- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük konuşmak istemiyorum lakin hep yaşadım yapmam dediğim herşeyi o yüzden deli sözüm olsun ulu sözüm degil Allah isteyene versin ben doydum evlada yeterBkalim hangimiz galip cikacaz![]()
Çok üstten mesaj yazıyorsun Düzenli takip etmiyorum Ayrıca hoş olmak ,olmamak nedir? Sen bi annesin bende bi anne ben sana destek,yardim adi neyse o olması adına yazdım Yargılamak yada başka bisey değil ki Sen takip ediyor olsaydin falan yok erken uyuyor yok düzenli ben bunların hesabını sana sormadım Elbette yanlış degerlendirmiste olabilirim Ama görüyorum ki değil Neyse burası destek olduğumuz bi platform arena değil. Bana ben bilimci yaklaşmak ah klavyeden olmuyor işte kocaman bi neyse diyorum.Buranın bende bir üyesi olduğum ve benim mesajıma cevap yazdığınız için beni takip ediyor olsaydınız dedim. Hepimizin çocuğu var. Hoş olmayacak bir şey yazmadım. Siz öyle algılamışsınız. Alerjik durumlar kişiye özeldir. İyi bilmiş olsaydınız uyanacağını da bilirdiniz. Neyse herkesin çocuğu kendine hastır. O yüzden teşekkür ederim yorum yazdığınız için.
Benim yanlış anladigim durum yok tatlım Gergin hiç değilim Kız kolay yikilirmiyim benYanlış anlaşılma olmuş kızlar biraz gerilmeyin sakin yeterince zaten geriliyoruz arkadaş
Peki Shrrbtk hn .Gerilecek bir şey yok canım ortada. Sadece arkadaş tecrübeli olabilir çocuk yetistirme konusunda ama bunu söyleme şekli farklı o da haliyle benim hoşuma gitmedi.
Her şakanın altında bir gerçek vardır canım :)Şakacı kız seni![]()
Kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum. 3 yaşında olsa doğana kadar 4 yaşında olur. İdeal bir yaş olmuş olurYa o kadar yakin zamanda dusunmuyorum 3-4 yas gibi. Cok arayi da tabii acmak iatemiyorum bu cektigim skintiyi unutup rahata alismadan yapilsa iyi olur
Söylediklerinize saygı duyuyorum. Teşekkür ediyorum iyi günler.Çok üstten mesaj yazıyorsun Düzenli takip etmiyorum Ayrıca hoş olmak ,olmamak nedir? Sen bi annesin bende bi anne ben sana destek,yardim adi neyse o olması adına yazdım Yargılamak yada başka bisey değil ki Sen takip ediyor olsaydin falan yok erken uyuyor yok düzenli ben bunların hesabını sana sormadım Elbette yanlış degerlendirmiste olabilirim Ama görüyorum ki değil Neyse burası destek olduğumuz bi platform arena değil. Bana ben bilimci yaklaşmak ah klavyeden olmuyor işte kocaman bi neyse diyorum.
Benim yanlış anladigim durum yok tatlım Gergin hiç değilim Kız kolay yikilirmiyim ben
Peki Shrrbtk hn .![]()
Gel gel gel guzelim gel gel acimicaaakBüyük konuşmak istemiyorum lakin hep yaşadım yapmam dediğim herşeyi o yüzden deli sözüm olsun ulu sözüm degil Allah isteyene versin ben doydum evlada yeter
En azindan oglum ben kardesini yediricem sen de otur kahvaltini yap deyip birlikte sofraya oturabilecegimiz bi yasta olmasi lazim dedigin gni anca 4 e falan tekabul.ediuoKesinlikle bende senin gibi düşünüyorum. 3 yaşında olsa doğana kadar 4 yaşında olur. İdeal bir yaş olmuş olur
Kesinlikle kendi işini kendi görebilecek ve söylenenleri algılayabilecek yaşta olması gerekiyor. İlk okula başlamadan olursa ilk çocuğun okuluyla da kolay ilgilenilir.En azindan oglum ben kardesini yediricem sen de otur kahvaltini yap deyip birlikte sofraya oturabilecegimiz bi yasta olmasi lazim dedigin gni anca 4 e falan tekabul.ediuo
Evet canim bide heo diyolarki cocugun dogumuyla ilk cocugunuzun 1. Sinifini denk getirmeyin okula yeni baslicak ya yine anneye asiri ihtiyac var. Yani o da az bisey palazlanmali. Aman bakalim hayirlisi simdilik boyle anca yetebiliyorum zaten. Var mi bu afada aldigin oyincak egitici vs tawsiyeKesinlikle kendi işini kendi görebilecek ve söylenenleri algılayabilecek yaşta olması gerekiyor. İlk okula başlamadan olursa ilk çocuğun okuluyla da kolay ilgilenilir.
