2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

bende çok seviyorum fiziki olarak arttığını görmeyi ama güvenli bulmuyorum

bende çok seviyorum fiziki olarak arttığını görmeyi ama güvenli bulmuyorum
Şu an lojmandayız o açıdan sıkıntım yok. Fizikiye geçmemin sebebi biraz da buna güvenmek. Nerdeyse bizi bile almayacaklar içeri, olmadı da değil yeni taşındığımızda. Uzun süre kalırız o süreçte fiziki biriktiririm. Taşınırken büyük ihtimalle bozar, bankaya gram olarak atarım. En güvenlisi o.

Son düzenleme:
ay çok hoşsun cnm bizde bu eve yeni tasindigimizda bikac sefer almayıp beklettiler o an sinirlenmiştim ama gerekli uygulama

ay çok hoşsun cnm bizde bu eve yeni tasindigimizda bikac sefer almayıp beklettiler o an sinirlenmiştim ama gerekli uygulama
Aynısını yaşadım canım. Eve girince tipime aynada bakmışlığım var, şüpheli mi görünüyorum diye. Ben de bozulmuştum ama hak veriyorum. Olması gereken o ve işlerini ne kadar önemle yaptıklarını gösteriyor. Sağ olsunlar. Allah tüm güvenlik güçlerimizi korusun. Ayağına taş değdirmesin.

iyi aksamlar kizlar
bugun telefon aldk odemesini ayin 2sinde yapcaz ins karta..cok para diye epey uzuldm ama sonra uzun surede ayni telefonu kullanan biri olarak anneme de kendi telefonumu verecegmden paraya acimamaya karar verdim yeni yilda kendime bi iyilik yapim dedim.bunlarida vicdanimi rahatlatmak icn yaziyorum sanirim..10 gram altn bozucam. birazda kardesimin bnde duran parasi var gerisini de altin yada usd bozcagna icinden al dedi.ondan eklicem veririm ona diger ay.Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsn insAllah

Mantiksiz degil cok guzel cidden nasil daha cok biriktirme hevesin geliyor ise oyle yap . :) bol bol birikimler <3

Iyi aksamlar amin canim ama sonucta bu birikimleri ihtiyac halinde kullanmak icin yapıyoruz ya birikimin olmasaydi ve tamamini borç ile alsaydin bu turlu evvelden kenara attigin minik tasarruflar sana bir telefon hediye etti :)

Şubat ayı en müsrif hatunu adayıyım galiba ;( azıcık az takıldım buraya çok harcar oldum.

amin amin tüm güçlerimizi korusun rabbbim

Şubat ayı en müsrif hatunu adayıyım galiba ;( azıcık az takıldım buraya çok harcar oldum.
Aa cok dikkatli harca 10 kere dusun ihtiyacin varmi diye birşey alirken . Bide ben bi yontem buldum yanima az para aliyorum eve birakiyorum parami bu sayede cok harcamıyorum

Kızlaaar kumbarama 65 tl attim dun . Kumbarama hemen hemen hergun 3 5 10 attim ama buraya yazamadim bu sira bu gun ayligimi aldim bu gunde 50 tl daha atmayi dusunuyorum duruma gore 150 de atabilirim bakicam . Ayin 1 ile ile 10 u arasi acicam kumbarayi martta bakalim kac tl cikacak :) kumbaradan saglam bi para cikar insallah borcuma eklemeyi dusunuyorum normalde ayligimi alip borc odeyecek birikimi nisan ayindaki maasla yapacaktim ama kumbara sağ olsun 1 ay erken birikime baslatacak beni borcumu hafifletecegi icin :)

1 gr ekleyebilirsin cnm

Hmm anladim canim bende maalesef yanıma ne kadar aliyorsam o kadar harcama yapiyorum o yuzden miktari azalttim bende ise yaradi ama bende kart yok ondan heralde :))

Ekliyorum :)
Acil bir şey için yanımda taşırim ki zaten bankomat kredi kartı kulllanmiyorum. Uzun süredir ilkkkez eksiye dustum çıkarım insalllah

Ben de 3,77 euro demiştim dün. Eklemiş miydin? Bir de bunları bir kağıda mı yazıyorsun?
Kuzu en son ayin 28 inde son eklemeleri soylersiniz yani mesela bu ay toplamda 40 usd 50 euro 3 gram altin yaptin diyelim ayin 28 inde soylersin bende son duzenlemeyi yaparak birikimini yaptigini belirtirim diger turlu karisiyor tek tek yazdigimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…