Yok oyle düşünme canim her bebek bir degilmis ki teyzemim 3 evladi var ilkimde 3 ay istifra etmis mahfolmus 2.de hic bulanti olmamis 9.ay kasik agrisi cekmis 3.de de sadece uyku varmis cocuga gore degisir belirti demisti bana oyizden hayirli olsun gönlünü ferah tutKızlar ben 5 + 4 te dr a gittim çok küçüktür daha istersen alttan bakalım dedi. Bence haftaya kadar bekle dedi. Bende baktırmadım. Kan tahlillerim yapıldı herşey sorunsuz çıktı. 6+6 da çağırdı yani önümüzdeki cuma. Kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama ben hiç hamile değil gibiyim. Ne bulantı ne kusma ne ağrı hiç bişey yok. İlk hafta ağrım oldu şimdi oda yok. Kızımda bu zamanlar koku hassasiyetim vardı çok yorgundum. Şimdi sanki hiç hamile değilim gibi cuma günü olumsuz bişey duyıcam diye çok korkuyorum. Acaba boş gebelik falanmı diye kurmaya başladım. Erken öğrenmek hiç iyi olmuyormuş
Rica ederim keyfini çıkar bende öyleydim ilk öğrendiğim zamanlarda kalbini dinledikçe hareket ettiğini gördükçe rahatlıyorsun bol bol dinlen ceviz badem fındık yeeee folic iç bol su iç şu 3 ay geçene kadarTeşekkür ederim canım içim rahatladı
Canm basın sağolsun bende 22 haftalık erken dogum yaptim oglumu kaybettim benimde yaşayan evlâdım yok şimdi 5 haftalık hamileyim ins sağlıkla kucağımiza aliriz sen önlem amaçlı ne ilaçlar kullaniyosunMaalesef yok, ikizlerim beş aylık erken doğumundan bir bebeğim beş gün yaşadı diğeri doğumda öldü iki bebeğimin mezarı var sadece onlarda hiç problem yoktu bir haftada doğum sancı oldu birdenbire sonra neden böyle gebelik yaşıyorum bilemiyorum herşey Allah'tan sizinde Allah Gönlünüze göre versin kimseye diyemiyorum bu olanları herkes ayrı konuşuyor insanı yoruyor canını sıkıyor burdan yazmak içimi rahatlatıyor
Seninde başın sağolsun canım birbirimizi çok iyi anlarız inşallah sağlıkla alırız,Canm basın sağolsun bende 22 haftalık erken dogum yaptim oglumu kaybettim benimde yaşayan evlâdım yok şimdi 5 haftalık hamileyim ins sağlıkla kucağımiza aliriz sen önlem amaçlı ne ilaçlar kullaniyosun
Göbekten bakmadı mı ultrasondaKızlar ben 5 + 4 te dr a gittim çok küçüktür daha istersen alttan bakalım dedi. Bence haftaya kadar bekle dedi. Bende baktırmadım. Kan tahlillerim yapıldı herşey sorunsuz çıktı. 6+6 da çağırdı yani önümüzdeki cuma. Kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama ben hiç hamile değil gibiyim. Ne bulantı ne kusma ne ağrı hiç bişey yok. İlk hafta ağrım oldu şimdi oda yok. Kızımda bu zamanlar koku hassasiyetim vardı çok yorgundum. Şimdi sanki hiç hamile değilim gibi cuma günü olumsuz bişey duyıcam diye çok korkuyorum. Acaba boş gebelik falanmı diye kurmaya başladım. Erken öğrenmek hiç iyi olmuyormuş
Yok oyle düşünme canim her bebek bir degilmis ki teyzemim 3 evladi var ilkimde 3 ay istifra etmis mahfolmus 2.de hic bulanti olmamis 9.ay kasik agrisi cekmis 3.de de sadece uyku varmis cocuga gore degisir belirti demisti bana oyizden hayirli olsun gönlünü ferah tut
Göbekten bakmadı mı ultrasonda
Saol canm ins saglikla aliriz Ben daha dr a gtmedim cnm folik asit progeston alıyorum kafama göre kese ne kadar bilmiyorum ultrasonla gormedim daha cumaya randevum var 18 kasım şuan 5 haftalik görünüyor sadece evde test yaptim yani cnmSeninde başın sağolsun canım birbirimizi çok iyi anlarız inşallah sağlıkla alırız,
Bana kese aşağıda olduğu için düşük önleyici progeston verdi sabah akşam, kan sulandırıcı iğne sabah akşam öğlenleride coraspin ve momvitalpre diye bi vitamin verdi onları alıyorum senin bat ile uyumlu mu kese ben 5+1 iken 4+3 5.6mm çıktı şuan
Kan testi kaç çıkmıştı beta hcg 5+4'te kese görünür canım bakması gerekirdi ben 5+1 iken gittim kese küçük ama üstten göründü seninki hayli hayli görünürBakmadı canım çok erken gelmişsin çok küçüktür daha dedi sadece kan testlerini istedi
