2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Kızlar bende burda okudum hemen dolabım tıklım tıklım kıyafet doluydu bosalttim bir çuval çıktı bi kıza ayırdim götürdüm aksam. Yarında kalanları düzelticem daha ayırmayı düşünüyorum vericem ben giymiyorum kıyamıyorum da kalıyor dolapta yıllardır yaz kış düzeltiyorum ama bazı asla giymedigim ama kıyıp atmadığım şeyler vardı bu gün kıydım 1 çuval çıktı verdim.kiza daha ayiricam bakalim neler çıkacak yahu dolabi duzeltiyorum duzeltiyorum bozuluyor biktim bunaldim artik

Kızlar bende burda okudum hemen dolabım tıklım tıklım kıyafet doluydu bosalttim bir çuval çıktı bi kıza ayırdim götürdüm aksam. Yarında kalanları düzelticem daha ayırmayı düşünüyorum vericem ben giymiyorum kıyamıyorum da kalıyor dolapta yıllardır yaz kış düzeltiyorum ama bazı asla giymedigim ama kıyıp atmadığım şeyler vardı bu gün kıydım 1 çuval çıktı verdim.kiza daha ayiricam bakalim neler çıkacak yahu dolabi duzeltiyorum duzeltiyorum bozuluyor biktim bunaldim artik
Vermek en iyisi ev bi rahatliyor tabi kafa da
Ben tabak tencere ayakkabı kıyafet ne varsa kenarda duran verdim
Artık alışveriş i de cok almıyorum ne lazımsa onu alıyorum
Boşuna para harcıyoruz inanki
Birde senin eskin başkasının yenisi oluyor dua ediyorlar iyi hissediyorsun

Vermek en iyisi ev bi rahatliyor tabi kafa da
Ben tabak tencere ayakkabı kıyafet ne varsa kenarda duran verdim
Artık alışveriş i de cok almıyorum ne lazımsa onu alıyorum
Boşuna para harcıyoruz inanki
Birde senin eskin başkasının yenisi oluyor dua ediyorlar iyi hissediyorsun
Ay tabi ya sorma biz küçükken hiç alamazdık ben hep dua ederdim ayakkabım olmadığı zaman Allahım x abla bana ayakkabı versin falan diye o yüzden hiç birseyimi atmam kim istese veririm hic kıymeti yoktur onun dışında analiz ederim bi eşyam bana lazım değilse onu kim kullanabilir diye o kişiye sorarım sana versem kullanırmısin diye o şekilde ziyan olmamış oluyor icim de rahat ediyor . Ben bisey almıyorum zaten 2 aydır falan:) elimde olanlari kullanıyorum dikkat ediyorum bu konuda

Ay tabi ya sorma biz küçükken hiç alamazdık ben hep dua ederdim ayakkabım olmadığı zaman Allahım x abla bana ayakkabı versin falan diye o yüzden hiç birseyimi atmam kim istese veririm hic kıymeti yoktur onun dışında analiz ederim bi eşyam bana lazım değilse onu kim kullanabilir diye o kişiye sorarım sana versem kullanırmısin diye o şekilde ziyan olmamış oluyor icim de rahat ediyor . Ben bisey almıyorum zaten 2 aydır falan:) elimde olanlari kullanıyorum dikkat ediyorum bu konuda
En iyisi yaa yaptığınız
Ben de yoksulluk içinde büyüdüm ama ona rağmen hayatımın en israf dolu yillari da oldu:KK43:
Şimdi akillandim atmiyorum degerlendiriyorum,fazla bisey almıyorum, kullanmadigimi da paylaşıyorum

En iyisi yaa yaptığınız
Ben de yoksulluk içinde büyüdüm ama ona rağmen hayatımın en israf dolu yillari da oldu:KK43:
Şimdi akillandim atmiyorum degerlendiriyorum,fazla bisey almıyorum, kullanmadigimi da paylaşıyorum
Aynen bende öyle küçükken alamadığımız için şu an abartıyoruz galiba ama 2 aydır bende almıyorum ve hiç aklıma dahi gelmiyor almak umursamıyorum geçen gün 2 kazak bi hırka aldım toplam 50 tl onun dışında birşey almadim :) onlarda ciddi anlamda ucuzdu 200 250 tl ye gelecek şeyler bana 50 tl ye geldi toplamda

Ben de hafta sonu yapmıştım dolap temizliğini.
Ama hala verecek birisini bulamadım.
Baya da eşya var.
Arayıştayım inşallah birinin ihtiyacı görülür.
Hafta sonu da ayakkabı işine girişeceğim.
Baya bi ayakkabım var, kimi eskidi kimi çok yüksek topuklu burada giyilmiyor..

Bir de runner, Amerikan servis vs var.
Lekelenmişler felan var, atılması gerekli.

Ben de hafta sonu yapmıştım dolap temizliğini.
Ama hala verecek birisini bulamadım.
Baya da eşya var.
Arayıştayım inşallah birinin ihtiyacı görülür.
Hafta sonu da ayakkabı işine girişeceğim.
Baya bi ayakkabım var, kimi eskidi kimi çok yüksek topuklu burada giyilmiyor..

Bir de runner, Amerikan servis vs var.
Lekelenmişler felan var, atılması gerekli.

Insallah bulursun verecek birini

Günaydın herkese:)

Günaydiiin

merhaba hanımlar :) ben de topiği yeni keşif edenlerdenim.aranıza alırsanız çok minnettar olurum :)
ben ay da bir çeyrek hedefiyle başlayım. iki hak olarak güne girdim 200 tl veriyorum mart ve agustos da sıra bende.ayrıca bozuk paraları attıgım bir kumbaram var onu da yıl sonu açmayı düşünüyorum bakalım sabredebilirsem :)
temmuz ayında araba taksidimiz bitiyor.o zaman daha fazla birikim yapabilirim.temmuzda güncel hedefimi tekrardan yazarım inşallah:) bol birikimli bir yıl diliyorum :)

merhaba hanımlar :) ben de topiği yeni keşif edenlerdenim.aranıza alırsanız çok minnettar olurum :)
ben ay da bir çeyrek hedefiyle başlayım. iki hak olarak güne girdim 200 tl veriyorum mart ve agustos da sıra bende.ayrıca bozuk paraları attıgım bir kumbaram var onu da yıl sonu açmayı düşünüyorum bakalım sabredebilirsem :)
temmuz ayında araba taksidimiz bitiyor.o zaman daha fazla birikim yapabilirim.temmuzda güncel hedefimi tekrardan yazarım inşallah:) bol birikimli bir yıl diliyorum :)

Hoş geldin:) hedef olarak 1 çeyrek yazıyorum o halde

Arkadaşlar ocak ayı hedef bildirimini yapmayanlar bu gece 12 ye kadar yapabilir mi ? Çünkü birikim hakkında bilgi vermeyen üyelerin hedeflerini silicem akıbetini bilmediğim için ve subat ayına geçtiğimiz için mecburen
Canim mesajını görmüyor olabilirler.bence o isimleri etiketlersen daha garanti olur

X