2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

20180124_112520-1-1-1-1.jpg

oooo kumbaraya 50 TL, ben onu hesaba yatırır altın alırdım kesin:))
bereketli olsun
Sagol cnm hepimizin birikimi bereketli olsun
Aslinda ben buyukte atiyorum ya. Onceki ayda aylik aldigimda 100 tl atmistim. Biriksinde bnde martta altin almayi dusunuyorum. Ne kadar cikarsa artik.

Kızlar gram altın hesaplarında kesinti vs oluyormu ya da yıllık ücret. Dolar ve gram altin hesabi acıyım diyorum onumuzdeki ay
Benim garantiden var altın dolar ekstra bir kesinti olmuyor. Sadece normal kart ücreti alıyorlar Onuda hemen arayıp geri alıyorum :) sayfanızı yeni gördüm bende aranıza katılmak isterim. Ben biraz bitcoin işine girdim ama çakıldı resmen. Dolar, TL birikim yapıyorum şuan. Ama çalışmıyorum hamilelik sebebi ile :KK43: elimdeki imkanlar ile aranızda olup düşüncelerimi paylaşırım :)

Kızlar gram altın hesaplarında kesinti vs oluyormu ya da yıllık ücret. Dolar ve gram altin hesabi acıyım diyorum onumuzdeki ay
İnternet bankacılığı kullanıyorsan altın al sat daha kolay ve aradaki makas daha az oluyor bilgin olsun. Kuyumcuya gidene kadar fiyat oynuyor bazen :) online alırım ben herşeyi

Gece gece gülesim geldi :)) eşim yadırgar demek istedim sadece . Yani biraz daha açıklıyayım
İkimiz de çalışıyoruz her ay şükür birikim yapıyoruz şimdi ben evde kumbara yapıp biriktirsem diyecek ki hâlâ para derdinde misin vb .... maaşımın tamamına yakınını zaten biriktiriyorum o da haklı olarak takılacak bana halbuki benim kumbaradaki amacım her gün 50 kuruş 1 tl atmak sadece Demir ve uzun zaman sora açmak
Bende küçük paralardan kurtulmak için başladım. Geçen yaz o kumbara sayesinde düğün dernek çeyrek işlerini hallettik :)

Altın hesabından kesinti olmuyor, muhtemelen dövizden de olmuyordur. Çoğu bankada yani. Çalışmayı düşündüğün bankanın müşteri temsilcisiyle görüşerek garantile yine de canım

Kızlar çok sinirliyim bunlar ikidir un helvası istiyor oğlan yapıyorum hiç güzel olmuyor ya. Ha beceriksiz de sayılmamaktadır ama bir türlü olmuyor vallla sinirimden ağlayacak atıp kıracak herşeyi.

Kızlar çok sinirliyim bunlar ikidir un helvası istiyor oğlan yapıyorum hiç güzel olmuyor ya. Ha beceriksiz de sayılmamaktadır ama bir türlü olmuyor vallla sinirimden ağlayacak atıp kıracak herşeyi.
sakin ol cnm ün helvası tereyağı ile güzel oluyor bikac farklı yerden dene tarif sinirlenme

X