Ya nasıl duruyorsun gitmeden bende 5.haftayı bekledim beta hcgnin yüksek çıkmasını bekledim bu haftayı zor geçirdim yani gittiğinde 6 haftalık olacak Allah'ın izniyle inşallah sağlıkla kucağına alırsınSaol canm ins saglikla aliriz Ben daha dr a gtmedim cnm folik asit progeston alıyorum kafama göre kese ne kadar bilmiyorum ultrasonla gormedim daha cumaya randevum var 18 kasım şuan 5 haftalik görünüyor sadece evde test yaptim yani cnm
Korkudan gidemiyorum aslinda 10 haftalik ikiz dusuk 22 haftalık erken dogum 9 haftalık düşük var hep erkenden gttim ve hep birsürü stres yaşadım bu sefer rahat davranıyorum bide böyle denicem senin pihtilasmami var iğne ve hap kullaniyosunYa nasıl duruyorsun gitmeden bende 5.haftayı bekledim beta hcgnin yüksek çıkmasını bekledim bu haftayı zor geçirdim yani gittiğinde 6 haftalık olacak Allah'ın izniyle inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Doktor en az 2 litre diyor pipetle ic diyor yok neler denedim
Canım seni korkutmak için söylemiyorum ama bende ikizlerden sonra dedim çok üstüne düşmüycem o yüzden ikinci kontrole üç hafta sonra gittim bebek gelişmemişti geç kalmıştım kontrole gidince sen bişeyler değişmiyecek emin ol herkesin dediği gibi yiyecek ekmeği olanı biz geri çeviremeyiz ben artık haftada bir gitmeyi düşünüyorum içim rahat etsin diye ilerleyen haftalar Rabbim nasip ederse o günleri görürsek o zaman iki haftada bire düşürürüm inş sende öyle düşünme kontrole gitmem evhamlı olman anlamına gelmiyorKorkudan gidemiyorum aslinda 10 haftalik ikiz dusuk 22 haftalık erken dogum 9 haftalık düşük var hep erkenden gttim ve hep birsürü stres yaşadım bu sefer rahat davranıyorum bide böyle denicem senin pihtilasmami var iğne ve hap kullaniyosun
Pıhtılaşma testi yaptırdım ama doktorun pek bakmadı bile temiz dedi geçti önlem olarak verdi herkese veriyor sanırım sorunlu olanlarda içim dışım ilaç iğne oldu ama razıyım yeterki bebeğim sağlıklı olsun gelsin kucağıma inş.Korkudan gidemiyorum aslinda 10 haftalik ikiz dusuk 22 haftalık erken dogum 9 haftalık düşük var hep erkenden gttim ve hep birsürü stres yaşadım bu sefer rahat davranıyorum bide böyle denicem senin pihtilasmami var iğne ve hap kullaniyosun
Hakkımızda hayırlısı olur ins nasip herşey canm Allah kucağımiza almayı nasip etsin insPıhtılaşma testi yaptırdım ama doktorun pek bakmadı bile temiz dedi geçti önlem olarak verdi herkese veriyor sanırım sorunlu olanlarda içim dışım ilaç iğne oldu ama razıyım yeterki bebeğim sağlıklı olsun gelsin kucağıma inş.
Kuruyemişlerin faydalı olduğunu bilmiyordum ilk hamilelik olunca yarın hemen alırım canımRica ederim keyfini çıkar bende öyleydim ilk öğrendiğim zamanlarda kalbini dinledikçe hareket ettiğini gördükçe rahatlıyorsun bol bol dinlen ceviz badem fındık yeeee folic iç bol su iç şu 3 ay geçene kadar
merhaba herkese. ben de sikintilar var ne yazik ki.
kan sulandiriciya basladigim an kanamaya sebep oluyor. o yuzden 5+6 bugun yine gittik kontrole. dun aramistim doktoru proluton depot igne de oldum dun. mecbur kan sulandiriciyi kesti. kese vs hersey yolunda, icerde kanama alani yok ama beklemek zorundayiz dedi. aksam yine lekelenme oldu, yat dinlen, artarsa yarin,artmazsa pazartesi gel dedi. surekli doktorda geciyor hayatim su siralar.
doktorum ozelde, eger cok guvenmesem hastanede bir doktora gidecegim... ama bu sekilde de masraflar katlaniyor baya, ne yapacagim bilemiyorum. bir de hastane ortami olunca insan kendini daha guvende hissediyor. simdi doktor recete yazsa, onu yazdirmak icin devlette doktora gidip yalvarip yazdiriyorum... iki kez iskence... doktor mi degistirsem diye dusunmeye basladim ben de..
