o kanama alanina hematom deniyor. cogu gebe de olabiliyor. herseyin olumlu tarafina bakmaya calis lutfen. hamatomsa kendiligindem ufalip kaybolabiliyor...Şiddetli değil canım çok şükür arada oluyor geçiyor çok şükür içim rahatladı benim kafama takılan bir diğer şey drun kese de olabilir kanama alanı da olabilir demesi ama beklemekten başka çare yok
ilac mark farkindan degil, benim raporum olfugu icin fark odemedim canim. eger sen de raporluysan, o zaman da dr.un rapora birseyi eksik yazmistir, o yuzden fark odersin. oglumda oyle olmustu benim.Malesef fark diye biz para ödedik canım.Nasıl oluyor bu iş anlamadım.Her yerde değişiyor mu bu ilaç fiyatları ya.Bende clexan bulamadım oksapar kullanıyorum.
hic telas etmw derim. her gebelikte belirtiler farkli yasanabiliyorKızlar ben 5 + 4 te dr a gittim çok küçüktür daha istersen alttan bakalım dedi. Bence haftaya kadar bekle dedi. Bende baktırmadım. Kan tahlillerim yapıldı herşey sorunsuz çıktı. 6+6 da çağırdı yani önümüzdeki cuma. Kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama ben hiç hamile değil gibiyim. Ne bulantı ne kusma ne ağrı hiç bişey yok. İlk hafta ağrım oldu şimdi oda yok. Kızımda bu zamanlar koku hassasiyetim vardı çok yorgundum. Şimdi sanki hiç hamile değilim gibi cuma günü olumsuz bişey duyıcam diye çok korkuyorum. Acaba boş gebelik falanmı diye kurmaya başladım. Erken öğrenmek hiç iyi olmuyormuş
Kızlar merhaba bende 2019 ağustos annesiyim sata göre 5+5 günlük hamileyim gecen hafta çarşamba doktora gittim kese henüz boş 10 gün sonra tekrar gel dedi bu hafta perşembe tekrar randevu aldım o zaman 6+2 olacağım bebiş görünür inşallah İnternette 6. Haftada kesenin dolu oldugu görülür diyor erken mi gidiyorum acaba
cok tesekkur ederim...Size dua edeceğim inşallah sağlıkl gelir bebeğiniz
Böyle doktorlara tebrik çelengi göndermek istiyorum. (!) yahu insan azıcık güzel konuşur umutlu konuşur. Zaten kadın doğum için kendileri bile yüksek ihtisas yapıp okuyorlar ne var azıcık düzgün konuşsalar yazık ya. Bence hiç için içini yemesin. Herkea ağustos annesi bu grupta herşey yeni yeni oluyor. Bence 5,6. Haftalar bebeği görmek için fln erken oluyor. Kaygılanmadan 7. Haftanı bekle canım sen. Keseni de görürsün hatta belki kalbini de duyarsın.
Yumuşatıcı ve beyaz sabundan tiksindim. Yemek olarak sadece ekmek peynir ve patates yiyebiliyorum. Bu hafta beni mahvetti. He bide yemekten sonra naneli sakız çiğniyorum midemde kalsın yediklerim diye
Yukarda da yazdım hiç bişey yiyemediğimden 2 kilo verdim bir haftada
İnşallah yarar dualarım sizinle inşallah sağlıkla gelir aramıza:)
Katılıyorum erken öğrenmek insanı sabırsız yapıyor. Doktor randevumdan önce gece uyuyamıyorum heycandan. Miden kötü değilse çok şanslısn inşallah böyle devam eder ben mahvoldum birden değişti herşey doğru dürüst beslenemiyorum. Geçmesini bekliyorum eli mahkum
Kan testi kaç çıkmıştı beta hcg 5+4'te kese görünür canım bakması gerekirdi ben 5+1 iken gittim kese küçük ama üstten göründü seninki hayli hayli görünür
5hic telas etmw derim. her gebelikte belirtiler farkli yasanabiliyor
..
gunaydin. bu kez de oglum hastalandi. 39-40 derece atesi gidip geliyor. doktor bana yat demisti guya. insan nasil bakmaz hasta cocuguna, o kismi dusunmuyorlar. neyse....
SU ICEMEYEN cok arkadas var, okudum. tek tek yazamadim. sunlari bir deneyin isterseniz...
suyu sadece yudum icin...
ya da bir bardak suya karanfil atip icin.
ya da suya cunuk tarcin atip icin..bir deneyin derim.
amin.Gelde yat dinlen şimdi. En rahatı ilk hamilelik. çocuk olunca kendinden önce düşünmen gereken biri var.
Geçmiş olsun canım allah şifa versin
Çok geçmiş olsun canm.Allah şifa versin.gunaydin. bu kez de oglum hastalandi. 39-40 derece atesi gidip geliyor. doktor bana yat demisti guya. insan nasil bakmaz hasta cocuguna, o kismi dusunmuyorlar. neyse....
SU ICEMEYEN cok arkadas var, okudum. tek tek yazamadim. sunlari bir deneyin isterseniz...
suyu sadece yudum icin...
ya da bir bardak suya karanfil atip icin.
ya da suya cunuk tarcin atip icin..bir deneyin derim.
Kesinlikle öyle özgüvenli oluyorlar ve başarılıMaşallah ne kadar çok aslan burcu varmışAslan burcu pek tanıdığım yok ama bence güzel bi burç. Aslan burcu deyince aklımda direk özgüvenli insan canlaniyo buda güzel bişey bana göre
Allah şifa versin canım inşallah bir an önce geçer bu bulantı kusmalarınKızlar dün sağlık ocağına gittim mide bulantısından Renne diye bi şurup verdi mide koruyucu, bu sabaha kadar gece iki kez kustum sabah d. Hastanesine gittim serum verdi doktor devam ederse yatış yapmamız lazım dedi . Benim için dua edin kızlar psikolojim alt üst oldu içtiğim suyu bile çıkarıyorum 1 haftada 3 kilo verdim.
