2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Ahahaha :)) bende gözlük takarken unuturdum

Merhaba canım anca katilabildim araniza benide ekle listeye subat ayi 1.500 ₺ ilk olarak para olarak biriktircem sonrasında bilezik yaptiririm diye dusunuyorum
Tamam canim hoşgeldin
ayy çok hoşsunuz kızlar. unutkanlık deyince hep aklıma biz çok kucuktu annem abimi belediye otobüsünde unutmuştu o aklıma gelir

Ahahhaha anne olunca ben temsili:))

Ay aynen kin tutamıyorum unutuyorum .bu sana yapılanı asla unutma diyorum ama hep unutuyorum intikam istiyorum ama yapabildiğim tek sey kakaolu süt içmek ahahhaha :)) bunu okumuştum bi yerde tam gizlik

Ben de bu aralar unutkanlaştım sanki.
Aynı akşam için iki farklı yere söz verdim bir keresinde. Ama daha sonra utana sıkıla ikinci söz verdiğim yeri iptal etmek durumunda kaldım.
Seninki daha kotu olmuş

Aa çok güzel bir fikir bence de öyle yap

Merhaba kızlar, herkese güzel sohbetler. Sonradan bu gruba eklem yapabiliyor musunuz? Ben Şubat için 1 çeyrek ve 50 dolarla katılmak istiyorum.

Tabiiki hoşgeldin yazıyorum hedefini

Aylık hedefin nedir ?

M Maleficent2012 bu ay ki birikim hedefimi gerçekleştirdim canım. 2200 tl ayırdım.şimdilik nakitte. henüz altın mı alayım nakit mi tutayım emin değilim. 2200 tl olarak not alabilirsin canım.

Tamamdır ekliyorum :)

M Maleficent2012 bugün euro hesabı açtırdım, 60 euro aldım. Şubat ayı birikimime ekler misin?
Tamamdir ekliyorum :)
Ben de kumbarama ilk paramı :20 tl koydum bugün
Allah bereket versin

Canlar giremedim 1 2 gün kusura bakmayın yeni hedefleri kayıt ettim ilk sayfaya bi göz atın yanlış veya eksik yazdıkların bana bilgi versin olur mu? Bilirsiniz ben biraz dalgınım vede leylalik ta var :))

Canlar giremedim 1 2 gün kusura bakmayın yeni hedefleri kayıt ettim ilk sayfaya bi göz atın yanlış veya eksik yazdıkların bana bilgi versin olur mu? Bilirsiniz ben biraz dalgınım vede leylalik ta var :))
Aylık hedef belirlemedim çünkü düzenli gelirim Yok. Yıllık 3000tl biriktirebileceğim. Aylık borcum var 1500tl çünkü.

Kızlar ben fiziksel altın alırken galiba zarar ediyorum kuyumcu örneğin 1050tlilik altını 1080e filan veriyor 15-20tl zarar ediyorum sizce euro dolar filan mı alsam biriktirmek için?

M Maleficent2012 canım bu ay ki elden vermeyi düşündüğüm 500 TL borcumu verdim 4000 bindi o borç 3500 kalmış oldu bu ay arabanın sigortası var onu da nakit verme hedefim var ve kredi kartı kullanmama.evimizde TV yok eşim durmadan alalım diyor ben istemiyorum bir kaç ay sonra kredi kartını kapatınca alalım cok istiyorsan diyorum bakalım ne olacak

M Maleficent2012 ve diğer hanımlar
Kullanıcı adımı değiştirdim. Algernonacicekler ben

Çok cool bayıldım.

Var canım ama şey ben al sattan anlamadığım için altın hesabı hiç açmadım hani sürekli takip etmek gerekiyor mu alıp satmak bilemedim o yüzden açmadım

Sende satmazdın dururdu aslında

T tatlu mantıklı aslında ya bi birikimime başlasam bir şeyler yapacağımda bende evde tehlikeli olacağını düşünüyorum yıllık ücretti şuydu buydu olmayan bi bankada hesap açmam lazim

Var canım ama şey ben al sattan anlamadığım için altın hesabı hiç açmadım hani sürekli takip etmek gerekiyor mu alıp satmak bilemedim o yüzden açmadım
İstersen al-sat yaparsın istersen al-unut

Mesela ben al sat yapmıyorum. Elime para geçtikçe alıyorum. Telefona indirdiğim uygulamadan istediğim an takip edebiliyorum inişleri çıkışları..

ek dersim yatmış çok şükür bugün
ama altın fiyatı da guzel artmis bir süre takip edip sonra alacağım sanirim en azından 161 e falan dussun
Ben en son 161.21den almışım. Şu an 162.93 görünüyor. Genelde kapanış saatine sopru biraz daha düşüyo

Yarın öbür gün
Bende dün euro hesabı actım sabah bi baktım 1.40lira zarardayım neyse bende bundan sonra takip edip gün içinde en düşük olduğu zamanlarda alıcam :/
Ben de aynı şekilde dolardan zarardayım ama duruyo öyle. İllaki yükseldiği bir zaman olur diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…