- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.581
Benim garanti hesabim var normal bankamatik kartim . Ordan aciyim dedim internet uzerinden actim ama iyimidir bilmiyorum ben nisanda birikime baslayacaktim ya Allaha binlerce şükür Allah yardım etti sanirim bu ay da 1 gram altın alacagim :) onumuzdeki ay da 1 gram alacagim yihhuu :)) neden 1 gram icin bukadar sevindin demeyin normalde hic alamayacaktim ama sansim mi yaver gitti ne oldu o kadar sıkışmadım borc odedigim halde :) nisanda ise 1000 tl lik altin alacagim :)) nisandan sonra da 1000 1000 devam . 9. Aydan itibaren ise 1500 tl ye cikiyor aylik hedefim :) oh be borcum bitiyor sonunda kendim icin birikim yapabilecegim...Bende iş bankasının var ya
Oo hayırlı olsun altın hesabın. Garanti bankasını da kullananlat vardı diye hatırlıyorum. Yazar arkadaşlar illaki. Valla ben 0.06 gr aldığıma bile sevinmiş insanım anlıyorum seniB
Benim garanti hesabim var normal bankamatik kartim . Ordan aciyim dedim internet uzerinden actim ama iyimidir bilmiyorum ben nisanda birikime baslayacaktim ya Allaha binlerce şükür Allah yardım etti sanirim bu ay da 1 gram altın alacagim :) onumuzdeki ay da 1 gram alacagim yihhuu :)) neden 1 gram icin bukadar sevindin demeyin normalde hic alamayacaktim ama sansim mi yaver gitti ne oldu o kadar sıkışmadım borc odedigim halde :) nisanda ise 1000 tl lik altin alacagim :)) nisandan sonra da 1000 1000 devam . 9. Aydan itibaren ise 1500 tl ye cikiyor aylik hedefim :) oh be borcum bitiyor sonunda kendim icin birikim yapabilecegim...
halısı n cnm pazartesiye kadar takip edeyim karar vereyim en iyisiParayi tirtiklamaktansa bisey al istersen
Oo hayırlı olsun altın hesabın. Garanti bankasını da kullananlat vardı diye hatırlıyorum. Yazar arkadaşlar illaki. Valla ben 0.06 gr aldığıma bile sevinmiş insanım anlıyorum seni
kızlar birikimin küçüğü büyüğü farketmez böyle böyle birikecek
halısı n cnm pazartesiye kadar takip edeyim karar vereyim en iyisi
Hey ne oldu 6 senelik emek mi bitiyor dogrumu anladım bacimTamamdir :))
Benimki acilmiyor :)
Oo masallah . Ah ah kizlar neler oldu bi bilseniz bi netlessin anlaticam iliskim bitiyor sanirim . Uzgun ve saskinim iliskim icin degil verdigim emek icin 6 sene ...
Annnene ucuz satmıştır ve bacımya anneme kendı ceyregımden verdim kuyumcudan alıcaktı cok pahalı dıye ben 200 e sattımonla dolar aldım simdi harcanıp gtmesin dıye guya gram alcaktım 165 ya yuh
Hey ne oldu 6 senelik emek mi bitiyor dogrumu anladım bacim
Selam kızlar ayın 15 i malum ama altın inanılmaz yüksekti her girdiğimde . Bende almadım. Birilerinin teziydi okumuştum her ayın 15 i 25 i arası en yüksek seviyede oluyor diye bakalım parayı atttim isbankasi ayın 26 sında bakacam düşmezse de alacam bakalım.hedef 2 gram daha toplam 6 gramı yakalamak ki bugün 100 TL 150 TL olmak üzere iki gün parası verdim yani ayda bir çeyrek parası desek bir günümüz Mayıs'ta birini de Haziran'da alıp düğünlere çeyrek yapacam bakalım işler çok ve yogun
Ekledim canim kumbara yapmamana ragmen baya guzel bi miktar atmissin kenaraMerhaba kızlar yoğunluktan hiç giremiyorum bu sıralar eve gelip sızıyorum sadece ama birikimlere devam ediyorum 10 gramımı aldım bir hafta oldu sanırım fakat bu ay kumbara yapmadım ama kenara 800 900 attım ekstradan onlar da ay sonuna doğru altın olabilirler eklersen sevinirim canım M Maleficent2012
Hayırlısı olsun bacim hakkında en hayırlısı. Evlilik işi zor önceden anla dinle tanı tanışBende tam olayi anlayamadim netlesince yazacağım . Ayrilacak gibiyiz ama biraz daha zaman tanıyorum kendime ki pisman olmayim sonradan diye .
Oh ne guzel 1 ceyreginde var demek her ay ustune tekrar masraf etmeyeceksin aradan cikmis olur ceyrekler
Cok sevindim canım insallah borclarinda tamamrn biter.Merhaba kızlar bu ayki hedefim kk kullanmamak,kk borcunu vermek,sigortayı peşin ödemek ve elden 500 borç vermekti bugün itibariyle hedefime ulaştım M Maleficent2012
Kumbaram var sadece birikim adına ama kk kullanmamak, birikim adına peşin almak ve borçlardan biran önce kurtulmaya çalışmak benim için büyük adımlar
Hayırlısı olsun bacim hakkında en hayırlısı. Evlilik işi zor önceden anla dinle tanı tanış
Bu arada evet aylık çeyrekte dimi böylece yapmış olacağım insalllah
Teşekkür ederim canımCok sevindim canım insallah borclarinda tamamrn biter.
TMamdir ama harcama he kupayi geri alirim :)
Evet gerçekten 15inde hep yüksek. Ayım ilk günlerinde almışım ben de genelde o zamanlar daha düşük ve durgun oluyor.Selam kızlar ayın 15 i malum ama altın inanılmaz yüksekti her girdiğimde . Bende almadım. Birilerinin teziydi okumuştum her ayın 15 i 25 i arası en yüksek seviyede oluyor diye bakalım parayı atttim isbankasi ayın 26 sında bakacam düşmezse de alacam bakalım.hedef 2 gram daha toplam 6 gramı yakalamak ki bugün 100 TL 150 TL olmak üzere iki gün parası verdim yani ayda bir çeyrek parası desek bir günümüz Mayıs'ta birini de Haziran'da alıp düğünlere çeyrek yapacam bakalım işler çok ve yogun