Bende senin gibi düşünüyorum canım. Bu ara masa sandalye aldık bizim afacana çok hoşuna gitti. Kitaplarına masa da bakıyor. Adeda yayınlarının dikkat geliştirme kitabını aldım. Resimlerine bakıp konuşuyoruz. Köpekcik aldık onunla da baya ilgileniyor. Ama bizimki tamirat eşyalarına bayılıyor. Fakat gerçeklerine, babasıyla tamirat yapıyorlar. Tornavida kavgası ediyorlar :))Evet canim bide heo diyolarki cocugun dogumuyla ilk cocugunuzun 1. Sinifini denk getirmeyin okula yeni baslicak ya yine anneye asiri ihtiyac var. Yani o da az bisey palazlanmali. Aman bakalim hayirlisi simdilik boyle anca yetebiliyorum zaten. Var mi bu afada aldigin oyincak egitici vs tawsiye
Adeda ben de gordum de biraz agir geldi gozume bende barbadas aldim. Aaaa cok iyi yapmisiniz masa sandalyeBende senin gibi düşünüyorum canım. Bu ara masa sandalye aldık bizim afacana çok hoşuna gitti. Kitaplarına masa da bakıyor. Adeda yayınlarının dikkat geliştirme kitabını aldım. Resimlerine bakıp konuşuyoruz. Köpekcik aldık onunla da baya ilgileniyor. Ama bizimki tamirat eşyalarına bayılıyor. Fakat gerçeklerine, babasıyla tamirat yapıyorlar. Tornavida kavgası ediyorlar :))
Bardabas ı da bende ilk defa duydum bi bakayım ona. Evet ama şuan zaten resimleri eliyle gösterip soruyor. O yüzden hoşuma gitti benimde daha erken zaten 2 yaşında için aslında set. Birde kitaplık alacağım çekmeceligin içinde kitapları orada olmuyor.Adeda ben de gordum de biraz agir geldi gozume bende barbadas aldim. Aaaa cok iyi yapmisiniz masa sandalye![]()
İyi yapmissin canim evet barbadasi adim adimdan daha cok begendim adin adim hakikayen cok dandiklesmis. İlk samanlaribbaya onem vermisler ayina gore malzeme gondermisler suan cok kotu olmusBardabas ı da bende ilk defa duydum bi bakayım ona. Evet ama şuan zaten resimleri eliyle gösterip soruyor. O yüzden hoşuma gitti benimde daha erken zaten 2 yaşında için aslında set. Birde kitaplık alacağım çekmeceligin içinde kitapları orada olmuyor.
Adım adımı komşum aldı da fiyat olarak içindeki malzemeleri ve içerik olarak etmez diye almadım. Benim oğlum böyle etkinliklere falan pek ilgi duymuyor kendim evde yapıyorum ama dönüp bakmıyor bile. Ama kitap olunca oturup ilgileniyor.İyi yapmissin canim evet barbadasi adim adimdan daha cok begendim adin adim hakikayen cok dandiklesmis. İlk samanlaribbaya onem vermisler ayina gore malzeme gondermisler suan cok kotu olmus
Arkadaş benimki anca vuR kir dok parçala evin heryeri kitap yüzüne bakmıyor oyuncak umrunda değil anca eşya kırma dökme tamir priz fisAdım adımı komşum aldı da fiyat olarak içindeki malzemeleri ve içerik olarak etmez diye almadım. Benim oğlum böyle etkinliklere falan pek ilgi duymuyor kendim evde yapıyorum ama dönüp bakmıyor bile. Ama kitap olunca oturup ilgileniyor.
Olur olur belkide olurBüyük konuşmak istemiyorum lakin hep yaşadım yapmam dediğim herşeyi o yüzden deli sözüm olsun ulu sözüm degil Allah isteyene versin ben doydum evlada yeter
Ya zaten hicbiri orurup dakikalarca oynamiyo akademisyenanne varya orda da okuyorum 5 saniye oyniyosa o 5 saniye bile onun icin degerli yeterli diyo.Adım adımı komşum aldı da fiyat olarak içindeki malzemeleri ve içerik olarak etmez diye almadım. Benim oğlum böyle etkinliklere falan pek ilgi duymuyor kendim evde yapıyorum ama dönüp bakmıyor bile. Ama kitap olunca oturup ilgileniyor.
Yuru be metalci efeArkadaş benimki anca vuR kir dok parçala evin heryeri kitap yüzüne bakmıyor oyuncak umrunda değil anca eşya kırma dökme tamir priz fis