Merhabalar 2 kasım son adet tarihim ben hamilelik düşünmüyordum hani aklımda yoktu kasımın 14'ü akşamı az bi pembe kanama gibi bişey oldu tabi ben başka bir rahatsızlık olabilir diye düşünüyordum hemen ertesi sabah doktora gittim kan testinde gebelik vardı doktor belkide düşük yaptın bilemeyiz dedi sonrasında kan değerim yükseldi ve iki hafta sonra ultrasonla baktı kese görünüyor 3+5 günlüktü iki hafta sonra tekrar gel dedi gittim bu sefer tam 6 haftalıktım kese var ama bebek yok atım yok dedi sen şuan aradasın ne iyi derim ne kötü dedi bir hafta sonra tekrar gel bakalım yine yoksa korkmamız gerekiyor dedi o günden beri içim içimi yiyor iyice stres oldum pazartesi gidicem inşallah duyarım. İnternetten biraz araştırdım boş gebelik falan çıkıyor iyice jorktum inşallah öyle birşey yoktur
kızlar benim gibi yeni yıkanmış çamaşır kokusundan bile midesi bulanan var mı
oğlumun altını değiştirirken çok kötü oluyorum canımın çektiği şeyleri yiyebiliyorum yoksa yiyemiyorum .
Kızlar dün sağlık ocağına gittim mide bulantısından Renne diye bi şurup verdi mide koruyucu, bu sabaha kadar gece iki kez kustum sabah d. Hastanesine gittim serum verdi doktor devam ederse yatış yapmamız lazım dedi . Benim için dua edin kızlar psikolojim alt üst oldu içtiğim suyu bile çıkarıyorum 1 haftada 3 kilo verdim.
Çok sağol canım dik durup kimseye belli etmesemde çok zor Allah kimseye yaşatmasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlat nasip etsin inşallah sonraki gebeliğimde gelişeme sıkıntısı yaşadım şimdi iğneler ilaçlar inşallah işe yarar
Kızlar ben 5 + 4 te dr a gittim çok küçüktür daha istersen alttan bakalım dedi. Bence haftaya kadar bekle dedi. Bende baktırmadım. Kan tahlillerim yapıldı herşey sorunsuz çıktı. 6+6 da çağırdı yani önümüzdeki cuma. Kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama ben hiç hamile değil gibiyim. Ne bulantı ne kusma ne ağrı hiç bişey yok. İlk hafta ağrım oldu şimdi oda yok. Kızımda bu zamanlar koku hassasiyetim vardı çok yorgundum. Şimdi sanki hiç hamile değilim gibi cuma günü olumsuz bişey duyıcam diye çok korkuyorum. Acaba boş gebelik falanmı diye kurmaya başladım. Erken öğrenmek hiç iyi olmuyormuş
Biliyorum beklemek çok zor ama 6 haftada keseni görürsün. İçini ferah tut henüz miden falan bulanmıyorsa güzel güzel beslenmeye çalış. Sonrası güzelce gelir inşallahKızlar merhaba bende 2019 ağustos annesiyim sata göre 5+5 günlük hamileyim gecen hafta çarşamba doktora gittim kese henüz boş 10 gün sonra tekrar gel dedi bu hafta perşembe tekrar randevu aldım o zaman 6+2 olacağım bebiş görünür inşallah İnternette 6. Haftada kesenin dolu oldugu görülür diyor erken mi gidiyorum acaba
Allah sifa versin. bir an evvel iyilesin insallah.Kızlar dün sağlık ocağına gittim mide bulantısından Renne diye bi şurup verdi mide koruyucu, bu sabaha kadar gece iki kez kustum sabah d. Hastanesine gittim serum verdi doktor devam ederse yatış yapmamız lazım dedi . Benim için dua edin kızlar psikolojim alt üst oldu içtiğim suyu bile çıkarıyorum 1 haftada 3 kilo verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?