- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.101
Hoş geldin canım benim de garanti bankası para kartım var kredi kartım yok acaba alırlar mı ücret yada çekerken kesinti olur mu senin vadeli mi hesabınBenim garantiden var altın dolar ekstra bir kesinti olmuyor. Sadece normal kart ücreti alıyorlar Onuda hemen arayıp geri alıyorum :) sayfanızı yeni gördüm bende aranıza katılmak isterim. Ben biraz bitcoin işine girdim ama çakıldı resmen. Dolar, TL birikim yapıyorum şuan. Ama çalışmıyorum hamilelik sebebi ileelimdeki imkanlar ile aranızda olup düşüncelerimi paylaşırım :)
Hangi banka canimİnternet bankacılığı kullanıyorsan altın al sat daha kolay ve aradaki makas daha az oluyor bilgin olsun. Kuyumcuya gidene kadar fiyat oynuyor bazen :) online alırım ben herşeyi
Evet öyle yaparım yarın en iyisiAltın hesabından kesinti olmuyor, muhtemelen dövizden de olmuyordur. Çoğu bankada yani. Çalışmayı düşündüğün bankanın müşteri temsilcisiyle görüşerek garantile yine de canım
Kızlar çok sinirliyim bunlar ikidir un helvası istiyor oğlan yapıyorum hiç güzel olmuyor ya. Ha beceriksiz de sayılmamaktadır ama bir türlü olmuyor vallla sinirimden ağlayacak atıp kıracak herşeyi.
Birisi kumbaralarimin fotosu mu dedi -lar ekiYa ben buraya kumbaralarimin fotosunu aticam hata veriyor
Kızlar sinirle masaya bıraktığım helvam enfes olmuş saskinim dinlence kendine geldi bu arada günaydın herkeseEvet öyle yaparım yarın en iyisi
Çok tatlısın yaa :) annem yaparken cooook kavuruyor kapkara olunca da serbetini döküyor içine
Atamıyorum :)) bende sanirim sorun akşam tekrar denerimBirisi kumbaralarimin fotosu mu dedi -lar eki
Ahahahha :) helva başına gelecekleri anlayınca korkudan güzel olmuşturKızlar sinirle masaya bıraktığım helvam enfes olmuş saskinim dinlence kendine geldi bu arada günaydın herkese
Uzak cekim yapıp screeen le ekran görüntüsü yap sonrada kırpıp küçülür öyle dene haydi bacimAtamıyorum :)) bende sanirim sorun akşam tekrar denerim
sorma aynenAhahahha :) helva başına gelecekleri anlayınca korkudan güzel olmuşturgunaydin
Ooh eline sağlık çok güzel görünüyor . Bizde çoğunlukla sıcakken ekşi ayran ve ekmek ile yeniliyor bu helva .:))Uzak cekim yapıp screeen le ekran görüntüsü yap sonrada kırpıp küçülür öyle dene haydi bacim
sorma aynenEki Görüntüle 2100254
Ooo süper gözüküyor amaaaaaUzak cekim yapıp screeen le ekran görüntüsü yap sonrada kırpıp küçülür öyle dene haydi bacim
sorma aynenEki Görüntüle 2100254
B Bugunneselibirgun nerelerdesin sen pembiş
Günaydın kızlar bende dün ev için alış-veriş yaptım
6 kavanoz
Bir nihale
Ceviz kıracağı soyacak ve birkaç sebzeye 26 lira harcadım
El açması börek yaptım.
Kocamın verdiği 50 liradan baya kalmış oldu.
Dün görümcem bizde kaldığı için bugün beraberiz.
Daha uyanmadı bende evi toparlayp kahvaltı hazirlicam
20 lira birakti esim yine
Ona biseyler alcaz canı ne isterse artık
Ek olarakta
Benim biriktirdiğim 70 lira vardı o da şimdilik kenarda dursun
Toplam 95 lira param oldu hesaba atmadigim
Aynı yerlerdeyim canım sen nspoyosin iyi mısın
Birikim yapamayınca ugrayamadim
Yok canım cüzdanın üç bölmesi varKuzu 70 ı at en azindan harcanır elinde kalırsa . Keyfin nasıl peki
Ben şu an sadece kumbara biriktiriyorum kuzu onuda mart borcuma ekliycem . Böylelikle nisanda rahatım . Kumbarayada yükleniyorum ki mart borcumu hafifletsin martta da en azindan biraz birikim yapıyımYok canım cüzdanın üç bölmesi var
Harcayacaklaeimi fermuarli kısma diğerlerini kartvizit kısmına koyuyorum
Öyle birikmiş oluyor
Keyfimde çok şükür diyelim
Senin nasıl gidiyor birikimler
Ben şu an sadece kumbara biriktiriyorum kuzu onuda mart borcuma ekliycem . Böylelikle nisanda rahatım . Kumbarayada yükleniyorum ki mart borcumu hafifletsin martta da en azindan biraz birikim yapıyım
Iyi çok sevindim :) en iyisini yapıyorsun çok akillisin masallah kimsenin aklına gelmez bebek masrafı için biriktirmekSevindim canım
Hani komşumuza yumurta veriyoruz ya. normal 16 lira biz onlara 10dan veriyosmruz o parayi da bebegimizin sisesine atiyoruz
O gün yarim istedi
5 lira yani
Üzülmüştüm neyse işte kaynanası ve bir akrabası daha ordaymis onlarda istedi
25 lira da öyle girdi bebeğimin şişesine
Ben aşamalı biriktiriyorum
Ilk önce cüzdan sonra ev
Sonra banka hesabı
Sonra altın.
Bebek icnse ayri biriktiriyorum