2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

evet cnm 2 gr altın 20 euro kaldı hedefe. kendimi bilerek sıkarak fazla almaya çalışıyorum. düzeni oturttum gibi artık. 8 yıl dan sonra fazla geç oldu:kızgın::kızgın:
Maşallah valla bravo bende önümüzdeki ay başlıcam hemennn gecsin zaman istiyorum hemen çok güzel bişey insanın kenarda az çok bi birikimi olması

Merhaba, izninizle bu topiğe katılmak isterim.:KK50: Yıllık hedefim 10 veya olursa 12 tam altın. Biz ona düz 10 diyelim. Ocak ayı için altınımı aldım. Şubat hedefim yine bir tane tam altın almak, hatta yarın almaya gideceğim inşallah. Aldıktan sonra tekrar bildiririm. Herkese bol, hayırlı birikimler. :KK36:

Son düzenleme:
Merhaba, izninizle bu topiğe katılmak isterim.:KK50: Yıllık hedefim 10 veya olursa 12 tam altın. Ocak ayı için altınımı aldım. Şubat hedefim yine bir tane tam altın almak, hatta yarın almaya gideceğim inşallah. Aldıktan sonra tekrar bildiririm. Herkese bol, hayırlı birikimler. :KK36:
hoşgeldin cnm bol bereketli birikimler konu sahibimiz M Maleficent2012 ekler seni listeye gorunce

Günaydın kızlar.
Haftasonu hiç hesapta yokken bana bi kot ceket, eşime bi kot ve gömlek aldık. 250 tl tuttu.
Ayın 15’i sonrası için bir sürü plan yapıyoruz. Bakalım neler olacak :))

Birikim için umutlarım tükeniyor bu ay:))
Doğum günüm var, şımarmak hakkım:))
Minik bi haftasonu kaçamağı da yapacağız:))

Günaydın kızlar.
Haftasonu hiç hesapta yokken bana bi kot ceket, eşime bi kot ve gömlek aldık. 250 tl tuttu.
Ayın 15’i sonrası için bir sürü plan yapıyoruz. Bakalım neler olacak :))

Birikim için umutlarım tükeniyor bu ay:))
Doğum günüm var, şımarmak hakkım:))
Minik bi haftasonu kaçamağı da yapacağız:))

Olsun şımarmak da gerekiyor bazen yaşamın tadını da almak lazım:)

Merhaba, izninizle bu topiğe katılmak isterim.:KK50: Yıllık hedefim 10 veya olursa 12 tam altın. Biz ona düz 10 diyelim. Ocak ayı için altınımı aldım. Şubat hedefim yine bir tane tam altın almak, hatta yarın almaya gideceğim inşallah. Aldıktan sonra tekrar bildiririm. Herkese bol, hayırlı birikimler. :KK36:

Tamam canim hoş geldin ekliyorum

hoşgeldin cnm bol bereketli birikimler konu sahibimiz M Maleficent2012 ekler seni listeye gorunce

Ekliyorum canım sağol:)

çalışıyor musun canım nasil birikim yapmaya çalışıyorsun
Çalışmıyorum canım. Atamam olmadı eşim her ay belli miktar veriyor ben habersiz para biriktiriyordum. Hiç sormaz ne yaptın diye. 3-4 ay önce getirip göstermiştim çok sevindi ve şaşırdı. :rolleyes: Şimdi de altın biriktirmeye başladım. Haberi yok. Şu an ihtiyacımız yok. Para lazım olursa çıkarıp süpriz yapmayı düşünüyorum ileride. Atamam olduğunda her ay 3 bin falan atarım kenara sanırım. Masrafım yoktur pek. Bir de küçüklükten beri biriktirme alışkanlığım vardı. Babamın verdiğı harçlıklardan artırıp bisiklet alabilecek para biriktirmiştim küçükken.

X