2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
o kanama alanina hematom deniyor. cogu gebe de olabiliyor. herseyin olumlu tarafina bakmaya calis lutfen. hamatomsa kendiligindem ufalip kaybolabiliyor...

Malesef fark diye biz para ödedik canım.Nasıl oluyor bu iş anlamadım.Her yerde değişiyor mu bu ilaç fiyatları ya.Bende clexan bulamadım oksapar kullanıyorum.
ilac mark farkindan degil, benim raporum olfugu icin fark odemedim canim. eger sen de raporluysan, o zaman da dr.un rapora birseyi eksik yazmistir, o yuzden fark odersin. oglumda oyle olmustu benim.

hic telas etmw derim. her gebelikte belirtiler farkli yasanabiliyor
..

ben 6+3 te oglumun kalp atislarini gormustum... bu bebegimin kendini 5+3te girdum. bakalim 6+5te kalp atisina cagirdi.
cok tesekkur ederim...

gunaydin. bu kez de oglum hastalandi. 39-40 derece atesi gidip geliyor. doktor bana yat demisti guya. insan nasil bakmaz hasta cocuguna, o kismi dusunmuyorlar. neyse....

SU ICEMEYEN cok arkadas var, okudum. tek tek yazamadim. sunlari bir deneyin isterseniz...
suyu sadece yudum icin...
ya da bir bardak suya karanfil atip icin.
ya da suya cunuk tarcin atip icin..bir deneyin derim.

Kan testi kaç çıkmıştı beta hcg 5+4'te kese görünür canım bakması gerekirdi ben 5+1 iken gittim kese küçük ama üstten göründü seninki hayli hayli görünür

Sağlık ocağına 4 +3 te vermiştim 630 Du. Dr ondan sonra hcg ye de bakmadı. İşte rutin gebelik testleri oluyor ya onlara baktı. Aslında 5 yıllık Dr um çokta güvenirim ama sanki bakması gerekirdi gibi geliyor bana da.

hic telas etmw derim. her gebelikte belirtiler farkli yasanabiliyor
..
5

İnşallah canım

Gelde yat dinlen şimdi. En rahatı ilk hamilelik. çocuk olunca kendinden önce düşünmen gereken biri var.
Geçmiş olsun canım allah şifa versin

Günaydın kızlar.
Kimseyi uyku tutmuyor sanırım, ben de kalitesiz uyumaya başladım. Sürekli bir şeyler düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun canm.Allah şifa versin.
Oğlun kaç yaşında? Umarını çabuk atlatır.

Ben limonlu su içiyorum siz de bir deneyin isterseniz limonata gibi güzel oluyor. Bir de doktorum her gün 1 soda içebilirsin dedi.

Allah şifa versin canım inşallah bir an önce geçer bu bulantı kusmaların yatış olmasına da gerek kalmaz inşallah. Ben de çok kötüyüm kilo verdim bugün gidip serum taktırmayı düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor. Bir iki gün iyiydim yine arttı napıcam bilmiyorum.

Geçmiş olsun kızlar kendinize dikkat edin Allah şifa versin çocuğu olana daha zor ama biz kadınlar çok güçlüyüz.
Bende geceden beri uyku yok içimde sıkıntılar var sağa dönünce kasıkta bi ağrı ama kötü bir ağrı hissettim öyle moralsizim yarın doktor inşallah moralim düzeltir güzel şeyler duyarımismimi değiştirdim mademoiselmayım arkadaşlar

Bende midem bulanmıyor diye üzülüyorum iştahım arttı son hafta nerdeyse iki kilo aldım sürekli midem kazınıyo aç gibiyim

İnşallah güzel şeyler duyarsın canım, inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur güzelce yerleşmiştir

Bende midem bulanmıyor diye üzülüyorum iştahım arttı son hafta nerdeyse iki kilo aldım sürekli midem kazınıyo aç gibiyim
İnşallah seninki bulantısız bir gebelik olur canım bulantı herkeste olmuyor zaten benim çevremde en çok bende oldu mesela iş arkadaşlarım arasında da bir ben yaşıyorum galiba millet garipsiyor. Bir de onlar canımı sıkıyor zaten sen içini ferah tut inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Canım ya aynen bende öyle bide gastrit var bende naneli Sakız’ı denedim yok içimden resmen su çıkıyo o da naneli şekilde boğazımı yakıyo geçiyor o bile mahvetti napıcağımı bilmiyorum Kolay hamile kaldığım için bunları yaşıyorum diyorum kendi kendime illa bi yerden imtihan olur ya insan.. belki de saçma ama ne düşüneceğimi de bilmiyorum artık eşimden bile tiksinme boyutuna geldim.

Ah kuzum ya bir de çalışıyor musun nasıl dayanıyosun allah kolaylık versin gerçekten.. kötüysen taktır serum biraz hafifletti beni ama eve gelince yine kustum

Çok sağol canım hep beraber alırız bebişlerimizi sağlıkla inşallh
Ya evet canım haklısın ya bu insanların bu garipsemelerini hiç anlamıyorum sanki abartıyormuşsun gibi davranıyorlar bizde hamileydik bizde böyle olmadı sen nazlısın diyenleri de mevcut herkes kendi yaşadığını bilir ama biraz anlayış gerek
Hiç takma canum sadece kendini bebeğini düşün sağlıklı olsundda bu bulantılarda geçer inş.

Canım şuan midem bulanmaması için neler vermezdim ki.. sakın bulanmıyor diye düşünme inşallah hep böyle geçer hamileliğin. Ciddi anlamda bulanması çok kötü sadece bulanma değil doktor bulanıyosa ona bişey yapamam ama kusma varsa tehlikeli demişti. Ben o tehlikeli kısımdayım.. Ve bitik durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…