- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.061
Bende mart borcuma ekliycem acincaNormalde bu kadar cesur degildim ama 15 gun tatildeyiz ya para lazim olsada esimden alirim diye butun paralari attim. Daha 80-90 civari olmustur. Marta kadar bu hizla bayagi birikir
6 tl ye satılıyor bizim burada oldukçada buyukO kumbarada mola yerinde 10 tl ye gordum almadığıma cok pişmanım internette 30 tl
Ovvvvv gözlerime inanamıyorum:))) ay benim kumbara da dolsun hemen ozendimBuda benim kumbaram. Çok ağır olmuş, dolmak üzere ama 5 kuruşta var 1 tl de. Bu dolunca 2. Kutuya devam :)
Ne güzel bende görsem alirim6 tl ye satılıyor bizim burada oldukçada buyuk
Aman iyiki almamisssiniz gerrksiz teneke olsun kes ustunu guzelce ek cicek sogan neyse temiz is bende 10 tl aldim ama bahceniz yoksa kirmati ben gibi turk sinemasi nar atilmasi gibi dusunup yaparsaniz paralarda sacilyor pislikte oluyorO kumbarada mola yerinde 10 tl ye gordum almadığıma cok pişmanım internette 30 tl
iyiki almamisssinizo dediğiniz kumbaradan satılıyordu geçen hafta gordum alsam dedim bizim ufaklık parçalar diye almadim
yakında olsan alirsin cnm. öyle büyük ki herhalde içine 5 lt en az su alir diye dusundim acacak yeri yok mecbur atip dolduracaksinNe güzel bende görsem alirim
Dolar canım. Bizimki 4 aylık filan yani hemen dolmadı. Üzerine de düşmüyoruz gerçi. Sadece bozuk var.Ovvvvv gözlerime inanamıyorum:))) ay benim kumbara da dolsun hemen ozendim
mitlaka evde ise yaramaz sise vardir meyve suyu su vs. kapla disini yapistir kapagi tamamdir. orhinal el emegiDolar canım. Bizimki 4 aylık filan yani hemen dolmadı. Üzerine de düşmüyoruz gerçi. Sadece bozuk var.
O testileri biraz önce konuştukta. Kırması ayrı dert boşver. 5lt lik su şişesi yap farketmez. Boşuna 10 tl verme. Su 2 tl dir anca.
Aynen evdekileri değerlendirmeli bence de. Hem boşuna almamak lazım 1 tl bile olsa. Benim içinden alma huyum yok onun için kumbaralarımın kapakları açıktır. Alabilirim diyenler şişenin kapağını japonla filan yapıştırsın.mitlaka evde ise yaramaz sise vardir meyve suyu su vs. kapla disini yapistir kapagi tamamdir. orhinal el emegi
biz bir ara oğluma kavanozdan yaptik 2 sus yapıştırdım tamam oldu kumbara
Bizde birikim yapıyoruz aynı zamanda elimizdeki bozuklukları da kumbaraya atıyoruz. Eşin katılmasa da sen yapabilirsin. İstersen tabiBen kumbara yapamam sanırım yani şöyle ki şükür ki eşimle ciddi bir birikim yapıyoruz şimdi oturup evdeki cips kutusuyla kumbara yapsam espiriyle karışık der ayy yine mi para die moralimi bozmak istemiyorum cesaret edemedim
Eşim kumbaraya mı katılmasa? AnlamadımBizde birikim yapıyoruz aynı zamanda elimizdeki bozuklukları da kumbaraya atıyoruz. Eşin katılmasa da sen yapabilirsin. İstersen tabi
Eşin atmasa da para sadece kendinde yapabilirsin demek istedimEşim kumbaraya mı katılmasa? Anlamadım
Gece gece gülesim geldi :)) eşim yadırgar demek istedim sadece . Yani biraz daha açıklıyayımEşin atmasa da para sadece kendinde yapabilirsin demek istedim
Ahahaha :)) dur bak bende büyük kumbara da var baya büyük fotosunu çekip aticam bakarsın sendeDolar canım. Bizimki 4 aylık filan yani hemen dolmadı. Üzerine de düşmüyoruz gerçi. Sadece bozuk var.
O testileri biraz önce konuştukta. Kırması ayrı dert boşver. 5lt lik su şişesi yap farketmez. Boşuna 10 tl verme. Su 2 tl dir anca.
Güzel fikirPet şişeye çorap da geçirebilirsiniz Kumbara için
Bundan sonra vermeyeceğim para bende 1.5 2 tl ye alıyorum ama artık kumbara fikirleri olustu kafamda .Aynen evdekileri değerlendirmeli bence de. Hem boşuna almamak lazım 1 tl bile olsa. Benim içinden alma huyum yok onun için kumbaralarımın kapakları açıktır. Alabilirim diyenler şişenin kapağını japonla filan yapıştırsın.
Kimse evde yapılabilecekken kumbaraya para vermesin bence
M Maleficent2012 merhaba Ocak ayı bildirimi yapıyorum 3.000 Türk Lİrası
GünaydınlarGunaydin kızlaaaaaar