kelimeyi şuan söylüyor. Ve artık maşallah konuşmaya daha istekli. Yani biz o kadar uğraştık neler denedik yok yani kendi hazır olunca konuşuyor. Zamana bırakmak lazım. Ben fazlaca kafama takıyordum da bu konuyu :)

Oda işlemiyor bizde. Neler denemedim ki atarsan kırılabilir bozulabilir, kullanamayız. Birde bizim afacan camdan balkondan eline ne geçerse attığı için fazlaca şey denedik bu konu da. Üstüne 7 katta oturuyoruz. Attığı şeyler genelde bir daha kullanılamaz halde oluyor. Bir kere babası elinden zor telefonu aldı atacaktı. Gelde tepki verme bir şey söyleme yani :)) Tehlikeli böyle atlaman. Yok yani ancak bir şey söylemezsek ya da dikkatini o an başka bir şeye cekersek bırakıyor. He unutuyor mu asla. 5 dakika sonra gene aklına geliyor gene yapıyor yani. 2 yaş sendromu geçene kadar idare edeceğiz bebekleri Napalım böyle kabul ettim artık :)
Bizimde 4.kat balkona oyuncakla cıkmıyırz
Eline geceni atıyor asla ise yaramadıgından kelimeler careyi balkona oyuncak cıkarmamakta buldum😅
Balkona sadece havuzu suyla doldurunca cıkıyorz bu ara 😅

Bu arada kızlar oğlum dün ilk defa anne dedi. 22 aydır duymak istediğim kelimeyi şuan söylüyor. Ve artık maşallah konuşmaya daha istekli. Yani biz o kadar uğraştık neler denedik yok yani kendi hazır olunca konuşuyor. Zamana bırakmak lazım. Ben fazlaca kafama takıyordum da bu konuyu :)
Ne guzel canim ❤️

Gozun aydin canim

Bizimde 4.kat balkona oyuncakla cıkmıyırz
Eline geceni atıyor asla ise yaramadıgından kelimeler careyi balkona oyuncak cıkarmamakta buldum😅
Balkona sadece havuzu suyla doldurunca cıkıyorz bu ara 😅
Bizimki balkondan camdan ayrılmıyor ya. Hurdacı, çöp arabası küçük ve büyük otobüsleri sayar olduk resmen saatlerini biliyorum artık o kadar düşün :) patates soğan kürek anahtar eline ne geçerse atıyor. Neden atınca aşağı dışarı çıkacak bunu biliyor ondan atıyor :)

Back