Tamirat işleri bizde de var bayılıyor. Bile Bile atma bizde var ya gözümün içine baka baka kavanozu attı ve her yer pekmez oldu. Çak cak diye bir vurma oyuncağı aldık çokta dikkatini çekmedi.
Ya zaten hicbiri orurup dakikalarca oynamiyo akademisyenanne varya orda da okuyorum 5 saniye oyniyosa o 5 saniye bile onun icin degerli yeterli diyo.
Yav sorma 18. Ayin icine cingirak koymuslar yaziklar olsun ulan o konur mu 18. Aya yuh be millet tomarla para yatiriyo... Ebeveynlerin cocugum icin yararli bisey yapmam lazim mottosundan yararlaniyolar
Kesinlikle canım. Geçen kitaptan iki kere bu kulak bu burun diye gösterdim. 3 gün sonra rast gele sordum öğrenmiş. Hiç öğrendiğini düşünmüyordum. Gizil öğrenme diye bir durum var çocuklarda zaten. Kesinlikle isim yapmış bir set olduğu için dikkate almıyorlar sanırım.
Sevnus
sizin ev kreş sıkılmak mumkun mu her türlü hareket bereket VALLA Allah güç kuvvet sabır versin ben yapamam kız birine bakamıyorum SShrrbtkMysonismysun
oyuncak dışı herşey oyuncak poşet damacana terlik kumanda tahta parçası metal çivi tornavida özetle .ok bile oynadı parkta köpek. Oku hahahaha mama maamaa diye köpeğin maması sandı elledi
Sevnus
sizin ev kreş sıkılmak mumkun mu her türlü hareket bereket VALLA Allah güç kuvvet sabır versin ben yapamam kız birine bakamıyorum SShrrbtkMysonismysun
oyuncak dışı herşey oyuncak poşet damacana terlik kumanda tahta parçası metal çivi tornavida özetle .ok bile oynadı parkta köpek. Oku hahahaha mama maamaa diye köpeğin maması sandı elledi
Sevnus
Sevnus