- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.541
Kac tl yazayim pekalaŞubat toplam birikimimi yarin yazacagim insallah. Ek ders parami aktardim hesaba. Maasi da aldiktan sonra toplam birikim cikar ortaya.
Birde benim yillik hedef degisti. şuan icin altin degilde tl olarak yola devam edecegim
Aylik 2000 .Kac tl yazayim pekala
Benim de girmiyor kapağını açıp atıyorum şimdilikMerhaba canlaaaar. Kumbarama 57 tl attim . Kumbarama kagit para girmiyor zor sokuyorum bakalim kac tl cikacak subatin sonunda acicam :)
Aylik 2000 .
Yillik bilemiyorum.
Benim de girmiyor kapağını açıp atıyorum şimdilik
Ben gene dayanamadım saydım kumbaramda ocaktan beri 480 lirw birikmiş
Canim senin hedefini görmedim ben ?maaştan 2 ata alabildim bu ay kredi kartı coşmuş 2600 kredi kartına gitti.sağlık olsun hesap bakiyem sıfır :)
Tamam canim ekliyorum ayin en geç 28 inde bildir hedefini olur muM Maleficent2012 beni de listeye alır mısın?
yıllık hedef: 10 gram altın, 1000 dolar.
benim hedefim yıllık değil aslında temmuza kadar.
şubat ayı hedefim: 300 dolar 1 gram altın
canım aylık mı yıllık mı ? bi de ay ayı tutmuyor ki benim?Canim senin hedefini görmedim ben ?
Subat ayi icin kuzucanım aylık mı yıllık mı ? bi de ay ayı tutmuyor ki benim?
hedef 5 ata idi canım. kredi kartı cortladıSubat ayi icin kuzu
Aslında benimde amacım buydu başta,ama atm çok yakın,kuyumcu uzak olunca bana böyle bir yöntem buldum kendime.gramlık param hazırken harcandı benim keyfim gelip kuyumcuya gidene kadar il başlarda hep
Merhaba hoş geldin bende 23 yaşında bekarım. Kaç gram hedefin subat icin
Tamam canim ekliyorum ayin en geç 28 inde bildir hedefini olur mu
Tamam canim duzeltiyorumcanım şubat ayına eklediğin yıllık hedefim.
şubat ayı hedefim: 300 dolar 1 gram altın.
Not edeyimaslında çeyrek almayı düşünüyordum fakat hesapta olmayan ihtiyaçlar çıktı..1gram alabiliyorum ancak bu ay