2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaş benimki anca vuR kir dok parçala evin heryeri kitap yüzüne bakmıyor oyuncak umrunda değil anca eşya kırma dökme tamir priz fis
Tamirat işleri bizde de var bayılıyor. Bile Bile atma bizde var ya gözümün içine baka baka kavanozu attı ve her yer pekmez oldu. Çak cak diye bir vurma oyuncağı aldık çokta dikkatini çekmedi.

Kesinlikle canım. Geçen kitaptan iki kere bu kulak bu burun diye gösterdim. 3 gün sonra rast gele sordum öğrenmiş. Hiç öğrendiğini düşünmüyordum. Gizil öğrenme diye bir durum var çocuklarda zaten. Kesinlikle isim yapmış bir set olduğu için dikkate almıyorlar sanırım.

Sevnus sizin ev kreş sıkılmak mumkun mu her türlü hareket bereket VALLA Allah güç kuvvet sabır versin ben yapamam kız birine bakamıyorum
S Shrrbtk Mysonismysun oyuncak dışı herşey oyuncak poşet damacana terlik kumanda tahta parçası metal çivi tornavida özetle .ok bile oynadı parkta köpek. Oku hahahaha mama maamaa diye köpeğin maması sandı elledi

Seninki değişik şeyler seviyor canım. İnsanın başına merak geliyor hesabı senin oğlan :))

Cocugu ac birakmissin bak boku yemek olarak algiliyo efemi yedirin

Öyle deme başa gelen çekiliyor Sağol canim.Ya ömer de ablamlarda kedinin mamasindan yedi Git sen kaptan al mama mama diye avuçla ağzına at Çok güldük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…