- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.561
Takip ediyorsan iyi canim ne guzel iste 9 gunde 5 tlKızlar ben 4,67den euro almıstım bugun 4.70 olmuş sattım 5tl kazandım 9günde :)
Düşerse yine alır satarım 200euro bozdurdum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takip ediyorsan iyi canim ne guzel iste 9 gunde 5 tlKızlar ben 4,67den euro almıstım bugun 4.70 olmuş sattım 5tl kazandım 9günde :)
ah canım ben de 1 subatta aldım 200 dolar. sonra 8 tl kar etti bozdurdum. ama sonra dedim yıne artar aldım dustu 11 lira falan zarardayım suan itibariyle neyse ufak meblalar ögrencez bata cıkaKızlar ben 4,67den euro almıstım bugun 4.70 olmuş sattım 5tl kazandım 9günde :)
Kaçtan almıstın canım bende ilk girdiğimde 4.78den almıstım bir zarar etmiştim ama allahtan 10euro biraz düşe kalka öğreniliyo sankiah canım ben de 1 subatta aldım 200 dolar. sonra 8 tl kar etti bozdurdum. ama sonra dedim yıne artar aldım dustu 11 lira falan zarardayım suan itibariyle neyse ufak meblalar ögrencez bata cıka
3.76dan almıstım canım biraz kar edince bozdum sonra tekrar aldım.aldıgım ilk fiyata dusunce dolar zarar etmiş oldumKaçtan almıstın canım bende ilk girdiğimde 4.78den almıstım bir zarar etmiştim ama allahtan 10euro biraz düşe kalka öğreniliyo sanki
Olsun öğreniyoruz böyle3.76dan almıstım canım biraz kar edince bozdum sonra tekrar aldım.aldıgım ilk fiyata dusunce dolar zarar etmiş oldum
ya anneme kendı ceyregımden verdim kuyumcudan alıcaktı cok pahalı dıye ben 200 e sattım onla dolar aldım simdi harcanıp gtmesin dıye guya gram alcaktım 165 ya yuhOlsun öğreniyoruz böyle
dolar dustu baya canım 15 gün onceki fiyat ama dolarda dgru durust kar yok ya ben yeni basladım gercıde ıyıce kar etmek için hem blmek hem de yuksek mebla lazım. ytd.. az evvel 3.779 dan aldım dolarbikac gram altın alacağım ama çok yüksek şu an almayacağım yükselirse olanı bozarım düşerse alirim
euro da yükseldi şu an bikac gün tl de bekleyeceğim
dolar dustu baya canım 15 gün onceki fiyat ama dolarda dgru durust kar yok ya ben yeni basladım gercıde ıyıce kar etmek için hem blmek hem de yuksek mebla lazım. ytd.. az evvel 3.779 dan aldım dolar
nerdeyse her gun bakıyorum hiç 3.75 olmadı canım 1 subattan itibaren ama öncesini bilmiyorum3.75 bekliyorum ben de.
26 ocakta almışım. 3737 gibi bir şeydi. o aralar düşüktü, yine düşer beklentisindeyim.nerdeyse her gun bakıyorum hiç 3.75 olmadı canım 1 subattan itibaren ama öncesini bilmiyorum
bu ay bir miktar bir şey alacağım da pek kararsız kaldim beklesem mi ne alsam bilemedimdolar dustu baya canım 15 gün onceki fiyat ama dolarda dgru durust kar yok ya ben yeni basladım gercıde ıyıce kar etmek için hem blmek hem de yuksek mebla lazım. ytd.. az evvel 3.779 dan aldım dolar
Parayi tirtiklamaktansa bisey al istersenya nedense elim hiç bir şey almaya gitmiyor böyle olursa tırtıklarım parayı . hepsi de yükselişte sanki.
Insallah canim hedefin tamam mi yaniBugün maaşımla bir çeyrek ve 50 dolar banka hesabından aldım. Paralar bitmeden birikimi ayırdım bakalım. İnşallah ay sonuna kadar yettirebilirim