• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhabalar yardımınıza ihtiyacım var...
Şuan SAT a göre 7+1 hamileyim. Cumartesi günü doktora gittiğimde doktor bebeğin haftasına göre 2 mm çok küçük olduğunu ve eğer bu hafta cumartesi de haftasına göre küçükse kürtaj yapacağını söyledi. Fakat ben geç döllenme olduğunu düşünüyorum çünkü adetim geçti 5 gün sonra beta 45 lerde çıktı. 10. Günde ancak beta 400 lere ulaştı.. Aynı durumu yaşayan ya da fikri olan varsa lütfen yardım edin..
Canım benim 7+4 adete göre ama muayenede 5+6 cıktı.dr. geç döllenme dedi...hem bekle bu arada başka dr.ada git

Amin insallah. Dusuk yapan neden anne olmayi hayal etmesin ki bir suru kisi dusuk yapip cocuk sahibi oluyo ben de bunlardan biriyim. Vicdan meselesi iste. kendi ailesinden birine bu kadar kolay söyleyebilir miydi acaba yada bu kadar rahat olabilir miydi ? hiç düşünmüyo bazıları karşılarında bi insan olduğunu
Öyle canım maalesef merhamet herkeste yok.

tesekkur ederim. ben de pai homozigot, mthfrc 677t heterozigot. iki gen hasta... aspirin kullaniyorum. kanama oldugu icin igneyi veremedi. onun yerine progestan hap ve igne birarada kullandim. bakti gidisat iyi igneyi de verdi. kanama olmasaydi basindan baslayacaktim igneye aslinda...

3+2 de kanda beta 18di.
3+4 de 92 idi.. sonra bakilmadi...
4+5 te karin usg de kese 2.2 mmdi.
5+3 yani bugun karin usg de kese 13mm be nokta kadar bebegim var :KK66:
Aramizda 3 gun var canim 4 gun sonra ultrasona gtcem kalp atisini duyar miyim acaba

İyi aksamlar kızlar dun yapmıştım bu testi sonradan belirdi bu ikinci çizgi önceden de olurdu ama boyle net değil gölgesi olurdu umutlandim bende sonra suya tutup sildim kayboldu adetim bugün itibariyle 7 gün geçmiş durumda hala olmadım yani insAllah gebelik vardır cumartesi bi daha yapacam test dger forumdaki arkadaşlar test bozuk olabilir çizgiler tam c t nin altında değil dediler kafam karıştı benimde sizde bakar misiniz test bozuk mu uzun oldu kusura bakmayın ama yardımcı olursanız çok sevinirim:dua:

Eklentiler

• _20181217_212657.webp
    _20181217_212657.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 56
Boyle testim kaymış çizgiler dediler

Eklentiler

• IMG_20181217_132253.webp
    IMG_20181217_132253.webp
    10 KB · Görüntüleme: 56
Boyle testim kaymış çizgiler dediler
Sonucta daginik degil olmasi gereken formada fakat biraz yanda test yeri hafif kaymis olabilir kaydi diye bu test yanlis sayilmaz bence cunku hcg degerin varki 2.cizgi cikiyor demi yani sen gene tekrarla benimki seninkinden daha belirsizdi adetime birgun kala yapmistim senden 7 gun gecmis ki kirmizida belli oluyor golge falan sayilmaz bu cok belli tekrar test al ve yap canim hayirli olsun simdiden :KK39:

Sadece mthfr heterozigot mu senin canım ?
yok canim.
pai homozigot
mthfrc 677t heterozigot.
oglumda da aspirin ve igne kullandim..suan aspirin kullanirken kanama oldu diye sadece igneyi verdi.

Hadi hayırlı haberlerle gel canım:) benim de toxoplazma temiz çıktı çok şükür:) annem bana hamileyken toxoplazma çıkmış doğum yapana kadar ilaç kullanmış ve ben gayet sağlıklıyım:) biz çok korkuyoruz ama neredeyse 30 yıl önce bile bir şey olmadıysa şimdi de olmaz Allah’ın izniyle toxoplazma pozitif çıkan biri olursa diye yazayım dedim bunu da buraya:) bu arada benim kızamıkçık(rubella) ve hepatit B ye bağışıklığım çıktı. Hepatit B aşısı yaptırmıştım zaten 10 yıl oldu ama kızamıkçık geçirmişim daha önce haberim yoktu bundan. Acaba o da bebekken yapılan aşılarda var mı ki herkes mi bağışık çıkıyor merak ettim. Senin onlar nasıl çıktı?
hepsi cikmadi canim. hepatitler negatif...
ama kizamikcik cikmadi..

Sonucta daginik degil olmasi gereken formada fakat biraz yanda test yeri hafif kaymis olabilir kaydi diye bu test yanlis sayilmaz bence cunku hcg degerin varki 2.cizgi cikiyor demi yani sen gene tekrarla benimki seninkinden daha belirsizdi adetime birgun kala yapmistim senden 7 gun gecmis ki kirmizida belli oluyor golge falan sayilmaz bu cok belli tekrar test al ve yap canim hayirli olsun simdiden :KK39:
Çok teşekkür ederim insAllah vardır cumartesi yapacm beklemek istiyorum geç döllenme olmuştur diye düşünüyorum

Kızlar iyi akşamlar kasık ağrılarınız var mı benim bu akşam kasıklarım hafif hafif ağrıyor :)

Kızlar iyi akşamlar kasık ağrılarınız var mı benim bu akşam kasıklarım hafif hafif ağrıyor :)
Benim dün aşırı ağrım vardı canım baya korktum ama bugün geçti çok şükür. Su içince ağrım falan kalmıyor :KK200: ağrının sebebi biraz da gaz ve kabızlık galiba hamilelikle birlikte dengem alt üst oldu :işsiz:

Benimkinde anti cmv igg Y harfi var bide kizamikcik da Y var digerleri hep D doktor aciklama yapmadi aceleden soramadim da sizce cmv nedir?
Y harfi yüksek D harfi düşük mü oluyor acaba onu bilemedim ama igg pozitifse bağışıklık kazandın demek oluyormuş. Eğer Y yüksek demekse sen o ikisine bağışıklık kazanmışsın demek ki canım. Diğer gittiğinde sor istersen. Cmv vücutta herhangi bir virüs var mı diye bir şeydi galiba canım onu tam ben de bilmiyorum ama igg nin yüksek olması iyi bir şey ondan eminim:))

Adaçayı kekik içme canım. Bana doktorum nane ıhlamur içebilirsin demişti. Ancak tüm bunlar bana çare olamadı. Şu anda antibiyotik kullanıyorum maalesef. Doktora git sakın aksatma o kadar ağır ve zor oluyor ki hastalık burnumdan geldi resmen inşallah hemen iyileşirsin ve kimse de hasta olmaz
Teşekkür ederim cnm bu akşam kahve rengi lekeler geldi çok korktum yarın gidicem doktora belki ilaç fln verir soğuk algınlığına da

Back