2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Hoş geldin canım benim de garanti bankası para kartım var kredi kartım yok acaba alırlar mı ücret yada çekerken kesinti olur mu senin vadeli mi hesabın

Altın hesabından kesinti olmuyor, muhtemelen dövizden de olmuyordur. Çoğu bankada yani. Çalışmayı düşündüğün bankanın müşteri temsilcisiyle görüşerek garantile yine de canım
Evet öyle yaparım yarın en iyisi
Kızlar çok sinirliyim bunlar ikidir un helvası istiyor oğlan yapıyorum hiç güzel olmuyor ya. Ha beceriksiz de sayılmamaktadır ama bir türlü olmuyor vallla sinirimden ağlayacak atıp kıracak herşeyi.

Çok tatlısın yaa :) annem yaparken cooook kavuruyor kapkara olunca da serbetini döküyor içine

Günaydın kızlar bende dün ev için alış-veriş yaptım
6 kavanoz
Bir nihale
Ceviz kıracağı soyacak ve birkaç sebzeye 26 lira harcadım
El açması börek yaptım.
Kocamın verdiği 50 liradan baya kalmış oldu.

Dün görümcem bizde kaldığı için bugün beraberiz.
Daha uyanmadı bende evi toparlayp kahvaltı hazirlicam

20 lira birakti esim yine
Ona biseyler alcaz canı ne isterse artık
Ek olarakta
Benim biriktirdiğim 70 lira vardı o da şimdilik kenarda dursun

Toplam 95 lira param oldu hesaba atmadigim

Aynı yerlerdeyim canım sen nspoyosin iyi mısın
Birikim yapamayınca ugrayamadim

Kuzu 70 ı at en azindan harcanır elinde kalırsa . Keyfin nasıl peki

Yok canım cüzdanın üç bölmesi var
Harcayacaklaeimi fermuarli kısma diğerlerini kartvizit kısmına koyuyorum
Öyle birikmiş oluyor

Keyfimde çok şükür diyelim
Senin nasıl gidiyor birikimler
Ben şu an sadece kumbara biriktiriyorum kuzu onuda mart borcuma ekliycem . Böylelikle nisanda rahatım . Kumbarayada yükleniyorum ki mart borcumu hafifletsin martta da en azindan biraz birikim yapıyım

Ben şu an sadece kumbara biriktiriyorum kuzu onuda mart borcuma ekliycem . Böylelikle nisanda rahatım . Kumbarayada yükleniyorum ki mart borcumu hafifletsin martta da en azindan biraz birikim yapıyım

Sevindim canım
Hani komşumuza yumurta veriyoruz ya. normal 16 lira biz onlara 10dan veriyosmruz o parayi da bebegimizin sisesine atiyoruz
O gün yarim istedi
5 lira yani

Üzülmüştüm neyse işte kaynanası ve bir akrabası daha ordaymis onlarda istedi
25 lira da öyle girdi bebeğimin şişesine

Ben aşamalı biriktiriyorum
Ilk önce cüzdan sonra ev
Sonra banka hesabı
Sonra altın.

Bebek icnse ayri biriktiriyorum

Iyi çok sevindim :) en iyisini yapıyorsun çok akillisin masallah kimsenin aklına gelmez bebek masrafı için biriktirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…