2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yok oyle düşünme canim her bebek bir degilmis ki teyzemim 3 evladi var ilkimde 3 ay istifra etmis mahfolmus 2.de hic bulanti olmamis 9.ay kasik agrisi cekmis 3.de de sadece uyku varmis cocuga gore degisir belirti demisti bana oyizden hayirli olsun gönlünü ferah tut

Canm basın sağolsun bende 22 haftalık erken dogum yaptim oglumu kaybettim benimde yaşayan evlâdım yok şimdi 5 haftalık hamileyim ins sağlıkla kucağımiza aliriz sen önlem amaçlı ne ilaçlar kullaniyosun

Canm basın sağolsun bende 22 haftalık erken dogum yaptim oglumu kaybettim benimde yaşayan evlâdım yok şimdi 5 haftalık hamileyim ins sağlıkla kucağımiza aliriz sen önlem amaçlı ne ilaçlar kullaniyosun
Seninde başın sağolsun canım birbirimizi çok iyi anlarız inşallah sağlıkla alırız,
Bana kese aşağıda olduğu için düşük önleyici progeston verdi sabah akşam, kan sulandırıcı iğne sabah akşam öğlenleride coraspin ve momvitalpre diye bi vitamin verdi onları alıyorum senin bat ile uyumlu mu kese ben 5+1 iken 4+3 5.6mm çıktı şuan

Göbekten bakmadı mı ultrasonda

Ay inşallah canım ya anneminde hiç belirtisi olmazmış normal diyor ama ben bebeği görmeden rahat edemicem sanırım :)

Saol canm ins saglikla aliriz Ben daha dr a gtmedim cnm folik asit progeston alıyorum kafama göre kese ne kadar bilmiyorum ultrasonla gormedim daha cumaya randevum var 18 kasım şuan 5 haftalik görünüyor sadece evde test yaptim yani cnm

Ya nasıl duruyorsun gitmeden bende 5.haftayı bekledim beta hcgnin yüksek çıkmasını bekledim bu haftayı zor geçirdim yani gittiğinde 6 haftalık olacak Allah'ın izniyle inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Korkudan gidemiyorum aslinda 10 haftalik ikiz dusuk 22 haftalık erken dogum 9 haftalık düşük var hep erkenden gttim ve hep birsürü stres yaşadım bu sefer rahat davranıyorum bide böyle denicem senin pihtilasmami var iğne ve hap kullaniyosun

Canım seni korkutmak için söylemiyorum ama bende ikizlerden sonra dedim çok üstüne düşmüycem o yüzden ikinci kontrole üç hafta sonra gittim bebek gelişmemişti geç kalmıştım kontrole gidince sen bişeyler değişmiyecek emin ol herkesin dediği gibi yiyecek ekmeği olanı biz geri çeviremeyiz ben artık haftada bir gitmeyi düşünüyorum içim rahat etsin diye ilerleyen haftalar Rabbim nasip ederse o günleri görürsek o zaman iki haftada bire düşürürüm inş sende öyle düşünme kontrole gitmem evhamlı olman anlamına gelmiyor

Pıhtılaşma testi yaptırdım ama doktorun pek bakmadı bile temiz dedi geçti önlem olarak verdi herkese veriyor sanırım sorunlu olanlarda içim dışım ilaç iğne oldu ama razıyım yeterki bebeğim sağlıklı olsun gelsin kucağıma inş.

Hakkımızda hayırlısı olur ins nasip herşey canm Allah kucağımiza almayı nasip etsin ins

Kuruyemişlerin faydalı olduğunu bilmiyordum ilk hamilelik olunca yarın hemen alırım canım henüz çok küçük yavaş yavaş alışmaya başladım diyelim yaşımda genç çoğu şeyi sizlerden öğreniyorum teşekkür ederim tekrar canım

Kızlar merhaba bende 2019 ağustos annesiyim sata göre 5+5 günlük hamileyim gecen hafta çarşamba doktora gittim kese henüz boş 10 gün sonra tekrar gel dedi bu hafta perşembe tekrar randevu aldım o zaman 6+2 olacağım bebiş görünür inşallah İnternette 6. Haftada kesenin dolu oldugu görülür diyor erken mi gidiyorum acaba

Size dua edeceğim inşallah sağlıkl gelir bebeğiniz

Böyle doktorlara tebrik çelengi göndermek istiyorum. (!) yahu insan azıcık güzel konuşur umutlu konuşur. Zaten kadın doğum için kendileri bile yüksek ihtisas yapıp okuyorlar ne var azıcık düzgün konuşsalar yazık ya. Bence hiç için içini yemesin. Herkea ağustos annesi bu grupta herşey yeni yeni oluyor. Bence 5,6. Haftalar bebeği görmek için fln erken oluyor. Kaygılanmadan 7. Haftanı bekle canım sen. Keseni de görürsün hatta belki kalbini de duyarsın.

kızlar benim gibi yeni yıkanmış çamaşır kokusundan bile midesi bulanan var mı
oğlumun altını değiştirirken çok kötü oluyorum canımın çektiği şeyleri yiyebiliyorum yoksa yiyemiyorum .

Yumuşatıcı ve beyaz sabundan tiksindim. Yemek olarak sadece ekmek peynir ve patates yiyebiliyorum. Bu hafta beni mahvetti. He bide yemekten sonra naneli sakız çiğniyorum midemde kalsın yediklerim diye

Yukarda da yazdım hiç bişey yiyemediğimden 2 kilo verdim bir haftada

İnşallah yarar dualarım sizinle inşallah sağlıkla gelir aramıza:)

Katılıyorum erken öğrenmek insanı sabırsız yapıyor. Doktor randevumdan önce gece uyuyamıyorum heycandan. Miden kötü değilse çok şanslısn inşallah böyle devam eder ben mahvoldum birden değişti herşey doğru dürüst beslenemiyorum. Geçmesini bekliyorum eli mahkum

Biliyorum beklemek çok zor ama 6 haftada keseni görürsün. İçini ferah tut henüz miden falan bulanmıyorsa güzel güzel beslenmeye çalış. Sonrası güzelce gelir inşallah

Allah sifa versin. bir an evvel iyilesin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…