2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Merhaba canım anca katilabildim araniza benide ekle listeye subat ayi 1.500 ₺ ilk olarak para olarak biriktircem sonrasında bilezik yaptiririm diye dusunuyorum

ayy çok hoşsunuz kızlar. unutkanlık deyince hep aklıma biz çok kucuktu annem abimi belediye otobüsünde unutmuştu o aklıma gelir
Benimde unutkanlığım var :)) kendimi bildim bileli. Ama tlf numarası, isim Vs pek unutmam ben genelde ayrıntıyı unutucuyum galiba.
İş böyle olunca benim gibi kin tutmayan oluveriyorsunuz :))

Ama o kadar da değil ,çocuklarımı hiç dolmuşta unutmadım gerçekten çok komikmiş cnm :))

Ben de bu aralar unutkanlaştım sanki.
Aynı akşam için iki farklı yere söz verdim bir keresinde. Ama daha sonra utana sıkıla ikinci söz verdiğim yeri iptal etmek durumunda kaldım.

Ben de gözümdeyken gözlüğüm nerde yaaa diye sinirli sinirli gözlük aradığımı bilirim

Bugün kumbarama 30 lira attım. Yarın kredinin 5. Taksitini ödiycez. 298.50 tl

Geriye kalıyor 19 taksit. 4.840 borc ödiycez daha. Kumbarada biriktirdiğim parayla krediyi kapatmak istiyorum. Kredi borcu ödemek hiç bana göre değil.

ne kredisi örüyorsun ıns çabucak kapatirsin

ne kredisi örüyorsun ıns çabucak kapatirsin

Nişan yapmak için çekilen ihtiyaç kredisi

Düğünlr arasında bir yıl var diye büyük bir nişan yapmıştık 5000 çektik 6000 olarak ödüyoruz işte

İnşallah çabucak biter. Amacım haziranda bitirmiş olmak. İnşallah haziran ayına kredi borcu olmadan girebilirim

ıns cnm biter borcun ama sahsen biz cok abarttik evlenirken esyalari alisverisi simdi olsa asla bu kadar abartmazdım. hep taksit borç ödedik cocuk olacak oldu derken yine abarttık şimdi hep toparlanmaya çalışıyoruz

Kızlar benimde kötü bir huyum var kredi kartımı cok fazla harcıyorum 5bintl borcum var taksitli para çekmiştim toplu para lazımdı ödüyorum 490tl olarak ama birikimde yapıyorum heray 1000tl karta yatırıp 1500tlde altın almaya calısıyorum sizce önce borcu mu kapatmalıyım? Yani bişey biriktirmeyince hevesim kalmıyo bu sefer borcum artıyo oof baya bi yakındım

Kızlar benimde kötü bir huyum var kredi kartımı cok fazla harcıyorum 5bintl borcum var taksitli para çekmiştim toplu para lazımdı ödüyorum 490tl olarak ama birikimde yapıyorum heray 1000tl karta yatırıp 1500tlde altın almaya calısıyorum sizce önce borcu mu kapatmalıyım? Yani bişey biriktirmeyince hevesim kalmıyo bu sefer borcum artıyo oof baya bi yakındım

Sen bilirsin tabi ama ben borç kapatma taraftarıyım. Eğer bir hedefin yoksa tabii.

Önce borç kapatılmalı benim fikrimce, bu arada ufak tefek kumbara birikimi yapılabilir ama öncelik borcu kapatmak olmali

Önce borç kapatılmalı benim fikrimce, bu arada ufak tefek kumbara birikimi yapılabilir ama öncelik borcu kapatmak olmali
Ufak tefek bozuk paraları bile biriktiriyorum aslında yani ama sanırım kredi borcum hariç kredi kartı kullanmayacagım artık yeme içme giyime nakit harcamaya karar verdin kızlar nakit kredi kartı gibi kolay harcanmıyor

Ben kredi kartım nerede unuttum desem yeridir, kartla alınca sanki bedava gibi geliyor. Ama nakit verince iki kere düşünüp alıyorum, gereksiz birşey ise almak istediğim zaten vazgeciyorum:))
Madem araba alma hedefin var, kartın olduğunu bile unut. Bir ay nakit kullansan sonra devamı gelir zaten

eger karti kapatinca tekrar almayacaginiza guvenmiyorsaniz kapatmayin ama kullanmayinda taksit taksit odemeye devam edin.ama yok kapatirim kullanmam diyosanz kapatip oyle birikm yapn bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…