Bende midem bulanmıyor diye üzülüyorum iştahım arttı son hafta nerdeyse iki kilo aldım sürekli midem kazınıyo aç gibiyimAllah şifa versin canım inşallah bir an önce geçer bu bulantı kusmalarınyatış olmasına da gerek kalmaz inşallah. Ben de çok kötüyüm kilo verdim bugün gidip serum taktırmayı düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor. Bir iki gün iyiydim yine arttı napıcam bilmiyorum.
İnşallah güzel şeyler duyarsın canım, inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur güzelce yerleşmiştirGeçmiş olsun kızlar kendinize dikkat edin Allah şifa versin çocuğu olana daha zor ama biz kadınlar çok güçlüyüz.
Bende geceden beri uyku yok içimde sıkıntılar var sağa dönünce kasıkta bi ağrı ama kötü bir ağrı hissettim öyle moralsizim yarın doktor inşallah moralim düzeltir güzel şeyler duyarımismimi değiştirdim mademoiselmayım arkadaşlar
Sağlık ocağına 4 +3 te vermiştim 630 Du. Dr ondan sonra hcg ye de bakmadı. İşte rutin gebelik testleri oluyor ya onlara baktı. Aslında 5 yıllık Dr um çokta güvenirim ama sanki bakması gerekirdi gibi geliyor bana da.
Neyse canım bir dahakine bakar hem kocaman olmuş olur kesen inşallah
İnşallah seninki bulantısız bir gebelik olur canım bulantı herkeste olmuyor zaten benim çevremde en çok bende oldu mesela iş arkadaşlarım arasında da bir ben yaşıyorum galiba millet garipsiyor. Bir de onlar canımı sıkıyor zatenBende midem bulanmıyor diye üzülüyorum iştahım arttı son hafta nerdeyse iki kilo aldım sürekli midem kazınıyo aç gibiyim
Canım ya aynen bende öyle bide gastrit var bende naneli Sakız’ı denedim yok içimden resmen su çıkıyo o da naneli şekilde boğazımı yakıyo geçiyor o bile mahvetti napıcağımı bilmiyorum Kolay hamile kaldığım için bunları yaşıyorum diyorum kendi kendime illa bi yerden imtihan olur ya insan.. belki de saçma ama ne düşüneceğimi de bilmiyorum artık eşimden bile tiksinme boyutuna geldim.Size dua edeceğim inşallah sağlıkl gelir bebeğiniz
Böyle doktorlara tebrik çelengi göndermek istiyorum. (!) yahu insan azıcık güzel konuşur umutlu konuşur. Zaten kadın doğum için kendileri bile yüksek ihtisas yapıp okuyorlar ne var azıcık düzgün konuşsalar yazık ya. Bence hiç için içini yemesin. Herkea ağustos annesi bu grupta herşey yeni yeni oluyor. Bence 5,6. Haftalar bebeği görmek için fln erken oluyor. Kaygılanmadan 7. Haftanı bekle canım sen. Keseni de görürsün hatta belki kalbini de duyarsın.
Yumuşatıcı ve beyaz sabundan tiksindim. Yemek olarak sadece ekmek peynir ve patates yiyebiliyorum. Bu hafta beni mahvetti. He bide yemekten sonra naneli sakız çiğniyorum midemde kalsın yediklerim diye
Yukarda da yazdım hiç bişey yiyemediğimden 2 kilo verdim bir haftada
İnşallah yarar dualarım sizinle inşallah sağlıkla gelir aramıza:)
Katılıyorum erken öğrenmek insanı sabırsız yapıyor. Doktor randevumdan önce gece uyuyamıyorum heycandan. Miden kötü değilse çok şanslısn inşallah böyle devam eder ben mahvoldum birden değişti herşey doğru dürüst beslenemiyorum. Geçmesini bekliyorum eli mahkum
Amin canım inşallahAllah sifa versin. bir an evvel iyilesin insallah.
Ah kuzum ya bir de çalışıyor musun nasıl dayanıyosun allah kolaylık versin gerçekten.. kötüysen taktır serum biraz hafifletti beni ama eve gelince yine kustumAllah şifa versin canım inşallah bir an önce geçer bu bulantı kusmalarınyatış olmasına da gerek kalmaz inşallah. Ben de çok kötüyüm kilo verdim bugün gidip serum taktırmayı düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor. Bir iki gün iyiydim yine arttı napıcam bilmiyorum.
İnşallah seninki bulantısız bir gebelik olur canım bulantı herkeste olmuyor zaten benim çevremde en çok bende oldu mesela iş arkadaşlarım arasında da bir ben yaşıyorum galiba millet garipsiyor. Bir de onlar canımı sıkıyor zatensen içini ferah tut inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Canım şuan midem bulanmaması için neler vermezdim ki.. sakın bulanmıyor diye düşünme inşallah hep böyle geçer hamileliğin. Ciddi anlamda bulanması çok kötü sadece bulanma değil doktor bulanıyosa ona bişey yapamam ama kusma varsa tehlikeli demişti. Ben o tehlikeli kısımdayım.. Ve bitik durumdayımBende midem bulanmıyor diye üzülüyorum iştahım arttı son hafta nerdeyse iki kilo aldım sürekli midem kazınıyo aç gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?